O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ovidius Ovi, u kompu si hoví! přátelé... dneska bych si dal pivko... není tu někdo z Ústí nad Labem? Dobre ty!! prijed do MB mame sezeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Dobre ty!! prijed do MB mame sezeni Schůze UV KSČ-Boleslavská odnož Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Co myslíš spojku nebo chip? no tak oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Bolka? vemu s sebou vDolka... do Bolky je to cesty kus, prach, špína prostě hnus, radši dám si doma pivo, nikam nejedu ty vo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 no tak oboje Hele nechával to dělat v Praze u GX tuning,prej maj Cimbu softy a stálo to 6 tisíc,což mi přijde podezřele málo.No a cenu spojky nevím,ale levná záležitost to asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Schůze UV KSČ-Boleslavská odnož presne taaaak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Hele nechával to dělat v Praze u GX tuning,prej maj Cimbu softy a stálo to 6 tisíc,což mi přijde podezřele málo.No a cenu spojky nevím,ale levná záležitost to asi nebude to neni moc na cimbu..... a ta spojka taky pod 10 nebude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ať mi nikdo netrvdí, že ty prdy nesmrdí! teď jsem jedn pustil ven, a jsem krapet orosen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Bolka? vemu s sebou vDolka... do Bolky je to cesty kus, prach, špína prostě hnus, radši dám si doma pivo, nikam nejedu ty vo... kámo ty jsi strašnej básník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ať mi nikdo netrvdí,že ty prdy nesmrdí! teď jsem jedn pustil ven, a jsem krapet orosen! Vorli ty jsi blázen ..taka blbost a malem jsem všecku limču pucoval z monitoru .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 přátelé, kamarádi, všichni mě tu mají rádi. občas hodím ňáky fór, ja jsem prostě milý tvor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 přátelé, kamarádi,všichni mě tu mají rádi. občas hodím ňáky fór, ja jsem prostě milý tvor! ty kravo ty tam chlastas extraligu ne? nebo si pradne zhulenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ha, už jsem našel svůj starej dobrej avatar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ha, už jsem našel svůj starej dobrej avatar... Slečna byla hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ha, už jsem našel svůj starej dobrej avatar... no joo to je jina.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 nebo si pradne zhulenej No baže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Slečna byla hezčí To nepopírám, ale přece jen starej dobrej avatar je starej dobrej avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 To nepopírám, ale přece jen starej dobrej avatar je starej dobrej avatar no jo,je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jejda,dal bych nějakou sváču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak na vw-clubu v bazárku jsou sedmnáctky Spidery i s gumama za 11.000,- Kč, takže je to asi jasná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ha, už jsem našel svůj starej dobrej avatar... :palec2: jj,ten tady nesmí chybět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak na vw-clubu v bazárku jsou sedmnáctky Spidery i s gumama za 11.000,- Kč, takže je to asi jasná... tak to asi není co řešit.Dobrá cenofka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 no jo,je to tak Akorát jsem ho nemohl v počítadle nikde najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tak to asi není co řešit.Dobrá cenofka No ba, vem si, že v Schaderoomu chtějí jen za diskety 17.600,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 No baže... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.