Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ahoj Spidi, taky bych dal kavicku :-) Ahoj Baui, už se to nese... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ahoj Baui, už se to nese... kuju moc mam chut :-) jak se vede?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ja bych dal to kafčo Už se řítím Jero, koliko cukérku...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 kuju moc mam chut :-)jak se vede?? Není zač... Vede se střídavě proměnlivo, lehce oblačno a večer vetšinou slunečno a roztaženo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) Už se řítím Jero, koliko cukérku...? 2 kostky poprosím Jak se vede při dnešku ? jaj jsem si nevsim ,ze uz se Baui pta Editováno: 5. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Spiduli ahoooj a ostatnim brou chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Není zač... Vede se střídavě proměnlivo, lehce oblačno a večer vetšinou slunečno a roztaženo... tak jestli je ve finale vecer roztazeno, slunecom potazmo malinko vlhko tak neni o cem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 2 kostky poprosím Jak se vede při dnešku ? Už to nesu, kávy je dost pro všechny... Dnes už má vyděláno, ráno rychlík od Bohumína z Brna do Jihlavy, ale už v Okříškách jsem přelezl na rychlík ze Strakonic, abych byl v 10:37 zase v Brně a tím to pro mě haslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Spiduli ahoooj a ostatnim brou chut Ahoj Janičko kočičko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jj tak z nich neco dostan ja od Vodafonu dostavam kazdy dva roky vyhody v hodnote cca 10000,- jak to s Vodafonem děláš? Mě dají max. telefon na který mám stejně nárok, ale jen se slevou dle tarifu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Páči sa... děkuji pan továrník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak jestli je ve finale vecer roztazeno, slunecom potazmo malinko vlhko tak neni o cem Souhlas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 děkuji pan továrník Nemáte zač pane doktore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jak to s Vodafonem děláš? Mě dají max. telefon na který mám stejně nárok, ale jen se slevou dle tarifu ted 2x po sobe tedy v prubehu 4 let jsem dostal slevu na telefon vzdy cca 8000,- a k tomu 6 mesicu zdarma pausal a platil jsem jen to co jsem provolal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Souhlas... ty jsi zmenil praci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ty jsi zmenil praci?? Ne e proč ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ted 2x po sobe tedy v prubehu 4 let jsem dostal slevu na telefon vzdy cca 8000,- a k tomu 6 mesicu zdarma pausal a platil jsem jen to co jsem provolal. tak to by se mi taky líbilo, ale u mě se k tomu nějak nemají cokoliv nabídnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Já jsem nedávno prodlužoval smlouvu u T-Mobilu a dostal jsem Nokyju 6300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ne e proč ??? jsem myslel, ze jsem tady kdysi neco takoveho zahledl a ted zase pises ze ses vozil vlakem tak kvuli tomu jsem si to myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Já jsem nedávno prodlužoval smlouvu u T-Mobilu a dostal jsem Nokyju 6300 jo to ja bych asi dostal taky ale vzdy si vybiram drahy telefon tak davaji jen slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jsem myslel, ze jsem tady kdysi neco takoveho zahledl a ted zase pises ze ses vozil vlakem tak kvuli tomu jsem si to myslel. No právě že to ježdění u ČD je v podstatě jen na oko a ze známosti a zaměstnancem ČD nejsem, stále jsem zaměstnancem Volkswagenu AG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 No právě že to ježdění u ČD je v podstatě jen na oko a ze známosti a zaměstnancem ČD nejsem, stále jsem zaměstnancem Volkswagenu AG a jezdí si tady vláčkem, to je bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 a jezdí si tady vláčkem, to je bordel Aspoň dělám další věc, která mě baví a nesedím nešťastnej doma se šedesáti procenty platu od VW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Aspoň dělám další věc, která mě baví a nesedím nešťastnej doma se šedesáti procenty platu od VW... ach taak, u Vás taky odstávka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ach taak, u Vás taky odstávka? No tak samozřejmě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.