Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Spidi: vážně? Mysliš to vážně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 cus hosi,tak jsem se tu konecne prokousal a treba jit spat Spidi,ja bych chtel take svezt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Spidi,tak to je paradni zalezitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ukoly hotove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ukoly hotove tak mazej spát lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Petřiku: a máš je i podepsané??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Samozrejme Vse plnim radne abych vecer mohl jit do Hospody OC :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 A už jsem zase tady, nějak jsem se začetl jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 A už jsem zase tady, nějak jsem se začetl jinde... To je hned a tady dalsich 5 stran navrch ja nez udelal ukoly tak to bylo presne 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 To je hned a tady dalsich 5 stran navrch Ale howno, jen 7 příspěvků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Nj byl priklad jak to mue dopadnout kdyz je ukol dlouhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Petřiku: Ty prej máš toho Supa na parádu jo? To je pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Na paradu ?? Jak to myslis ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 No že s tim jezdiš jenom když je sucho a svíti slunce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Na paradu ?? Jak to myslis ... Jako že ho enem šušňáš a bóchat do hokny jezdiš šalinó... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jo a jeste nesmi litat listi ... No mam ho na vylety,dovci a posledni dobou jako konicka Na normalni jezdeni mam Kombina nebo arosu Se supem na jedu tak max 10tis rocne a fakt jen v lete nebo za sucha ...Dest to jelo asi jednou co ho mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Fakt jo? Já myslel že si kluci dělaji prdel a ono to je vážně pravda.Ty wole...to jseš borec.Taky bych chtěl mit auto na zábavu i když auto by mělo jezdit protože tím že stoji v garáži tim mu rozhodně neprospíváš-můj skromnej názor teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Na normalni jezdeni mam Kombina nebo arosu Jakou máš Arosu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Nj :) Jaky kluci to rikali .. :D Tak jedu s tim na dovcu a jinak jen na nem neco delam a o vikendech jezdim Letos budem jezdit do nemec na srazy takze snad nenastydne no Na denni jezdeni mam jiny auti jak jsem psal vyse ale neboj,ze bych ho nevyuzil to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Fakt jo? Já myslel že si kluci dělaji prdel a ono to je vážně pravda.Ty wole...to jseš borec.Taky bych chtěl mit auto na zábavu i když auto by mělo jezdit protože tím že stoji v garáži tim mu rozhodně neprospíváš-můj skromnej názor teda. neblázni,vždyť mladej nemá ještě řidičák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 auto by mělo jezdit protože tím že stoji v garáži tim mu rozhodně neprospíváš-můj skromnej názor teda. Tenhle názor jako profimechoš těžce podporuju, pokud auto stává, jde na něm spousta věcí totálně do kytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tatka no On tu zacinal na foru a ja mu to prevzal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Chlapi: nevíte co je s Bobikem? Normálně ho tady postrádam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Chlapi: nevíte co je s Bobikem? Normálně ho tady postrádam Tak to ti řeknu naprosto přesně-chlastaj s Ovim v hospě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Chlapi: nevíte co je s Bobikem? Normálně ho tady postrádam Co by, šel chlastat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.