Únor 4, 200916 r Ovidius Ovi, u kompu si hoví! přátelé... dneska bych si dal pivko... není tu někdo z Ústí nad Labem? Dobre ty!! prijed do MB mame sezeni
Únor 4, 200916 r Bolka? vemu s sebou vDolka... do Bolky je to cesty kus, prach, špína prostě hnus, radši dám si doma pivo, nikam nejedu ty vo...
Únor 4, 200916 r no tak oboje Hele nechával to dělat v Praze u GX tuning,prej maj Cimbu softy a stálo to 6 tisíc,což mi přijde podezřele málo.No a cenu spojky nevím,ale levná záležitost to asi nebude
Únor 4, 200916 r Hele nechával to dělat v Praze u GX tuning,prej maj Cimbu softy a stálo to 6 tisíc,což mi přijde podezřele málo.No a cenu spojky nevím,ale levná záležitost to asi nebude to neni moc na cimbu..... a ta spojka taky pod 10 nebude....
Únor 4, 200916 r ať mi nikdo netrvdí, že ty prdy nesmrdí! teď jsem jedn pustil ven, a jsem krapet orosen!
Únor 4, 200916 r Bolka? vemu s sebou vDolka... do Bolky je to cesty kus, prach, špína prostě hnus, radši dám si doma pivo, nikam nejedu ty vo... kámo ty jsi strašnej básník
Únor 4, 200916 r ať mi nikdo netrvdí,že ty prdy nesmrdí! teď jsem jedn pustil ven, a jsem krapet orosen! Vorli ty jsi blázen ..taka blbost a malem jsem všecku limču pucoval z monitoru .,,
Únor 4, 200916 r přátelé, kamarádi, všichni mě tu mají rádi. občas hodím ňáky fór, ja jsem prostě milý tvor!
Únor 4, 200916 r přátelé, kamarádi,všichni mě tu mají rádi. občas hodím ňáky fór, ja jsem prostě milý tvor! ty kravo ty tam chlastas extraligu ne? nebo si pradne zhulenej
Únor 4, 200916 r Slečna byla hezčí To nepopírám, ale přece jen starej dobrej avatar je starej dobrej avatar
Únor 4, 200916 r To nepopírám, ale přece jen starej dobrej avatar je starej dobrej avatar no jo,je to tak
Únor 4, 200916 r Tak na vw-clubu v bazárku jsou sedmnáctky Spidery i s gumama za 11.000,- Kč, takže je to asi jasná...
Únor 4, 200916 r Tak na vw-clubu v bazárku jsou sedmnáctky Spidery i s gumama za 11.000,- Kč, takže je to asi jasná... tak to asi není co řešit.Dobrá cenofka
Únor 4, 200916 r tak to asi není co řešit.Dobrá cenofka No ba, vem si, že v Schaderoomu chtějí jen za diskety 17.600,- Kč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.