Únor 5, 200916 r Caucau chlapi .... Tak neni se cemu divit ,kdyz se kalí o sto sest uprostred tydne ... Ja jsem nakonec nebyl nikde, jen jsem se nachvili zastavil za znamou ,podrbat ... Tedko sedim praci vycerpany,,mel jsem v noci vyjezd -Kolega mi volal asi o pul 3 ,ze mu prewstalo jet auto ,tak dobrá duše jero vzala klice a jela nejakych 40kilasku pro nej ...
Únor 5, 200916 r Caucau chlapi .... Tak neni se cemu divit ,kdyz se kalí o sto sest uprostred tydne ... Ja jsem nakonec nebyl nikde, jen jsem se nachvili zastavil za znamou ,podrbat ... Tedko sedim praci vycerpany,,mel jsem v noci vyjezd -Kolega mi volal asi o pul 3 ,ze mu prewstalo jet auto ,tak dobrá duše jero vzala klice a jela nejakych 40kilasku pro nej ... jj, odtahy v noci jsou náročný, já jel předloni pro tatíka cca 30km ve tři ráno, táhnul jsem ho dom po dálnici a předjížděli nás i kamionu, docela otrava
Únor 5, 200916 r Ty bláho ,,o dalnici mi ani nemluv .... Ja jeste nemam dalnicni znamku ,,uplne jsem nato zapomnel Ale tak dojelisme vpohode ,provoz prakticky zadnej. Ale uz jsem mu rikal ,priste at si zavola ABU nebo neco .... Jirko zdarec .... Novyho ,alespon u me se toho od vcerejska moc nezmenilo ,,nevim jestli je to dobry nebo spatny Upraveno Únor 5, 200916 r od Jeronymo
Únor 5, 200916 r Caucau chlapi .... Tak neni se cemu divit ,kdyz se kalí o sto sest uprostred tydne ... Ja jsem nakonec nebyl nikde, jen jsem se nachvili zastavil za znamou ,podrbat ... Tedko sedim praci vycerpany,,mel jsem v noci vyjezd -Kolega mi volal asi o pul 3 ,ze mu prewstalo jet auto ,tak dobrá duše jero vzala klice a jela nejakych 40kilasku pro nej ... brdo tak ty ses byl projet... no pekne!
Únor 5, 200916 r cest - celkem nic jen bolest hlavy a enormni spavost... Z ceho te boli hlava?Neco na tebe leze?
Únor 5, 200916 r Z ceho te boli hlava?Neco na tebe leze? no cece ani ti nevim.... chtelo by to asi vypalit...
Únor 5, 200916 r Cau Petul jak bylo? Ahoooj Jerysku u mě dobrý, já tam byl autem takže kafíčko, vodička, ohodnocení servírky, pokec a domů
Únor 5, 200916 r u mě dobrý, já tam byl autem takže kafíčko, vodička, ohodnocení servírky, pokec a domů Tak to jo Neporadil by mi nekdo jak si predelat na klavesnici Z a Y?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.