Únor 5, 200916 r cus pane - no zazil jsem uz lepsi rana.... teda kazdy je lepsi.... jakpak jste dopadli?
Únor 5, 200916 r hehe do skoly-ja chci taky..... ale jedině na vejšku - tam se chodilo jen když se chtělo
Únor 5, 200916 r ale jedině na vejšku - tam se chodilo jen když se chtělo jj dneska to bude boj s casem
Únor 5, 200916 r ještě, že jsem zdrhnul tak to mas recht... hele potom zacli bobikovi chutnat rumy vic a vic a pak uz sem byl vozralej jak ten bulhar
Únor 5, 200916 r tak to mas recht... hele potom zacli bobikovi chutnat rumy vic a vic a pak uz sem byl vozralej jak ten bulhar pánové byly za rumový víly
Únor 5, 200916 r pánové byly za rumový víly si pis - jak svina - ted mi psal Bobik ze mu je blbe jak svine, blije a ma horecku.... asi jsme ten patek meli uz vcera
Únor 5, 200916 r pěkný den přeji, jak bylo včera večer v kamenné hospodě??? já dal akorát několik pulitříků a šel jsem domu, akorat ted se mi chce spát....no je malý pátek tak to snad nějak přežiju:)
Únor 5, 200916 r si pis - jak svina - ted mi psal Bobik ze mu je blbe jak svine, blije a ma horecku.... asi jsme ten patek meli uz vcera jsem si říkal, že je divný, že tu není. Ale protože jsem kurva tak jsem mu poslal SMS jestli nezajdem na rumíček?
Únor 5, 200916 r Baui : Jak se mame takhle po ranu ?Ovi : bre rano pane ! no vcera jsem prijel vecer celkem vyrizenej ale dnes celkem pohoda jak u tebe??
Únor 5, 200916 r Ty voe vy ste hovadka !!! taky by se to dalo tak rict hosi ale sem jeste nalitej jak kraaaava - to ma svy vyhody...
Únor 5, 200916 r jsem si říkal, že je divný, že tu není. Ale protože jsem kurva tak jsem mu poslal SMS jestli nezajdem na rumíček? :smich: ale pockej on pujde
Únor 5, 200916 r co to ctu?? panove byli chlastat?? ne sli jsme na caj a nach*ali jsme se jak dosky :smich: :smich:
Únor 5, 200916 r rum rum rum rum rumíček jmenoval se Bobíček:)Jinak dobré ráno... tak ten ted lezi v komatu
Únor 5, 200916 r :smich: ale pockej on pujde "jen blbni, bleju, mám teplotu a jsem doma" asi to trošku přehnal
Únor 5, 200916 r "jen blbni, bleju, mám teplotu a jsem doma" asi to trošku přehnal ze bych mu taky napsal .-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.