O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 do jedenácti je ráno tak to potom ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 panove tak jak vy a dnes vecer "na jedno" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 dopoledne šoupej nohama když se bavěj dospělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 panove tak jak vy a dnes vecer "na jedno" ? člověče ještě nevím, pokud vyrazíte tak kdyžtak dorazím neohlášeně. Ale pivo 100% nedám protože za 5 let v Plzni mě ho nenaučili pít, ale to se vyřeší něčím z Moravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 člověče ještě nevím, pokud vyrazíte tak kdyžtak dorazím neohlášeně. Ale pivo 100% nedám protože za 5 let v Plzni mě ho nenaučili pít, ale to se vyřeší něčím z Moravy no tak to jestli te to nenaucili v Plzni a za 5 let tak to uz jsi bez sance koukaj treba ja sem takovej samouk a umel jsem to snad ze dne na den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 panove tak jak vy a dnes vecer "na jedno" ? kde by jsi to viděl? a cca od kolika? a kdzž pivo, tak leda plzeň šoupej nohama když se bavěj dospělí takže jsi teda starší pán, chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 kde by jsi to viděl? a cca od kolika?a kdzž pivo, tak leda plzeň no +- mezi 19-20:00 je to jedno - jeste jeden clen odsud se ozval vcera a ten rikal ze by sel a ten tu snad bude odpo tak bychom to dodohodli odpo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 takže jsi teda starší pán, chápu já se za to nestydím, šediny zatím nebarvím, ženský se mi líbí takže pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 oki, můžem to dohodnout odpolko, myslíš Daka nového Boleslaváka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 oki, můžem to dohodnout odpolko, myslíš Daka nového Boleslaváka? jo pockej Dak vlastne jeste.... sem vul - v tom pripadku 2 clenove se ozvali... jeho nick nevim ale rikal jsem mu at sem prijde dnes odpo-vcera odpo se chytnul tu v hospode.... no tak uvidime... a kam na plzensky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 oki, můžem to dohodnout odpolko, myslíš Daka nového Boleslaváka? ja sem na nej kluka usatyho uplne zapomel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 zase večer do hospody v Boleslavy....no asi v Praze dneska taky někam zajdu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ahoj Kluci Peknej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ahoj Kluci Peknej den zdar studaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jo pockej Dak vlastne jeste.... sem vul - v tom pripadku 2 clenove se ozvali... jeho nick nevim ale rikal jsem mu at sem prijde dnes odpo-vcera odpo se chytnul tu v hospode.... no tak uvidime... a kam na plzensky? pod věž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 zase večer do hospody v Boleslavy....no asi v Praze dneska taky někam zajdu:) jo to vis... tu v MB je to tezky nechodit - je tu jinej vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ahoj Kluci Peknej den bejt ve škole a současně na intenetu, to je pohodička:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 pod věž? hmmm mozno! ale panove ne ze se vykutalime jak hovada do kolika tam maj? a bude tam ta bloncka? :smich: s tim z kalhot lezoucim zadkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 bejt ve škole a současně na intenetu, to je pohodička:) jj pokud myslis o hodine treba cestiny.... lol pak rozhodne ano ale nejak rychle zmizel - asi ho vycap ucitel a dostava poznamku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jo to vis... tu v MB je to tezky nechodit - je tu jinej vzduch jj, asi tam máte jinej vzduch no....sice jsem Pražák jak poleno, ale klidně bych se odsud i odstěhoval...je tu drahý bydlení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jj, asi tam máte jinej vzduch no....sice jsem Pražák jak poleno, ale klidně bych se odsud i odstěhoval...je tu drahý bydlení.... takze bys rad do MB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 bejt ve škole a současně na intenetu, to je pohodička:) Jj to je,ale uz koncim na PC ... Ted bude Průmyslove Výtvarnictvi Kluci vy mate taky veget na tech pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ovidius: pakliže bych tam sehnal lepší práci než mam ted tak klidně jo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 do kolika tam maj? a bude tam ta bloncka? :smich: s tim z kalhot lezoucim zadkem? více info o bloncce, ať mám motivaci přijít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.