Únor 4, 200916 r Zdárek, já vás zdravím z postele..obula se do mě nějaká svině chřipková...Tak už od neděle stávkuju v posteli a nějak se nechce pustit..asi si zajdu zase po xletech k doktorce... zdravíčko pane, znám, znám, tak ať se rychle OK
Únor 4, 200916 r Zdárek, já vás zdravím z postele..obula se do mě nějaká svině chřipková...Tak už od neděle stávkuju v posteli a nějak se nechce pustit..asi si zajdu zase po xletech k doktorce... jo tam ja nebyl ze ani nevim kudy bych se k ni dostal...
Únor 4, 200916 r Tak jo no...Tak já jdu.Vidim to na lososa s bramburkama a nějakej ten zeleninovej salát protože jsem nějakej těhotnej...to břícho mi dává zabrat! Jíš ty něco jinýho než ty vodní potvory?
Únor 4, 200916 r Tak se za chvilku jedu projet moji bejvalkou .Posílenou na 124 kW ojee to bude spojka v riti co?
Únor 4, 200916 r byl jsem nachcípanej někdy před 2 týdnama a to jsem nějak zvládl ,ale tohle se drží a bez antibiotik se to asi nepustí..nejhorší je že mě bolí celé tělo...snad mě něco v noci nepřejelo:)
Únor 4, 200916 r ojee to bude spojka v riti co? Hele to uz neni muj problem,rikal jsem mu,ze ja bych se toho pri tehle km bal
Únor 4, 200916 r ja bych se toho pri tehle km bal na budících to přece tolik KM nemá reál je už jinde:) Upraveno Únor 4, 200916 r od lukyssek
Únor 4, 200916 r Hele to uz neni muj problem,rikal jsem mu,ze ja bych se toho pri tehle km bal kolik to ma natoceno?
Únor 4, 200916 r měli jsme tě rádi kamaráde, spi sladce neblbni na nejlehci uroven mam rekord - to znamena bez chyb
Únor 4, 200916 r neblbni na nejlehci uroven mam rekord - to znamena bez chyb a pak šlápneš vedle a poletíš, kdybys letěl tady kolem zamávej
Únor 4, 200916 r a pak šlápneš vedle a poletíš, kdybys letěl tady kolem zamávej jasna paka - tak uz sem letel
Únor 4, 200916 r Clovek tady chvili neni a hned 50 stranek aby cetl to by jako neslo... praci na vas co to je prace?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.