Únor 3, 200916 r Nechapu, proc se na skolu nevyseres... Ptz se chci vozit v S3,vstavat na 10h a bejt cely dny na foru jo a lednici ktera je tichoucka a chladi vedle postele vinko Je to tezky pochopit
Únor 3, 200916 r Ptz se chci vozit v S3,vstavat na 10h a bejt cely dny na foru jo a lednici ktera je tichoucka a chladi vedle postele vinko Je to tezky pochopit chlapče přímá úměra mezi tím a školou vážně není
Únor 3, 200916 r to, ale není o škole Treba ne Bobe a sam to uz taky vidim Ale co mam delat v 16 ??? A navic babicky nedavaj za poflakovani vejsluzky
Únor 3, 200916 r chlapče přímá úměra mezi tím a školou vážně není Peto,ale kdyz chci delat co Me bavi tak musim mit skolu co me bavi nebo to taky tak neni
Únor 3, 200916 r mno, mějte se dobrou noc. Ráno chci na sedmou sedět v kanclu, tak doufám, že se mi to povede
Únor 3, 200916 r Peto,ale kdyz chci delat co Me bavi tak musim mit skolu co me bavi nebo to taky tak neni z části , i to co tě baví tě bude občas pěkně sr.t - z vlastní zkušenosti
Únor 3, 200916 r mno, mějte se dobrou noc. Ráno chci na sedmou sedět v kanclu, tak doufám, že se mi to povede Pekne jsi s evyhnul tomu co mam delat rada od tebe potesi
Únor 3, 200916 r no maturitu by to asi chtělo, pak je to absolutně jedno. Jo a z čeho tu maturitu máš je v dnešní době taky fuk. To samé známky z ní.
Únor 3, 200916 r HA Ivan :) nečekán nezván chaloupku mou mi otočil a mě tím probudil už fakt mizím, mějte se
Únor 3, 200916 r no maturitu by to asi chtělo, pak je to absolutně jedno. Jo a z čeho tu maturitu máš je v dnešní době taky fuk. To samé známky z ní. No vidis takze,str mit ale musim ... a na tom delam dit sem uz v 1.vaku Tak dobrou Bando
Únor 3, 200916 r nečekán nezván chaloupku mou mi otočil a mě tím probudil už fakt mizím, mějte se den odchazi johny wolker prichazi....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.