Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdárek, já vás zdravím z postele..obula se do mě nějaká svině chřipková...Tak už od neděle stávkuju v posteli a nějak se nechce pustit..asi si zajdu zase po xletech k doktorce... zdravíčko pane, znám, znám, tak ať se rychle OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdárek, já vás zdravím z postele..obula se do mě nějaká svině chřipková...Tak už od neděle stávkuju v posteli a nějak se nechce pustit..asi si zajdu zase po xletech k doktorce... jo tam ja nebyl ze ani nevim kudy bych se k ni dostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 a už si ji chytnul? ne mám připojený dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak jo no...Tak já jdu.Vidim to na lososa s bramburkama a nějakej ten zeleninovej salát protože jsem nějakej těhotnej...to břícho mi dává zabrat! Jíš ty něco jinýho než ty vodní potvory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 honím po monitoru myš to voe to musi byt pohled jedine nejakou dobrou flashovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak se za chvilku jedu projet moji bejvalkou .Posílenou na 124 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ne mám připojený dvě :smich: ja jdu hledat miny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak se za chvilku jedu projet moji bejvalkou .Posílenou na 124 kW ojee to bude spojka v riti co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 byl jsem nachcípanej někdy před 2 týdnama a to jsem nějak zvládl ,ale tohle se drží a bez antibiotik se to asi nepustí..nejhorší je že mě bolí celé tělo...snad mě něco v noci nepřejelo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 se mě fakt už nic dnes nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ojee to bude spojka v riti co? Hele to uz neni muj problem,rikal jsem mu,ze ja bych se toho pri tehle km bal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 (editace) ja bych se toho pri tehle km bal na budících to přece tolik KM nemá reál je už jinde:) Editováno: 4. Únor 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 se mě fakt už nic dnes nechce ani na drink vecer? na kolikatou budes moct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 papírově to přece tolik KM nemá reál je už jinde:) vše bylo na přání kupujícího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 :smich: ja jdu hledat miny měli jsme tě rádi kamaráde, spi sladce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Hele to uz neni muj problem,rikal jsem mu,ze ja bych se toho pri tehle km bal kolik to ma natoceno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 měli jsme tě rádi kamaráde, spi sladce neblbni na nejlehci uroven mam rekord - to znamena bez chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 kolik to ma natoceno? prodával jsem to se 176ti tisíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 neblbni na nejlehci uroven mam rekord - to znamena bez chyb a pak šlápneš vedle a poletíš, kdybys letěl tady kolem zamávej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 prodával jsem to se 176ti tisíci no to uz neco je no... nesmi s tim blbnout..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 a pak šlápneš vedle a poletíš, kdybys letěl tady kolem zamávej jasna paka - tak uz sem letel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Clovek tady chvili neni a hned 50 stranek aby cetl to by jako neslo... praci na vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 no to uz neco je no... nesmi s tim blbnout..... říkal že najezdí tak 9 tisíc ročně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 říkal že najezdí tak 9 tisíc ročně to potom ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Clovek tady chvili neni a hned 50 stranek aby cetl to by jako neslo... praci na vas co to je prace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.