Únor 5, 200916 r rekl bych ze se nekde zasiva v praci s mokrym rucnikem na hlave ten v praci nebude si myslim.. lezi doma s chripkou...
Únor 5, 200916 r hele decka - nedela tady nekdo u T-Mobilu nebo kamosi apod....? Kamarad. Co potrebujes?
Únor 5, 200916 r ten v praci nebude si myslim.. lezi doma s chripkou... Ono se tomu ted rika chripka?
Únor 5, 200916 r ten v praci nebude si myslim.. lezi doma s chripkou... včera říkal, že se jmenuje jinak, ne?
Únor 5, 200916 r Kamarad. Co potrebujes? no ted budu prodluzovat smlouvu na zase 2 roky (mozna) a chtel jsem z nich uz neco vytriskat - slevy bonusy atak, poradit tarif apod. .... mam to uz milion let a nedali mi ani minutu navic.... treba pred vanocema mi volali z O2 a rikali ze mi daj 50% slevu na cokoli co si u nich vyberu(tarif) ... tak nevim no...ten tmobile se mi prestava libit.....
Únor 5, 200916 r Ahoj kamarádi, tak jsem doma ze zaměstnání... nazdar kamaráde, ty se máš. Stále čekáme na to FOTO
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.