O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ty voe co takhle v te praci neco delat ? fuj nestras treba ja mam skoro hotovo a dalsi praci mam mit hotovou v patek takze ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Sakra kde a co tam delas ... du se tam taky hlasit vo praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdravím ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ty voe co takhle v te praci neco delat ? koukám, že už je to dobře stíhám obojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Sakra kde a co tam delas ... du se tam taky hlasit vo praci grafik a staram se o pc jeste ... takze praci si ridim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdravím ! Bre dopoledne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdravím ! zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jak se vede pri tom paradnim středečním dni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ale jo co ty? a coze je paradni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 No hovno sel bych domu spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Pamatuješ na kalendar preci ... Jinac se to da,zatim si nemuzu stezovat kevsemu jsem mel v noci sen ,ze jsem se uplne neskutecne spalil na slunicku tak se mi i lip vstavalo ... Od 5 od rana uz beham jak sileny tak si ted dopravam trochu klidu Michale mas recht,par minutek by bodlo ,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ty jo ja se tesim na slunicko !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdravim pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jirik : Ahoj pane ! Jak se mame ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ty jo ja se tesim na slunicko !!! ty brdo mi povidej cau Jirko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to víš, jí chybíme naivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jirik : Ahoj pane ! Jak se mame ? Celkem to jde,jen to počasí už mě nějak sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 taky bych bral sluničko zdar Jiříku, už jsi vybral auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 taky bych bral sluničkozdar Jiříku, už jsi vybral auto? Čau,hele furt nic,nemůžu se rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 taky bych bral sluničkozdar Jiříku, už jsi vybral auto? hlavne me nenutte zase koukat na ty bawa at nemam tlak jak v papinaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ty brdo mi povidejcau Jirko! Cago,tak co uz jsi zlanaril nejaky spoluobcany na vecerni pivecko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Čau,hele furt nic,nemůžu se rozhodnout nj, není to jednoduchý sehnat káru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 pánové pomožte mi: hledám návod ja přizpusobit ovladače DO u origo centrálu v OI...na foru hledám jak divej ale nedaří se... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Cago,tak co uz jsi zlanaril nejaky spoluobcany na vecerni pivecko? ale jo zatim snad 4 cleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 velorex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.