Únor 4, 200916 r jedu si k tobe prezout My bohužel nepřezouváme, pouze mechanické, klempířské a autoelektro...
Únor 4, 200916 r My bohužel nepřezouváme, pouze mechanické, klempířské a autoelektro... Nefunguje me central a mam dulek ve strese staci to ?
Únor 4, 200916 r My bohužel nepřezouváme, pouze mechanické, klempířské a autoelektro... no dobra tak teda treba prehodit kapotu
Únor 4, 200916 r A jak to jelo? Hele neskutečnej mazec,fakt to táhlo jako drak.A docela jsem koukal ze to ani nečudilo.Akorát nevím,co na to řekne spojka
Únor 4, 200916 r O necem nevim ? Novej majitel mýho RSa si to dneska nechal čipnout,tak jsem to byl vyzkoušet
Únor 4, 200916 r Novej majitel mýho RSa si to dneska nechal čipnout,tak jsem to byl vyzkoušet jo takhle .,, Na kolik si to nechal poladit ?
Únor 4, 200916 r jo takhle .,, Na kolik si to nechal poladit ? Software od Cimbu-124 kW Upraveno Únor 4, 200916 r od jirka3
Únor 4, 200916 r Hele neskutečnej mazec,fakt to táhlo jako drak.A docela jsem koukal ze to ani nečudilo.Akorát nevím,co na to řekne spojka no ty súpojky bych se bal jak cert krize
Únor 4, 200916 r Ovidius Ovi, u kompu si hoví! přátelé... dneska bych si dal pivko... není tu někdo z Ústí nad Labem?
Únor 4, 200916 r Ovidius Ovi, u kompu si hoví! přátelé... dneska bych si dal pivko... není tu někdo z Ústí nad Labem? Taky bych tam pár poslal,ale Ústí je daleko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.