jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to potom ano tak mu to snad vydrží.Mě by asi chip byl k prdu,protože jsem 95 procent jezdil dálnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Clovek tady chvili neni a hned 50 stranek aby cetl to by jako neslo... praci na vas ale fuj, nestraš s takovými věcmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tak rekord - miny jsem na nejlehci uroven vycuchal za 24 sec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 CMF jednou dělá že dělá a stejně nic nedělá Já nějak nemůžu ani psát jak mě bolí ruce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tak rekord - miny jsem na nejlehci uroven vycuchal za 24 sec. :clap: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 CMF jednou dělá že dělá a stejně nic nedělá Já nějak nemůžu ani psát jak mě bolí ruce.. tě ta nemoc sebrala pěkně,co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 kurna co ten dakie? ukaze se tu dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 kurna co ten dakie? ukaze se tu dneska? myslim ze brouzda ve Fabiich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 no a mi ho potrebujem ukecat na biera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jirko dává mi pěkně zabrat...To jsem si včera myslel že už to bude ok když mi bylo líp,ale dneska je to o dost horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jirko dává mi pěkně zabrat...To jsem si včera myslel že už to bude ok když mi bylo líp,ale dneska je to o dost horší vem si nejaky ty granule do horky vody - nasyp to do sebe a pust nejakej film a poreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tak kdo se chysta na 8. Sraz SkodaHome.cz ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tak kdo se chysta na 8. Sraz SkodaHome.cz ?? asi se pojedu čumnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak poslušně hlásim že jsem po jidle ale dnes mi nechutnalo pivko...to je známka toho že na mě něco leze...CMF to ale neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak poslušně hlásim že jsem po jidle ale dnes mi nechutnalo pivko...to je známka toho že na mě něco leze...CMF to ale neni Tak to jsi si měl dát nějakou slívku na vypálení..ale nejsi v tom sám..na mě už něco vlezlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak to musiš hodně rychle vypotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Bry den, nevím prosím někdo o kolesech RS Spider 17" (7x17" ET 38 5x100) na prodej ? Nejlépe 4 nebo 5 kusů, je jedno jestli s pneu nebo bez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 asi se pojedu čumnout na jak dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Bry den, nevím prosím někdo o kolesech RS Spider 17" (7x17" ET 38 5x100) na prodej ? Nejlépe 4 nebo 5 kusů, je jedno jestli s pneu nebo bez... zdarek pane! ja bych jedine internetil - myslim ze sem je tuhle potkal asi v annonci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Spidi: ty wole! Krásná fotečka...málem jsem spadnul ze židle!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Bry den, nevím prosím někdo o kolesech RS Spider 17" (7x17" ET 38 5x100) na prodej ? Nejlépe 4 nebo 5 kusů, je jedno jestli s pneu nebo bez... Brý den Lubo, člověče neviděl jsem, v bazaru jsou 16". A jak je? Dej větší fotku avataru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 na jak dlouho? určitě jen na sobotu, na jak dlouho je otázka - podle počasí, chuti, času ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Spidul ,,si zmenil image koukam jinak o5 zdarec: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 zdarek pane! ja bych jedine internetil - myslim ze sem je tuhle potkal asi v annonci.... No právě to procházím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 určitě jen na sobotu, na jak dlouho je otázka - podle počasí, chuti, času ..... takze nocni akce? jen pres den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.