O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ona těch škopků moc nedá, tři dvanátky a strop... alespon bude sranda .... jako s Bobajsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 to je dobře, kdyby byly všechny stejný člověk by se mohl splést a ani by nevěděl, že byl nevěrný To by ale zase nebyl důvod k nevěře a navíc by to byl docela opruz, protože nejhezčí je na těch holkách ta rozmanito, prostě je každá jiná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 to je dobře, kdyby byly všechny stejný člověk by se mohl splést a ani by nevěděl, že byl nevěrný no muzou byt minimalne dost podobny a to se taky spletes ani kolikrat nechcas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 To by ale zase nebyl důvod k nevěře a navíc by to byl docela opruz, protože nejhezčí je na těch holkách ta rozmanito, prostě je každá jiná... přesně tak, prostě tak jak to je se to neokouká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 no muzou byt minimalne dost podobny a to se taky spletes ani kolikrat nechcas ale pán má zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ona těch škopků moc nedá, tři dvanátky a strop... to by se mi taky líbilo, abych dal 3 a šel domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 To by ale zase nebyl důvod k nevěře a navíc by to byl docela opruz, protože nejhezčí je na těch holkách ta rozmanito, prostě je každá jiná... mazec by byl kdyby vsechny zensky by byly stejny a jeste ke vsemu hnusny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 furt víc než já No ale ona to fakt nepřehání, navíc zlejt se jak dobytek a brát antikoncepci se vzájemně poněkud vylučuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 mazec by byl kdyby vsechny zensky by byly stejny a jeste ke vsemu hnusny.... ty woe nestraš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 mazec by byl kdyby vsechny zensky by byly stejny a jeste ke vsemu hnusny.... no fuj, to by jsi musel každej den chlastat, aby jsi si něco užil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 No ale ona to fakt nepřehání, navíc zlejt se jak dobytek a brát antikoncepci se vzájemně poněkud vylučuje... poněkud . Já si antokoncepci neberu, ale pivo taky nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 No ale ona to fakt nepřehání, navíc zlejt se jak dobytek a brát antikoncepci se vzájemně poněkud vylučuje... fakt jo? tak to cumim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ale pán má zkušenost? Jeden můj kamarád ano, když mi to líčil, tak jsem scáááál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 poněkud . Já si antokoncepci neberu, ale pivo taky nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 fakt jo? tak to cumim.... No faktiš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 poněkud . Já si antokoncepci neberu, ale pivo taky nee tak to ja beru to pivo a jako antikoncepce to nefunguje... asi teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 fakt jo? tak to cumim.... neboj ty po včerejšku neotěhotníš Otázka je co Bobajz když měl ranní nevolnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to ja beru to pivo a jako antikoncepce to nefunguje... asi teda... U mě to pivo ve větších dávkách funguje dokonale, přijdu, lehnu a spim jak poleno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 neboj ty po včerejšku neotěhotníš Otázka je co Bobajz když měl ranní nevolnosti no jasan ten v tom lita... je v tom az po usi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jeden můj kamarád ano, když mi to líčil, tak jsem scáááál... to věřím Já bych si Petru se ségrou spletl jen než by otevřela hubu, pak bych ji zabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 neboj ty po včerejšku neotěhotníš Otázka je co Bobajz když měl ranní nevolnosti Ufffff... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 U mě to pivo ve větších dávkách funguje dokonale, přijdu, lehnu a spim jak poleno... :smich: to potom ano - ale taky kdyz jich dam vic tak to je hned princezen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 U mě to pivo ve větších dávkách funguje dokonale, přijdu, lehnu a spim jak poleno... a to tě ani nemusí bolet hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 to věřím Já bych si Petru se ségrou spletl jen než by otevřela hubu, pak bych ji zabil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 to věřím Já bych si Petru se ségrou spletl jen než by otevřela hubu, pak bych ji zabil Normálně ten kamoš bydlel se svojí kočičkou v podkroví v rodinným domku a rodičů a sestra té kočky k nim jezdila na víkendy, bo nikoho neměla a v té obci byla navíc vyhlášená diskárna, kam se chodili všichni tři vždy o víkendu střískat. No a nemusím psát, že ty dvě holky si byly podobný jak vejce vejci. Největší pikantnost byla, že mezi jen klasickou dvojpostel a tak všichni tři, jak přišli nakloktaní z té dizzy, zalehli hromadně v tym dvojlůžku a nejednou se stalo, že ten kamoš tu svou kóču pěkně kropil do hrobky, zatím co sestra, potažmo švagrová chrápala vedle nich. Samozřejmě jedné krásné noci, kdy smysly byly démonizovány alkoholem a došlo k záměně objektu zájmu a ještě si ten kamoš říkal, jak ta jeho dnes pěkně mrdá. Samozřejmě ráno bylo moudřejší noci, ale oba si to k vzájemné spokojenosti nechali pro sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.