Únor 4, 200916 r Tak na vw-clubu v bazárku jsou sedmnáctky Spidery i s gumama za 11.000,- Kč, takže je to asi jasná... no jo to je jasna akce za tu cenu....
Únor 4, 200916 r No ba, vem si, že v Schaderoomu chtějí jen za diskety 17.600,- Kč to ja vim,tak at si s nima .....
Únor 4, 200916 r to ja vim,tak at si s nima ..... Spokojenej s nima su, odjezdil jsem na nich už 2 sezóny...
Únor 4, 200916 r Spokojenej s nima su, odjezdil jsem na nich už 2 sezóny... to jo,ale je lepsi pohledat na netu nez jit hned do Skodovky
Únor 4, 200916 r jak to dneska vidíte chlapi?? já to vidím na pár točenejch,možná i nějakýho toho kapitána
Únor 4, 200916 r to jo,ale je lepsi pohledat na netu nez jit hned do Skodovky No samo... Potřebuju akutně ještě jednu sadu. Brzo budu Spiderovskej magnát...
Únor 4, 200916 r No samo...Potřebuju akutně ještě jednu sadu. Brzo budu Spiderovskej magnát... ty voe,co s tim budes robit?
Únor 4, 200916 r koukám, že většina jde dneska na pivo?? je asi nějaká zvláštní konstelace hvězd ...to víš-středa-pivní den
Únor 4, 200916 r Zdarec chlapi Zdarec ... Nevim co je s hvezdama ,ale je chut' při střede a když je středa je ho tam třeba ..(to pivo)
Únor 4, 200916 r ...to víš-středa-pivní den tak u mě byla středa na jinčí věci, ale asi je čas vypadnout ze stereotypu a začít nový a nevyzkoušený
Únor 4, 200916 r Zdarec ... Nevim co je s hvezdama ,ale je chut' při střede a když je středa je ho tam třeba ..(to pivo) tak já budu asi jedinej, kdo na pivo nepůjde
Únor 4, 200916 r tak já budu asi jedinej, kdo na pivo nepůjde Vsak mas jeste cas ... Treba se plany pomenej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.