lukyssek Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ahoj Jero, tady je dneska nějak mrtvo, po včerejšku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Pěkné dopoledne zdravíčko panáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Pěkné dopoledne cest! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ahoj Jero, tady je dneska nějak mrtvo, po včerejšku:) no oni se hrozne vozrali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ...to neumějí se slušně vožrat bo co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Caucau chlapi .... Tak neni se cemu divit ,kdyz se kalí o sto sest uprostred tydne ... Ja jsem nakonec nebyl nikde, jen jsem se nachvili zastavil za znamou ,podrbat ... Tedko sedim praci vycerpany,,mel jsem v noci vyjezd -Kolega mi volal asi o pul 3 ,ze mu prewstalo jet auto ,tak dobrá duše jero vzala klice a jela nejakych 40kilasku pro nej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 no oni se hrozne vozrali.... prasata to jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Caucau chlapi .... Tak neni se cemu divit ,kdyz se kalí o sto sest uprostred tydne ... Ja jsem nakonec nebyl nikde, jen jsem se nachvili zastavil za znamou ,podrbat ... Tedko sedim praci vycerpany,,mel jsem v noci vyjezd -Kolega mi volal asi o pul 3 ,ze mu prewstalo jet auto ,tak dobrá duše jero vzala klice a jela nejakych 40kilasku pro nej ... jj, odtahy v noci jsou náročný, já jel předloni pro tatíka cca 30km ve tři ráno, táhnul jsem ho dom po dálnici a předjížděli nás i kamionu, docela otrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Zdarec pánové,něco novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 prasata to jsou presne - zastrelit je je malo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) Ty bláho ,,o dalnici mi ani nemluv .... Ja jeste nemam dalnicni znamku ,,uplne jsem nato zapomnel Ale tak dojelisme vpohode ,provoz prakticky zadnej. Ale uz jsem mu rikal ,priste at si zavola ABU nebo neco .... Jirko zdarec .... Novyho ,alespon u me se toho od vcerejska moc nezmenilo ,,nevim jestli je to dobry nebo spatny Editováno: 5. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Zdarec pánové,něco novýho? cest - celkem nic jen bolest hlavy a enormni spavost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Caucau chlapi .... Tak neni se cemu divit ,kdyz se kalí o sto sest uprostred tydne ... Ja jsem nakonec nebyl nikde, jen jsem se nachvili zastavil za znamou ,podrbat ... Tedko sedim praci vycerpany,,mel jsem v noci vyjezd -Kolega mi volal asi o pul 3 ,ze mu prewstalo jet auto ,tak dobrá duše jero vzala klice a jela nejakych 40kilasku pro nej ... brdo tak ty ses byl projet... no pekne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Hezke rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ...to neumějí se slušně vožrat bo co??? no nevim - jak posedli jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 cest - celkem nic jen bolest hlavy a enormni spavost... Z ceho te boli hlava?Neco na tebe leze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Hezke rano zdarek! Rano? ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Z ceho te boli hlava?Neco na tebe leze? no cece ani ti nevim.... chtelo by to asi vypalit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 zdarek!Rano? ted? Detailisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Hezke rano ahoj Janičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Z ceho te boli hlava?Neco na tebe leze? opička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 brdo tak ty ses byl projet... no pekne! Trosku no .... Jani caues : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Cau Petul jak bylo? Ahoooj Jerysku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Cau Petul jak bylo? Ahoooj Jerysku u mě dobrý, já tam byl autem takže kafíčko, vodička, ohodnocení servírky, pokec a domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 u mě dobrý, já tam byl autem takže kafíčko, vodička, ohodnocení servírky, pokec a domů Tak to jo Neporadil by mi nekdo jak si predelat na klavesnici Z a Y? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.