Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jirko dává mi pěkně zabrat...To jsem si včera myslel že už to bude ok když mi bylo líp,ale dneska je to o dost horší :(

vem si nejaky ty granule do horky vody - nasyp to do sebe a pust nejakej film a poreseno

Vloženo
Tak poslušně hlásim že jsem po jidle ale dnes mi nechutnalo pivko...to je známka toho že na mě něco leze...CMF to ale neni :)

Tak to jsi si měl dát nějakou slívku na vypálení..ale nejsi v tom sám..na mě už něco vlezlo...

Vloženo
Bry den, nevím prosím někdo o kolesech RS Spider 17" (7x17" ET 38 5x100) na prodej ? Nejlépe 4 nebo 5 kusů, je jedno jestli s pneu nebo bez... ;)

zdarek pane! ja bych jedine internetil - myslim ze sem je tuhle potkal asi v annonci....

Vloženo
Bry den, nevím prosím někdo o kolesech RS Spider 17" (7x17" ET 38 5x100) na prodej ? Nejlépe 4 nebo 5 kusů, je jedno jestli s pneu nebo bez... ;)

Brý den Lubo, člověče neviděl jsem, v bazaru jsou 16". A jak je? Dej větší fotku avataru ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...