Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 No tak samozřejmě... koukám, ale asi delší než u nás v kolbence v MB, a tam navíc tuším měli 75% platu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jj tak z nich neco dostan ja od Vodafonu dostavam kazdy dva roky vyhody v hodnote cca 10000,- tak to mas OK !! tak taky po O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 No právě že to ježdění u ČD je v podstatě jen na oko a ze známosti a zaměstnancem ČD nejsem, stále jsem zaměstnancem Volkswagenu AG aha tak to je neco mezi co jsem si myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ted 2x po sobe tedy v prubehu 4 let jsem dostal slevu na telefon vzdy cca 8000,- a k tomu 6 mesicu zdarma pausal a platil jsem jen to co jsem provolal. co mas s nima za smlouvu/tarif ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to mas OK !!tak taky po O ja jsem taky poo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Já jsem nedávno prodlužoval smlouvu u T-Mobilu a dostal jsem Nokyju 6300 co mas za tarif/ + kolik platis masicne? +- ja prave chci NOKIA 8500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 co mas s nima za smlouvu/tarif ... ? nevim jak se to jmenuje, oni to porad meni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 koukám, ale asi delší než u nás v kolbence v MB, a tam navíc tuším měli 75% platu Mě to vychází v reálu s tím, co jsem v práci a s tím co odsedím doma za šede asi na 78%, takže to zase není taková tragédie, su oproti dřívějšku téměř pořád doma, žádný přesčasy, takže mám čas na ježdění s mašinkama i s autama, na svou mašinku, na dílnu, na kolejiště, na hospodu, na fórum, na slečnu, na pejska atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 co mas za tarif/ + kolik platis masicne? +-ja prave chci NOKIA 8500 Nejaké ten T30 HIT a platím měsíčně cca 1.000,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to nemas tak spatny ne Spidi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Mě to vychází v reálu s tím, co jsem v práci a s tím co odsedím doma za šede asi na 78%, takže to zase není taková tragédie, su oproti dřívějšku téměř pořád doma, žádný přesčasy, takže mám čas na ježdění s mašinkama i s autama, na svou mašinku, na dílnu, na kolejiště, na hospodu, na fórum, na slečnu, na pejska atd. takže vlastně docela v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ja jim cpu mesicne +- 1200,- uz kolik let tak ted se jich poptam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Mě to vychází v reálu s tím, co jsem v práci a s tím co odsedím doma za šede asi na 78%, takže to zase není taková tragédie, su oproti dřívějšku téměř pořád doma, žádný přesčasy, takže mám čas na ježdění s mašinkama i s autama, na svou mašinku, na dílnu, na kolejiště, na hospodu, na fórum, na slečnu, na pejska atd. jo tak to je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 to uz jsi mel davno, ono kdyz od nich nic nechces tak oni ti nic jen tak nedaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to nemas tak spatny ne Spidi?? Jj, v pricipu je to fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 takže vlastně docela v pohodě Přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jo tak to je OK Souhlas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 zdravím zúčasněné jsem po obědě a kávičku před sebou a už jen počkat na konec práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jj, v pricipu je to fajn... takovej bar v kotelne to je taky princip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 zdravím zúčasněné Zdar jak Brno pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jak jste včera dopadli, kdo jste šel na pivo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 takovej bar v kotelne to je taky princip U nás máme bar v garáži, to je taky výhodné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jj nedavno jsem byl taky na jedno vychytanym miste a to bylo po podlahou garaze, vyborny napad :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 člověk na 4 hodky usne a pak to tady půl hodiny čte Jinak zdárek všem po O a všem co se teprve probudili i všem co jim blbne klávesnice...teda jestli ji už CMF nevyhodila že nepíše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 člověk na 4 hodky usne a pak to tady půl hodiny čte Jinak zdárek všem po O a všem co se teprve probudili i všem co jim blbne klávesnice...teda jestli ji už CMF nevyhodila že nepíše... Zdar pane, to by se mi taky líbilo přes den chrápat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.