O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak na vw-clubu v bazárku jsou sedmnáctky Spidery i s gumama za 11.000,- Kč, takže je to asi jasná... no jo to je jasna akce za tu cenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 No ba, vem si, že v Schaderoomu chtějí jen za diskety 17.600,- Kč to ja vim,tak at si s nima ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdarec chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Standis: ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdarec chlapi Zdar jak sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to ja vim,tak at si s nima ..... Spokojenej s nima su, odjezdil jsem na nich už 2 sezóny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdarec chlapi cest praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdarec chlapi Zdarec chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jak to dneska vidíte chlapi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Spokojenej s nima su, odjezdil jsem na nich už 2 sezóny... to jo,ale je lepsi pohledat na netu nez jit hned do Skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jak to dneska vidíte chlapi?? já to vidím na pár točenejch,možná i nějakýho toho kapitána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jak to dneska vidíte chlapi?? vídím to večer na 3-5 piv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jak to dneska vidíte chlapi?? Na čtyři lahvový Géčka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to jo,ale je lepsi pohledat na netu nez jit hned do Skodovky No samo... Potřebuju akutně ještě jednu sadu. Brzo budu Spiderovskej magnát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 koukám, že většina jde dneska na pivo?? je asi nějaká zvláštní konstelace hvězd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 No samo...Potřebuju akutně ještě jednu sadu. Brzo budu Spiderovskej magnát... ty voe,co s tim budes robit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 koukám, že většina jde dneska na pivo?? je asi nějaká zvláštní konstelace hvězd ...to víš-středa-pivní den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdarec chlapi Zdarec ... Nevim co je s hvezdama ,ale je chut' při střede a když je středa je ho tam třeba ..(to pivo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ty voe,co s tim budes robit? Nasazovat na auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ...to víš-středa-pivní den tak u mě byla středa na jinčí věci, ale asi je čas vypadnout ze stereotypu a začít nový a nevyzkoušený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Standis: na jinčí věci??? z toho už jsem asi vyrostl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdarec ... Nevim co je s hvezdama ,ale je chut' při střede a když je středa je ho tam třeba ..(to pivo) tak já budu asi jedinej, kdo na pivo nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Standis: na jinčí věci??? z toho už jsem asi vyrostl třeba na koupání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tak já budu asi jedinej, kdo na pivo nepůjde Vsak mas jeste cas ... Treba se plany pomenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tak já budu asi jedinej, kdo na pivo nepůjde To se dá ještě změnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.