Únor 4, 200916 r Ty voe co takhle v te praci neco delat ? fuj nestras treba ja mam skoro hotovo a dalsi praci mam mit hotovou v patek takze .....
Únor 4, 200916 r Sakra kde a co tam delas ... du se tam taky hlasit vo praci grafik a staram se o pc jeste ... takze praci si ridim....
Únor 4, 200916 r Pamatuješ na kalendar preci ... Jinac se to da,zatim si nemuzu stezovat kevsemu jsem mel v noci sen ,ze jsem se uplne neskutecne spalil na slunicku tak se mi i lip vstavalo ... Od 5 od rana uz beham jak sileny tak si ted dopravam trochu klidu Michale mas recht,par minutek by bodlo ,...
Únor 4, 200916 r taky bych bral sluničkozdar Jiříku, už jsi vybral auto? Čau,hele furt nic,nemůžu se rozhodnout
Únor 4, 200916 r taky bych bral sluničkozdar Jiříku, už jsi vybral auto? hlavne me nenutte zase koukat na ty bawa at nemam tlak jak v papinaku
Únor 4, 200916 r ty brdo mi povidejcau Jirko! Cago,tak co uz jsi zlanaril nejaky spoluobcany na vecerni pivecko?
Únor 4, 200916 r pánové pomožte mi: hledám návod ja přizpusobit ovladače DO u origo centrálu v OI...na foru hledám jak divej ale nedaří se... dík
Únor 4, 200916 r Cago,tak co uz jsi zlanaril nejaky spoluobcany na vecerni pivecko? ale jo zatim snad 4 cleny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.