Únor 4, 200916 r Chyba neni nikde Neboj holky jsou na 1.miste Hlavne ty z TC Tatkoj jsem rikal o klice od superbu kdyz jsem mel doma jednu slecnu ze bych sel do garaze a nic Jsem sel do pokojiku no se divíš, beztak bys po sobě neuklidil a chudák taťka by pak byl v podezření
Únor 4, 200916 r Po 15 letech manželství bohužel toto nebude platit... nestraš nás tu,to je ještě za hodně dlouho
Únor 4, 200916 r Kluci taky bych mel jit Tatka ma Mamcu :D 25let jen pro Inf A ja mam slecnu uz krasny tyden
Únor 4, 200916 r no asi se nedočkám, usínám nad noťasem takže mizím do sprchy, mějte se Spiďák šel asi taky do sprchy
Únor 4, 200916 r Kluci taky bych mel jit Tatka ma Mamcu :D 25let jen pro Inf A ja mam slecnu uz krasny tyden tak hoď nějakou fotku
Únor 4, 200916 r Zdar Jero... zdarec Petr - tak to jo jsem myslel,zes nechal chlapce samotne u Rumu ...
Únor 4, 200916 r zdarec Petr - tak to jo jsem myslel,zes nechal chlapce samotne u Rumu ... No teď už tam jsou jen oni,to zas bude
Únor 4, 200916 r No teď už tam jsou jen oni,to zas bude To bude no Kruci ,,, to mi nesmite delat s takovyma fotkama takhle navecer :D ...
Únor 4, 200916 r copak,stojan jako tyč? :smich: Kam ste se vseci podeli? ...nerikejte ,ze s vami tech par fotek udelalo takove divy :D
Únor 4, 200916 r No a koukám všichni utekli..mám rýmu a z nosu mám průtokáč...tak tam asi skočím narvat tampony a bude klid
Únor 4, 200916 r No a koukám všichni utekli..mám rýmu a z nosu mám průtokáč...tak tam asi skočím narvat tampony a bude klid Cau chlape,,, To je nanic takova ryma ... jedine to nejak ucpat no ,,, Nasivin je v tomhle pripade nepouzitelny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.