Únor 4, 200916 r Ty vole,tady se chysta chlastacka a ja tady v ty nasi vesnici nemuzu nikoho ukecat Domluva jak na kalbu tydne ci mesice
Únor 4, 200916 r Domluva jak na kalbu tydne ci mesice i prd, jen jdem na "jedno" a kus řeči já konečně doma, juchúú
Únor 4, 200916 r Ahoj kluci.Něco nového? Vůbec nic. Koukáme na telku a ráno vstávám v pět a pojedu s třiadvácou do Jihlavy.
Únor 4, 200916 r Ha, teď jsem vyletěl před barák bo tam probíhala nějaká podezřelá činnost a hlavně že jsem nechal zásobník na stole...
Únor 4, 200916 r Ha, teď jsem vyletěl před barák bo tam probíhala nějaká podezřelá činnost a hlavně že jsem nechal zásobník na stole... A co to bylo za podezřelou činnost?
Únor 4, 200916 r A co to bylo za podezřelou činnost? Soused a jeho kumpáni přijeli z hospody nalití jak delegáti, tak tam dělali bordel...
Únor 4, 200916 r Hej, 12 válců, 1.900 koníků a 74 tun živé váhy... já se snažil Romanovi jen naznačit,kterým směrem vítr fouká
Únor 4, 200916 r Soused a jeho kumpáni přijeli z hospody nalití jak delegáti, tak tam dělali bordel... Tak ještě žes je nepostřílel
Únor 4, 200916 r Ty wole! Nádherná záležitost!!! Ti zdravě závidim. Nezáviď a přijď si někdy zajezdit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.