Únor 3, 200916 r Romariooo: Aby jsme se v ni vubec nasli Davon: No nazdar Peta: Ja nic Bobiik: Uplne vsechno No covece skoro jo az se v ni ztracim
Únor 3, 200916 r co máš furt z toho superba? vždyť je to stejnej křáp jako OI a oboje proti F naprosto prehystorický.
Únor 3, 200916 r Davone: Ty sis koupil 1203??? Jasne Romane, jako barman uz to neslo, jezdim na vedlejsak u CSAD s pohotovostnim... :smich:
Únor 3, 200916 r Davon: No nazdar Bobiik: Uplne vsechno No covece skoro jo az se v ni ztracim Ja jsem Davon.. Toz to bylo na me.. No nazdar Tak tady je ta HONIRNA
Únor 3, 200916 r Ach jo...zase si pujdu pustit "pohádku" na dobrou noc a usnu...no.Janička na nás házi bobek a přitom to mohlo být tak romantické!
Únor 3, 200916 r Ja z vas zase dneska nemuzu... jeste by mohl Bobiik hodit fotku a bude to naprosto dokonaly
Únor 3, 200916 r co máš furt z toho superba? vždyť je to stejnej křáp jako OI a oboje proti F naprosto prehystorický. Prahystoricky ??? Ja z nej nemam nic no Nj kazdej nemuze mit s3 Ale krasny pomaly plouzeni po meste
Únor 3, 200916 r Ja z vas zase dneska nemuzu... jeste by mohl Bobiik hodit fotku a bude to naprosto dokonaly
Únor 3, 200916 r Prahystoricky ??? Ja z nej nemam nic no Nj kazdej nemuze mit s3 Ale krasny pomaly plouzeni po meste s3 to bejt nemusí, může to bejt i ten sup i když je v naftě, ale rozhodně z toho nebejt tak vyplesklej imrvére
Únor 3, 200916 r NO TY KRAAAAAVO tak to nema chybu.. ty plysackovity hracicky tam za nim!! :D to je žirafa co mi daly neteře vloni k narozeninám a kdybych zapnul druhej počítač, tak mám krásnou fotku, kdy ji chtěl Rambo (yorksheer) znásilnit
Únor 3, 200916 r s3 to bejt nemusí, může to bejt i ten sup i když je v naftě, ale rozhodně z toho nebejt tak vyplesklej imrvére Dit ja nejsem vyplesklej :)ale mame ho doma tak mam psat o 206 nebo jak sakra ja mam z toho auta radost ) A nepis,ze porad vyplesklej ja to nikomu necpu Mne se Bobe libi Polo Cup Edition nebo GI
Únor 3, 200916 r Romariooo: Ja ti reknu nejakou pohadku chces? Bobii zajimavy jak ti vzdycky sviti ty voci jako bys byl sjetej Davon: Koukni na ty foto ze vcera
Únor 3, 200916 r Nic jdu hajat Skola Volaa,zitra v 6,30h A navic Bob zacina bejt zase na Me protivnej Upraveno Únor 3, 200916 r od Petřik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.