Davon Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Diky CMF! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Taky tapu konecne do te vany a chrnet... brou noc vsichni odchazi..... tak cus Jani !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 To bylo strasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Peto (81) cuss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Davon: máš ještě tu Omnii? Jak jseš s ní spokojený??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tak jsem si dal taky jeden kousek zrzavýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tak jsem si dal taky jeden kousek zrzavýho ja petkrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jinak doufam ze ten zejtrek vyjde a zajdem tu s MBkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ja petkrat no já měl doma jen jednu kuželku .A žížu mám pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no já měl doma jen jednu kuželku .A žížu mám pořád ojojoj to smel zmizet na toceny... dnes peky utery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no jo,me uz se nechtelo vylejzat ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no jo,me uz se nechtelo vylejzat ven chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no jo,tak snad zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Roman: Omnii mam a jsem s ni spokojeny, nevolil bych v teto dobe jinak... Neco je titerne, ale vzdy jde necim klepat do displaye.. pokud to nebude mit obrazovku jak notes, tak se stejne palcema ci prstama bez preklepu na WM neobejdes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no jo,tak snad zejtra urcite ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jojo,jestli sezenu spoluchlastace,tak neni co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jojo,jestli sezenu spoluchlastace,tak neni co resit tak to snad ano jsi v dobrym kraji nerikej mi ze v tej vsi nekoho nesezenes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak to snad ano jsi v dobrym kraji nerikej mi ze v tej vsi nekoho nesezenes Ale jo,pár nás tu je,tak snad se nekdo obetuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Morgan + kola + limeta = tuze velka dobrota :-) tak cheers :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Morgan + kola + limeta = tuze velka dobrota :-) tak cheers :-) tak to mas recht.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 s tim, ze kola muze byt nahrazena zelenym cajem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Morgan + kola + limeta = tuze velka dobrota :-) tak cheers :-) tak pod to se podepíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no to jsou michanice - panove mizim chrapat takze cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 to zkus Michale, je to vyborny s tim ice tea zelenym a do toho ty limetky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 pujdu taky, at jsem rano na sjezdovce cilej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.