Leden 6, 200916 r Autor Zdravím pane Hrábě... Jak je...?Co mladej...?Když si vzpomenu na Doksy,tak brečím smíchy... Předpokládám že dostane trochu rozumu a bude opáčko !!! Tak na Doksy budu taky vzpomínat a doufám že na jaře to bude zase super tak jako posledně akorát bez tý zimy A Pentadius musí jet s nama páč o hodně přišel !!!
Leden 6, 200916 r pentadius: No jo furt Ovidius: Jj cinu najmis: No tak to na minibiku ne ale na normalni moto jo... hlavne doufam ze nezklouznu tu svou to by me asi drblo Standis: Caueeec
Leden 6, 200916 r Autor Ee, normálnoj 12V 60/55W Tak to musely být nějaký odlechčený neboli tuněný a asi trochu víc než dost Já tam mám od BOSCHe ty +60% svítivosti a zaklepávám zatím drží
Leden 6, 200916 r hrábě:jj to teda přišel...tam mít kameru.. Od jara si moc neslibuju..s naším štěstím bude hnusno a pršet... Cary:a co že to máš za mašinku....?obsah vím.. Upraveno Leden 6, 200916 r od najmis
Leden 6, 200916 r Ovidius: Jj cinu a upravenou nebo jako ja uchyl prekopanou co to da? karbec, klapky, priruba, vejfuk SNAKE, atd. atd. ..........
Leden 6, 200916 r Od jara si moc neslibuju..s naším štěstím bude hnusno a pršet... Když je dobrá bandička, tak může padat co chce ... Snad letos nevynechám, budu se snažit.
Leden 6, 200916 r a upravenou nebo jako ja uchyl prekopanou co to da? karbec, klapky, priruba, vejfuk SNAKE, atd. atd. .......... dale jiny loziska, hydraul. brzdy, vetrak, svicka, a benzin. shell power racing 100.... jo ja se s tim vyblb....
Leden 6, 200916 r najmis: Zatim nemam teprve dneska jsem si ji zarizovala Ovidius: Uplne obyc jen na vyblbnuti
Leden 6, 200916 r Autor hrábě:jj to teda přišel...tam mít kameru.. Od jara si moc neslibuju..s naším štěstím bude hnusno a pršet... ... Ta kamera by nemusela být špatná pokud by neměla to noční vidění (či jak se tomu říká). To by se nás potom asi hóóódně divilo !!! Ale zase vo tom to je přece
Leden 6, 200916 r najmis: Jj chci cernou Romariooo: Budu mit Upraveno Leden 6, 200916 r od Cary_mary_fuck
Leden 6, 200916 r najmis: Zatim nemam teprve dneska jsem si ji zarizovala Ovidius: Uplne obyc jen na vyblbnuti heh ty umis cist myslenky?
Leden 6, 200916 r Ovidius: Nerikej ze si ji budes taky kupovat? Romariooo: Uplne nova za 240 000 - 250 000,- ja ji mam levnejc pres kamarada
Leden 6, 200916 r Autor Kluci a kolik muže stát ta černá mašina? 300 tácu? To se ptáš sice dobře ale úplně špatně - zeptej se CMF
Leden 6, 200916 r Ovidius:pruser se dá přežít...smrt nepřežiješ... Romarioo:bych tipnul tak někde kolem 350-400
Leden 6, 200916 r Ovidius:pruser se dá přežít...smrt nepřežiješ... Romarioo:bych tipnul tak někde kolem 350-400 mrknete sem panove! http://www.motorkari.cz/motobazar-yamaha-yzf-r6r-.88206.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.