jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Lidi mám hlad,asi se vydám na obídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 no musíme vymyslet tu Kolíbku tak tak ale nejdriv se musim poradne vyspat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Lidi mám hlad,asi se vydám na obídek ja za 30 min. taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 kde je Bobajs?? :-) asi umrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tak to vubec nevim co tim myslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak tak ale nejdriv se musim poradne vyspat to stihneš, bych to viděl tak za 14 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 no já ti nevím dnes bych usnul i v behu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jsi mi toho rek Jiri ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 to stihneš, bych to viděl tak za 14 dní ojoj ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 asi umrel že by byl až takový dobytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 asi umrel rekl bych ze se nekde zasiva v praci s mokrym rucnikem na hlave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 hele decka - nedela tady nekdo u T-Mobilu nebo kamosi apod....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 rekl bych ze se nekde zasiva v praci s mokrym rucnikem na hlave ten v praci nebude si myslim.. lezi doma s chripkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 hele decka - nedela tady nekdo u T-Mobilu nebo kamosi apod....? Kamarad. Co potrebujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ten v praci nebude si myslim.. lezi doma s chripkou... Ono se tomu ted rika chripka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jsi mi toho rek já jsem málomluvnej, stydlivej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 já jsem málomluvnej, stydlivej kluk S tim by se melo neco delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ten v praci nebude si myslim.. lezi doma s chripkou... včera říkal, že se jmenuje jinak, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jedl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ahoj kamarádi, tak jsem doma ze zaměstnání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 S tim by se melo neco delat a co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jedl bych já se pomalu chystám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Kamarad. Co potrebujes? no ted budu prodluzovat smlouvu na zase 2 roky (mozna) a chtel jsem z nich uz neco vytriskat - slevy bonusy atak, poradit tarif apod. .... mam to uz milion let a nedali mi ani minutu navic.... treba pred vanocema mi volali z O2 a rikali ze mi daj 50% slevu na cokoli co si u nich vyberu(tarif) ... tak nevim no...ten tmobile se mi prestava libit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ahoj kamarádi, tak jsem doma ze zaměstnání... zdarek pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ahoj kamarádi, tak jsem doma ze zaměstnání... nazdar kamaráde, ty se máš. Stále čekáme na to FOTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.