Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
panove tak jak vy a dnes vecer "na jedno" ?

člověče ještě nevím, pokud vyrazíte tak kdyžtak dorazím neohlášeně. Ale pivo 100% nedám protože za 5 let v Plzni mě ho nenaučili pít, ale to se vyřeší něčím z Moravy :)

Vloženo
člověče ještě nevím, pokud vyrazíte tak kdyžtak dorazím neohlášeně. Ale pivo 100% nedám protože za 5 let v Plzni mě ho nenaučili pít, ale to se vyřeší něčím z Moravy :)

no tak to jestli te to nenaucili v Plzni a za 5 let tak to uz jsi bez sance lol

koukaj treba ja sem takovej samouk lol a umel jsem to snad ze dne na den lol

Vloženo
panove tak jak vy a dnes vecer "na jedno" ?

kde by jsi to viděl? a cca od kolika?

a kdzž pivo, tak leda plzeň

šoupej nohama když se bavěj dospělí lollollollol

takže jsi teda starší pán, chápu :p

Vloženo
kde by jsi to viděl? a cca od kolika?

a kdzž pivo, tak leda plzeň

no +- mezi 19-20:00 je to jedno - jeste jeden clen odsud se ozval vcera a ten rikal ze by sel a ten tu snad bude odpo tak bychom to dodohodli odpo?

Vloženo
oki, můžem to dohodnout odpolko, myslíš Daka nového Boleslaváka?

jo pockej Dak vlastne jeste.... sem vul - v tom pripadku 2 clenove se ozvali... :)

jeho nick nevim ale rikal jsem mu at sem prijde dnes odpo-vcera odpo se chytnul tu v hospode.... no tak uvidime... a kam na plzensky?

Vloženo
jo pockej Dak vlastne jeste.... sem vul - v tom pripadku 2 clenove se ozvali... :)

jeho nick nevim ale rikal jsem mu at sem prijde dnes odpo-vcera odpo se chytnul tu v hospode.... no tak uvidime... a kam na plzensky?

pod věž?

Vloženo
bejt ve škole a současně na intenetu, to je pohodička:)

jj pokud myslis o hodine treba cestiny.... lol lol pak rozhodne ano :)

ale nejak rychle zmizel - asi ho vycap ucitel a dostava poznamku :)

Vloženo
jo to vis... tu v MB je to tezky :) nechodit - je tu jinej vzduch :)

jj, asi tam máte jinej vzduch no....sice jsem Pražák jak poleno, ale klidně bych se odsud i odstěhoval...je tu drahý bydlení....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...