Únor 5, 200916 r "jen blbni, bleju, mám teplotu a jsem doma" asi to trošku přehnal to napsal i me asi ma nejakou virozu
Únor 5, 200916 r ze bych mu taky napsal .-) podporte ho ale pri tom je to divny pze v ty druhy hospe uz spal na stole tak nevim co mu je....
Únor 5, 200916 r tak ze klasika, vylity jak vazy presne - jak kdyz ruskyho alkace pustit po 5 letech k vodce..
Únor 5, 200916 r podporte ho ale pri tom je to divny pze v ty druhy hospe uz spal na stole tak nevim co mu je.... jo tak pan si daval i spanecek
Únor 5, 200916 r asi mu nebylo dobře Co byla ta druhá hospoda? no jestli si dobre vzpominam tak kousek pod kruhacem vedle rulety ta koupelna(jidelna)
Únor 5, 200916 r Jsi měl Ove uděla nějaký foto příběh jak tam chrápe:D Aby si ostatní udělali obrázek Třeba má ještě ted otlačené čelo
Únor 5, 200916 r nj, Luke má konkurenci s Lukem jsem se nalil asi pred mesicem na kolibe - a panacek taky umi
Únor 5, 200916 r Jsi měl Ove uděla nějaký foto příběh jak tam chrápe:DAby si ostatní udělali obrázek Třeba má ještě ted otlačené čelo jo to by koukal
Únor 5, 200916 r ono koukam, ze vubec nekteri jedinci MB a okoli pekne lejou :-) jak rikam ... je tu jinej vzduch
Únor 5, 200916 r ono to Michale ale nezalezi na vzduchu oni lejou i kdyz jsou uplne nekde jinde :-) :smich: tak pak jedine ze by si ten vzduch vozili s sebou
Únor 5, 200916 r ono to Michale ale nezalezi na vzduchu oni lejou i kdyz jsou uplne nekde jinde :-) asi myslel, že jsou tím vzduchem trvale poznamenaný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.