Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jednim slovem mrda Ja budu mit tu novejsi ... 08 HF: Ja taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius: Nerikej ze chodis i na motorkari.cz? To bych te musela znat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 No tak to docela jde.Já myslel že to je větší ranec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ja budu mit tu novejsi ... 08 HF: Ja taky ne hmmm se potom zastav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius: Nerikej ze chodis i na motorkari.cz? To bych te musela znat :smich: a je to... ne tak vazne jen v nedeli po obede koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Už su zase tady, byl jsem se rochnit ve vaně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius: A odkud jsi? Ahaaa ja uz myslela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Já myslel teda cenu NEW... Cary:došla ti SZ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Já tam mám od BOSCHe ty +60% svítivosti a zaklepávám zatím drží Taky zase přemejšlím na nějakejma lepšíma, měl jsem už kde co Ring Ice Blue, Osram Cool Blue i Silverstar, Philipsky +30% atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius: A odkud jsi? Ahaaa ja uz myslela MB no registraci nemam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 sem měl na předchozím autě 1x nějaký takový ty rádoby+30% svítivosti..a za 14 dní byla 1 K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Já myslel teda cenu NEW...Cary:došla ti SZ...? tak tu snad radeji ani nechci znat... si koupim jeste jedni octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 najmis: Cena za R6R 08 uplne novou je jak jsem psala Dosla Ovidius: Tak to neni tak daleko to se muzes stavit i ty za mnou na krame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 sem měl na předchozím autě 1x nějaký takový ty rádoby+30% svítivosti..a za 14 dní byla 1 K.O. No právě, mám podobný zkušenosti... Asi prikúpim ksenony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Už su zase tady, byl jsem se rochnit ve vaně... tyjo taky bych uz mel jit .. lidi ted sem tady prohnal tu silenou kouly power ball anezmacknu ani entr ste to taky zkouseli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak su zpět.Na teploměru -11 ale holka chytla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 A já bych scéél litrovýho Fároša v repsoláckejch barvách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) spidi: klidně... Editováno: 6. leden 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius: Tak to neni tak daleko to se muzes stavit i ty za mnou na krame no to vis ze muzu ovsem ted to je naprd : jezdis po srazech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak su zpět.Na teploměru -11 ale holka chytla Proboha, to bydlíš na Sibiři...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Taky zase přemejšlím na nějakejma lepšíma, měl jsem už kde co Ring Ice Blue, Osram Cool Blue i Silverstar, Philipsky +30% atd. Vidět je potřeba, tak tady nemá cenu šetřit a ten rozdíl v ceně už není tak hroznej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 žabaři...tady -17C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Proboha, to bydlíš na Sibiři...? u nas nyni -21 .... hele sezente si vsichni minibika a udelame sraz s temahle strojema to by byla mala show! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Vidět je potřeba, tak tady nemá cenu šetřit a ten rozdíl v ceně už není tak hroznej. Jj, máte racht pane hrábě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Proboha, to bydlíš na Sibiři...? v Práglu,teda na okraji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.