Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jedu si k tobe prezout My bohužel nepřezouváme, pouze mechanické, klempířské a autoelektro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 My bohužel nepřezouváme, pouze mechanické, klempířské a autoelektro... Nefunguje me central a mam dulek ve strese staci to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Nefunguje me central a mam dulek ve strese staci to ? Jo, tohle děláme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 My bohužel nepřezouváme, pouze mechanické, klempířské a autoelektro... no dobra tak teda treba prehodit kapotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jo, tohle děláme... Oukej ... Zebych si udelal vylet .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak jsem se byl trošku projet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 A jak to jelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 A jak to jelo? Hele neskutečnej mazec,fakt to táhlo jako drak.A docela jsem koukal ze to ani nečudilo.Akorát nevím,co na to řekne spojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak jsem se byl trošku projet O necem nevim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 O necem nevim ? Novej majitel mýho RSa si to dneska nechal čipnout,tak jsem to byl vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Novej majitel mýho RSa si to dneska nechal čipnout,tak jsem to byl vyzkoušet jo takhle .,, Na kolik si to nechal poladit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 (editace) jo takhle .,, Na kolik si to nechal poladit ? Software od Cimbu-124 kW Editováno: 4. Únor 2009, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Hele neskutečnej mazec,fakt to táhlo jako drak.A docela jsem koukal ze to ani nečudilo.Akorát nevím,co na to řekne spojka no ty súpojky bych se bal jak cert krize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 dobjé odpojedne lamičky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Dneska to vubec neutika Vorliku ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Software od Cimbu-124 kW Tak to uz je pekný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 no ty súpojky bych se bal jak cert krize to už je holt jeho boj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 dobjé odpojedne lamičky... zdar lampicko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 zdárek ČáryMáryFuck... ... to je stejně nick! bajdvej: mě to dneska utíkáááá!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to už je holt jeho boj to ano - na kolik vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 dobjé odpojedne lamičky... Zdravíčko pane fotoboss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Software od Cimbu-124 kW Hmmm hmmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ovidius Ovi, u kompu si hoví! přátelé... dneska bych si dal pivko... není tu někdo z Ústí nad Labem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to ano - na kolik vyjde? Co myslíš spojku nebo chip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ovidius Ovi, u kompu si hoví! přátelé... dneska bych si dal pivko... není tu někdo z Ústí nad Labem? Taky bych tam pár poslal,ale Ústí je daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.