Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ty vole,tady se chysta chlastacka a ja tady v ty nasi vesnici nemuzu nikoho ukecat Domluva jak na kalbu tydne ci mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak,prace konci ,,jdu dom ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Domluva jak na kalbu tydne ci mesice i prd, jen jdem na "jedno" a kus řeči já konečně doma, juchúú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tady mrtvo a pusto... tak jdu prýýýýč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Já jsem tady ale jinak tady nikdo není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Já jsem tady ale jinak tady nikdo není.. Já jsem tady takýýý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 I já tady jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ahoj kluci.Něco nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ahoj kluci.Něco nového? Vůbec nic. Koukáme na telku a ráno vstávám v pět a pojedu s třiadvácou do Jihlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 S třiadvácou? Co to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 S třiadvácou? Co to je??? Takovej roztomilej mazlíček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 S třiadvácou? Co to je??? hů hů šššš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ha, teď jsem vyletěl před barák bo tam probíhala nějaká podezřelá činnost a hlavně že jsem nechal zásobník na stole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ha, teď jsem vyletěl před barák bo tam probíhala nějaká podezřelá činnost a hlavně že jsem nechal zásobník na stole... A co to bylo za podezřelou činnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 hů hů šššš Hej, 12 válců, 1.900 koníků a 74 tun živé váhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 A co to bylo za podezřelou činnost? Soused a jeho kumpáni přijeli z hospody nalití jak delegáti, tak tam dělali bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Hej, 12 válců, 1.900 koníků a 74 tun živé váhy... já se snažil Romanovi jen naznačit,kterým směrem vítr fouká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Soused a jeho kumpáni přijeli z hospody nalití jak delegáti, tak tam dělali bordel... Tak ještě žes je nepostřílel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Vůbec nevím která bije! Pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 já se snažil Romanovi jen naznačit,kterým směrem vítr fouká No to je jasný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak ještě žes je nepostřílel Nejraděj bych jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak co to je? Třiadváca v plné kráse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ty wole! Nádherná záležitost!!! Ti zdravě závidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ty wole! Nádherná záležitost!!! Ti zdravě závidim. Nezáviď a přijď si někdy zajezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.