Únor 5, 200916 r Tak to jo Neporadil by mi nekdo jak si predelat na klavesnici Z a Y? nastavit dole vpravo českou/anglickou klávesnici. Případně přes ovládací panely a jak se jinak máme slečko
Únor 5, 200916 r Jerysku pres tohle to znam taky ale toe furt stejny Petul pres ovladaci panely mi to taky nefakci tak uz nevim co s tim Noo mame se dost unavene jsem dneska nejaka prejeta
Únor 5, 200916 r Jerysku pres tohle to znam taky ale toe furt stejny Petul pres ovladaci panely mi to taky nefakci tak uz nevim co s tim Noo mame se dost unavene jsem dneska nejaka prejeta tak to restartuj celý a pak to zkus znova. Copak jsme v noci dělali, že jsme přejetý já jsem jenom línej dělat
Únor 5, 200916 r u mě dobrý, já tam byl autem takže kafíčko, vodička, ohodnocení servírky, pokec a domů priste se z toho tak jednoduse nevyklouznes..
Únor 5, 200916 r Noo mame se dost unavene jsem dneska nejaka prejeta tak to jsme dva - dnes jdu spat hned co prijedu z prace...
Únor 5, 200916 r tak to restartuj celý a pak to zkus znova. Copak jsme v noci dělali, že jsme přejetý já jsem jenom línej dělat Restartovala jsem to asi 3x uz - musim taky neco delat a ne furt restartovat komp Noo sli jsme brzo spinkat pac me boli celej clovek
Únor 5, 200916 r tak to jsme dva - dnes jdu spat hned co prijedu z prace... Taky jsem to tak vcera praktikovala a jsem jeste vic unavena nez predtim
Únor 5, 200916 r Noo sli jsme brzo spinkat pac me boli celej clovek jakpak je to možný, že by na nás něco lezlo?
Únor 5, 200916 r Taky jsem to tak vcera praktikovala a jsem jeste vic unavena nez predtim ok tak pujdu na pivko a spat az pozde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.