Únor 4, 200916 r ráno jsem musel vstávat Protože mám moc práce a právě teď to mám hotový, ještě výkresy z toho, ale moc se mi nechce
Únor 4, 200916 r 12° Gambrinusčesnečka svíčková --------------- 124 káčé a zážitek nezapomenutelnej, jdu si dát dvacet ty kraaavo - kralovsky zrani.... dobre ty..
Únor 4, 200916 r kecálku, jde makat s práydným bříškem od 7:10 do 12:24 to šlo ty jsi nesnídal? To bych chcípnul
Únor 4, 200916 r ty jsi nesnídal? To bych chcípnul nebyl čas Ty wole...Vy děláte jako kdyby jste vykládali vagony s moukou! honím po monitoru myš
Únor 4, 200916 r Já jsem línej na ten oběd dojit ale hlad mám jako kráva! tak co se žrádla týká,v tom já línej nejsem
Únor 4, 200916 r Tak jo no...Tak já jdu.Vidim to na lososa s bramburkama a nějakej ten zeleninovej salát protože jsem nějakej těhotnej...to břícho mi dává zabrat!
Únor 4, 200916 r Zdárek, já vás zdravím z postele..obula se do mě nějaká svině chřipková...Tak už od neděle stávkuju v posteli a nějak se nechce pustit..asi si zajdu zase po xletech k doktorce...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.