Únor 4, 200916 r Spidul ,,si zmenil image koukam jinak o5 zdarec: ) cus dneska nejak moc pracujes ne?
Únor 4, 200916 r ...byl jsem ted na kratke 30min poradě u svýho šéfa - je spokojenej s mojí pracovní výkoností
Únor 4, 200916 r ...byl jsem ted na kratke 30min poradě u svýho šéfa - je spokojenej s mojí pracovní výkoností tak to gratuluju a rekl jsi mu at teda pritalci ?
Únor 4, 200916 r 100% jen přes den Petr - no dobra tedy.. lukyssek - tak to jo ale opatrne aby nebouchly saze..
Únor 4, 200916 r cusdneska nejak moc pracujes ne? Caues , no dneska je toho celkem dost a to jsem si myslel,ze bude pohoda relax ..., ale nestezuju si Nechcete nekdo Jaguara Xj6 3.2 V6 za 55 tisic? akorat je to GB : ( ...
Únor 4, 200916 r jj, musím opatrně, je blbá doba. Pracuju u jednoho autorizovaného dealera osobních vozů (Nissan,Mitsubishi,Hyundai) Upraveno Únor 4, 200916 r od lukyssek
Únor 4, 200916 r Caues , no dneska je toho celkem dost a to jsem si myslel,ze bude pohoda relax ..., ale nestezuju si Nechcete nekdo Jaguara Xj6 3.2 V6 za 55 tisic? akorat je to GB : ( ... tak maximalne jen svezt
Únor 4, 200916 r jj, musím opatrně, je blbá doba. Pracuju u jednoho autorizovaného dealera osobních vozů hmm tak nevim co tam delas ale to taky neni dobra doba na takovej byznys co?
Únor 4, 200916 r auta se prodávají, ale to není uplně moje starost ...já osobně dělám na pozici koordinátor-analytik v oddělení poprodejních služeb(náhr. díly, origo příslušenství a tak,.....)
Únor 4, 200916 r Jn svezenicko je paradni ! ... Kazdej takhle reaguje to musi zrat i maly deti u slinice
Únor 4, 200916 r to musi zrat i maly deti u slinice Tjn ... kdyz na to slapes tak je spotreba tech 17-19l ,ale tedko je tam 14l ... Ono s takovym autem nejde ani jinac ,proste jede
Únor 4, 200916 r Spidul ,,si zmenil image koukam jinak o5 zdarec: ) Zdar Jero, to je nová pomocná síla v garáži...
Únor 4, 200916 r Tjn ... kdyz na to slapes tak je spotreba tech 17-19l ,ale tedko je tam 14l ... Ono s takovym autem nejde ani jinac ,proste jede to je jasny no.... tohle neni na spotrebu
Únor 4, 200916 r Zdar Jero, to je nová pomocná síla v garáži... zdar zdar Hezká síla ... Ovi - na dalnicni jizdy auto jak delany ,ale na mesto vubec ... Spis na frajerinu pac za timhle se otoci vazne kazdej
Únor 4, 200916 r Zdar Jero, to je nová pomocná síla v garáži... Spidi já potřebuju něco na autě Jinak se tu kluci mějte, mažu na jednání. Když budu večer schopnej tak kdyžtak cinknu a zjistím kde jste
Únor 4, 200916 r Bylzde: napišu Ti večer název toho co mi vždy pomohlo. na me fungoval ten horky napoj coldrex....ci jak se to jmenuje...
Únor 4, 200916 r Spidi já potřebuju něco na autě Jinak se tu kluci mějte, mažu na jednání. Když budu večer schopnej tak kdyžtak cinknu a zjistím kde jste no doufam ze dorazis cus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.