Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
cus

dneska nejak moc pracujes ne?:)

Caues , :) no dneska je toho celkem dost a to jsem si myslel,ze bude pohoda relax ..., ale nestezuju si

Nechcete nekdo Jaguara Xj6 3.2 V6 za 55 tisic? akorat je to GB : ( ...

Vloženo (editace)

jj, musím opatrně, je blbá doba. Pracuju u jednoho autorizovaného dealera osobních vozů:) (Nissan,Mitsubishi,Hyundai)

Editováno: , autor: lukyssek
Vloženo
Caues , :) no dneska je toho celkem dost a to jsem si myslel,ze bude pohoda relax ..., ale nestezuju si

Nechcete nekdo Jaguara Xj6 3.2 V6 za 55 tisic? akorat je to GB : ( ...

tak maximalne jen svezt :)

Vloženo
jj, musím opatrně, je blbá doba. Pracuju u jednoho autorizovaného dealera osobních vozů:)

hmm tak nevim co tam delas ale to taky neni dobra doba na takovej byznys co?

Vloženo

auta se prodávají, ale to není uplně moje starost ...já osobně dělám na pozici koordinátor-analytik v oddělení poprodejních služeb(náhr. díly, origo příslušenství a tak,.....)

Vloženo
to musi zrat i maly deti u slinice :)

Tjn :) ... kdyz na to slapes tak je spotreba tech 17-19l ,ale tedko je tam 14l :) ... Ono s takovym autem nejde ani jinac ,proste jede ;)

Vloženo
Tjn :) ... kdyz na to slapes tak je spotreba tech 17-19l ,ale tedko je tam 14l :) ... Ono s takovym autem nejde ani jinac ,proste jede ;)

to je jasny no.... tohle neni na spotrebu :)

Vloženo
Zdar Jero, to je nová pomocná síla v garáži... ;)

zdar zdar :)

Hezká síla ... ;)

Ovi - na dalnicni jizdy auto jak delany ,ale na mesto vubec ... Spis na frajerinu pac za timhle se otoci vazne kazdej :)

Vloženo
Zdar Jero, to je nová pomocná síla v garáži... ;)

Spidi já potřebuju něco na autě lol

Jinak se tu kluci mějte, mažu na jednání. Když budu večer schopnej tak kdyžtak cinknu a zjistím kde jste ;)

Vloženo
Spidi já potřebuju něco na autě lol

Jinak se tu kluci mějte, mažu na jednání. Když budu večer schopnej tak kdyžtak cinknu a zjistím kde jste ;)

no doufam ze dorazis

cus

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...