jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 nazdar kamaráde, ty se máš. Stále čekáme na to FOTO Ahoj Spidi,jojo,čekáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 to je debil http://www.novinky.cz/clanek/160525-kuchar...t-harakiri.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 včera říkal, že se jmenuje jinak, ne? co myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 to je debil http://www.novinky.cz/clanek/160525-kuchar...t-harakiri.html byl zhulenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 co myslis? no ta co jí dneska říká chřipka se jmenovala včera jinak, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ovi tak na ne musis malinko zatlacit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ovi tak na ne musis malinko zatlacit :-) jojo,presne tak,staci jit na pobocku a rict jim,ze ti konci smlouva a ze asi pujdes k nekomu jinymu.Uvidis ty fofry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 zdarek pane! Zdar Ovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 no ta co jí dneska říká chřipka se jmenovala včera jinak, ne? tak to mas recht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 nazdar kamaráde, ty se máš. Stále čekáme na to FOTO Čao Peťo, normálně v 11:00 padla... Furt FOTO FOTO FOTO, to je hrozný s váma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ovi tak na ne musis malinko zatlacit :-) se neboj - budou cumet az mi ted zavolaj a budou chtit neco zase nebidnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ahoj Spidi,jojo,čekáme Ahoj Jirko, člověk v průměru pročeká 7 let života, takže je ještě čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jojo,presne tak,staci jit na pobocku a rict jim,ze ti konci smlouva a ze asi pujdes k nekomu jinymu.Uvidis ty fofry to od nich budu ocekavat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 já se pomalu chystám ASi si objednam pizzu ... uz jsem dlouho nemel Spidi - Zdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tvořím kávičku s mlíčkem, kdo si dá se mnou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tvořím kávičku s mlíčkem, kdo si dá se mnou ??? jej ja bych dnes potreboval kavy... ted ovsem pujdu na snicl asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ASi si objednam pizzu ... uz jsem dlouho nemel Spidi - Zdárek Zdar jak sviňa Jero, čéče pizzu bych dal též... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jej ja bych dnes potreboval kavy... ted ovsem pujdu na snicl asi... Tak to jsme na tom stejně, já su notorickej kafař a řízek je můj nejoblíbenější zákusek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tak to jsme na tom stejně, já su notorickej kafař a řízek je můj nejoblíbenější zákusek... ke kave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tvořím kávičku s mlíčkem, kdo si dá se mnou ??? pošli mi sem jednu, děkuju mizím na O, až to s ním jsem zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 se neboj - budou cumet az mi ted zavolaj a budou chtit neco zase nebidnout... jj tak z nich neco dostan ja od Vodafonu dostavam kazdy dva roky vyhody v hodnote cca 10000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ahoj Spidi, taky bych dal kavicku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ke kave Například... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Zdar jak sviňa Jero, čéče pizzu bych dal též... ja bych dal to kafčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 pošli mi sem jednu, děkuju Páči sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.