jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 vždyť psal, že spinká, možná tam mělo být znavená spinká tak to je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Petřiku: vím jak tatík vypadá protože dával fotečku do mého založeného vlákna. P.S a neřikej mi prosím Rome.Dík.Jsem Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jasne to bude supeer No kola by to chtelo BBS RS a podvozek HaR hm ... podvozek má KW varianta 2 a kolečka se dneska přivezli AEZ v pořádném rozměru, dostanou vyleštěný límce a na jaře půjdou na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 fíííha a to tak klidně vysedáváš v hospodě? Jj, vysedávám, ale už nééé dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Petřiku: vím jak tatík vypadá protože dával fotečku do mého založeného vlákna.P.S a neřikej mi prosím Rome.Dík.Jsem Roman. Ok Romane On tady byl ted nekdy na foru jio ?? :D Asi si udelam svuj ucet,a nafotim si tam modylky superbu Ale mit 0 prispevku a navic uz jsem tu znama firma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 podvozek má KW varianta 2 a kolečka se dneska přivezli AEZ v pořádném rozměru, dostanou vyleštěný límce a na jaře půjdou na auto Kw2 Supeer To bude pecka a kola jake ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jj, vysedávám, ale už nééé dlouho... to je pochopitelné kdepak jsi to pořídil? Doufám, že jí vezmeš na besídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Kw2 Supeer To bude pecka a kola jake ... AEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Dobrej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 AEZ Brej popis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Dobrej večír zdravíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to je pochopitelné kdepak jsi to pořídil? Doufám, že jí vezmeš na besídku To jsem koupil v zahraničí... Besídka je ještě daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to je pochopitelné kdepak jsi to pořídil? Doufám, že jí vezmeš na besídku Vzít jí na besedu?No nevim nevim,jestli je to gut nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Brej popis :D ses ptal jaký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 To jsem koupil v zahraničí... Besídka je ještě daleko... uka nějaký fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 To jsem koupil v zahraničí... Besídka je ještě daleko... máš ještě někde adresu na ten shop, že bych tam taky něco objednal daleko, ale já už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ses ptal jaký Ale myslel jsme rozmery a model nejlepsi foto :D Jak to jezdi to 110kW ?? Videl jsem par sprintu TopSporta na uk. foru a predek se mu skoro zvedal :D Mel teda cca 300PS v TDI ale jinak serie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Vzít jí na besedu?No nevim nevim,jestli je to gut nápad určitě, ženský se tam taky dobře baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Petřik: podivejse do vlákna do Hospody OC Osobní fotečky lidiček na foru.Tvůj tatík je borec-dával tam svou fotku s přitelkyni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 určitě, ženský se tam taky dobře baví tak to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ale myslel jsme rozmery a model nejlepsi foto :DJak to jezdi to 110kW ?? Videl jsem par sprintu TopSporta na uk. foru a predek se mu skoro zvedal :D Mel teda cca 300PS v TDI ale jinak serie jede to pěkně, šestikvalt je super, předek se tomu nezvedá. foto kol mám v druhým noťasu, rozměr akorát - 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 zdravíčko jakpak probehlo jednani ? Koukam,zes nakonec nesel s klukama na bíra..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 uka nějaký fotos Ještě jich moc není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ještě jich moc není... ale nějaký určo jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Petřik: podivejse do vlákna do Hospody OC Osobní fotečky lidiček na foru.Tvůj tatík je borec-dával tam svou fotku s přitelkyni. To bude mamka :D Co ma supa tak pritelkyne neni cas ani penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.