baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Přátelé, musím se vám pochlubit, teď večer mi vydechla v lévým předním světle háčtyřka a když jsem ji vytáhl z lampy, čučel jsem jak puk - už jsem viděl hodně, ale tohle ještě ně... Há čtyřka s nádorem... co si s tim delal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jo 150ka Leonek...dřív moje sněný auto..samo v černý perleti.. Mě jde jen o turbínku Spidi: jsem volal, ale je to nedostatkový zboží a za nový se mi 22k dávat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 kua..je tady nějakej sklář...?při kolika C se sklo takhle zdeformuje...??? Masakr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 co je to za nador? No to je právě to, co jsem tak nějak nepobral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 co si s tim delal?? Já nic, to samo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 pentadius: Caau chlape tebe jsem necetla ani nepamatujuu No myslím že mě jsi nejen nečetla ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Máro já vím...jen jak sem četl Leon hned sem si na to vzpoměl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Spidi: jsem volal, ale je to nedostatkový zboží a za nový se mi 22k dávat nechce No to je mě jasný, já osobně nevím o žádným, ale říkal jsem si, že Huml by mohl vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 kua..je tady nějakej sklář...?při kolika C se sklo takhle zdeformuje...???Masakr... Ty jo, to ani nesci zkoumat, kolik tam bylo °C... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Asi se za ním stavím osobně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 najmis: Ja jsem si na minibiku zlomila klicni kost ja malem uplne vse - co mas cinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 150ky jsou a budou nedostatkové zboží a vždy ceněný i když bude mít 100tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Cary:auuu no ale určitě jsi se neplazila jako já...je jsem krokem,chtěl vzít zatáčku a najednou sem se válel ani nevím jak...už na to nepolezu....nic mě to neříkalo..to radši motokáry...to je jiná..já jak sem hrozně těžkej,tak mě to náko jelo víc než jiným... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ty jo, to ani nesci zkoumat, kolik tam bylo °C... a v tyhle zime.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Cary:auuu no ale určitě jsi se neplazila jako já...je jsem krokem,chtěl vzít zatáčku a najednou sem se válel ani nevím jak...už na to nepolezu....nic mě to neříkalo..to radši motokáry...to je jiná..já jak sem hrozně těžkej,tak mě to náko jelo víc než jiným... minibike dobra vec! a poladena .... jej to sou akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Já nic, to samo... si moc svitil ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Jsi sám psal že v 17:00, tak s tím počítám ... Ladiku, máš doma to torzo antény co ti zůstalo na střeše z minula? Já jen jestli se něco nezměnilo - dneska je tu toho nějak pryvela Z té antény mě čubli jenom prut a ten sem sehnal za kilo na vrakáču. Ale pokud by se to ještě opakovalo, tak bude torzo tvoje a já jdu do ploutve !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 brej menší mrazivý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 si moc svitil ne Woe Jiřino neštvi mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Já nic, to samo... To byly 100 W ty H4 ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 150ky jsou a budou nedostatkové zboží a vždy ceněný i když bude mít 100tkm Kdybys o něčem takovým věděl, dej mi prosím vědět ... Díky .:M:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Zdravím pane Hrábě... Jak je...?Co mladej...?Když si vzpomenu na Doksy,tak brečím smíchy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 brej menší mrazivý večer U nás jo, -8°C ještě jde Ale kolik je v Čechách bude asi lepší nevědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 To byly 100 W ty H4 ?!? Ee, normálnoj 12V 60/55W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 U nás jo, -8°C ještě jde Ale kolik je v Čechách bude asi lepší nevědět tam nejak topite i venku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.