Leden 6, 200916 r Ovidius: Nerikej ze chodis i na motorkari.cz? To bych te musela znat :smich: a je to... ne tak vazne jen v nedeli po obede koukat
Leden 6, 200916 r Já tam mám od BOSCHe ty +60% svítivosti a zaklepávám zatím drží Taky zase přemejšlím na nějakejma lepšíma, měl jsem už kde co Ring Ice Blue, Osram Cool Blue i Silverstar, Philipsky +30% atd.
Leden 6, 200916 r sem měl na předchozím autě 1x nějaký takový ty rádoby+30% svítivosti..a za 14 dní byla 1 K.O.
Leden 6, 200916 r Já myslel teda cenu NEW...Cary:došla ti SZ...? tak tu snad radeji ani nechci znat... si koupim jeste jedni octu
Leden 6, 200916 r najmis: Cena za R6R 08 uplne novou je jak jsem psala Dosla Ovidius: Tak to neni tak daleko to se muzes stavit i ty za mnou na krame
Leden 6, 200916 r sem měl na předchozím autě 1x nějaký takový ty rádoby+30% svítivosti..a za 14 dní byla 1 K.O. No právě, mám podobný zkušenosti... Asi prikúpim ksenony...
Leden 6, 200916 r Už su zase tady, byl jsem se rochnit ve vaně... tyjo taky bych uz mel jit .. lidi ted sem tady prohnal tu silenou kouly power ball anezmacknu ani entr ste to taky zkouseli?
Leden 6, 200916 r Ovidius: Tak to neni tak daleko to se muzes stavit i ty za mnou na krame no to vis ze muzu ovsem ted to je naprd : jezdis po srazech?
Leden 6, 200916 r Autor Taky zase přemejšlím na nějakejma lepšíma, měl jsem už kde co Ring Ice Blue, Osram Cool Blue i Silverstar, Philipsky +30% atd. Vidět je potřeba, tak tady nemá cenu šetřit a ten rozdíl v ceně už není tak hroznej.
Leden 6, 200916 r Proboha, to bydlíš na Sibiři...? u nas nyni -21 .... hele sezente si vsichni minibika a udelame sraz s temahle strojema to by byla mala show!
Leden 6, 200916 r Vidět je potřeba, tak tady nemá cenu šetřit a ten rozdíl v ceně už není tak hroznej. Jj, máte racht pane hrábě...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.