Leden 6, 200916 r Přátelé, musím se vám pochlubit, teď večer mi vydechla v lévým předním světle háčtyřka a když jsem ji vytáhl z lampy, čučel jsem jak puk - už jsem viděl hodně, ale tohle ještě ně... Há čtyřka s nádorem... co si s tim delal??
Leden 6, 200916 r jo 150ka Leonek...dřív moje sněný auto..samo v černý perleti.. Mě jde jen o turbínku Spidi: jsem volal, ale je to nedostatkový zboží a za nový se mi 22k dávat nechce
Leden 6, 200916 r kua..je tady nějakej sklář...?při kolika C se sklo takhle zdeformuje...??? Masakr...
Leden 6, 200916 r pentadius: Caau chlape tebe jsem necetla ani nepamatujuu No myslím že mě jsi nejen nečetla ...
Leden 6, 200916 r Spidi: jsem volal, ale je to nedostatkový zboží a za nový se mi 22k dávat nechce No to je mě jasný, já osobně nevím o žádným, ale říkal jsem si, že Huml by mohl vědět...
Leden 6, 200916 r kua..je tady nějakej sklář...?při kolika C se sklo takhle zdeformuje...???Masakr... Ty jo, to ani nesci zkoumat, kolik tam bylo °C...
Leden 6, 200916 r najmis: Ja jsem si na minibiku zlomila klicni kost ja malem uplne vse - co mas cinu?
Leden 6, 200916 r Cary:auuu no ale určitě jsi se neplazila jako já...je jsem krokem,chtěl vzít zatáčku a najednou sem se válel ani nevím jak...už na to nepolezu....nic mě to neříkalo..to radši motokáry...to je jiná..já jak sem hrozně těžkej,tak mě to náko jelo víc než jiným...
Leden 6, 200916 r Cary:auuu no ale určitě jsi se neplazila jako já...je jsem krokem,chtěl vzít zatáčku a najednou sem se válel ani nevím jak...už na to nepolezu....nic mě to neříkalo..to radši motokáry...to je jiná..já jak sem hrozně těžkej,tak mě to náko jelo víc než jiným... minibike dobra vec! a poladena .... jej to sou akce
Leden 6, 200916 r Autor Jsi sám psal že v 17:00, tak s tím počítám ... Ladiku, máš doma to torzo antény co ti zůstalo na střeše z minula? Já jen jestli se něco nezměnilo - dneska je tu toho nějak pryvela Z té antény mě čubli jenom prut a ten sem sehnal za kilo na vrakáču. Ale pokud by se to ještě opakovalo, tak bude torzo tvoje a já jdu do ploutve !!!
Leden 6, 200916 r 150ky jsou a budou nedostatkové zboží a vždy ceněný i když bude mít 100tkm Kdybys o něčem takovým věděl, dej mi prosím vědět ... Díky .:M:.
Leden 6, 200916 r Zdravím pane Hrábě... Jak je...?Co mladej...?Když si vzpomenu na Doksy,tak brečím smíchy...
Leden 6, 200916 r Autor brej menší mrazivý večer U nás jo, -8°C ještě jde Ale kolik je v Čechách bude asi lepší nevědět
Leden 6, 200916 r U nás jo, -8°C ještě jde Ale kolik je v Čechách bude asi lepší nevědět tam nejak topite i venku ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.