Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak bacha at to neskonci jako vcera mi... Vidím to tak na 7-8 škopků a alou domka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to není zas tak špatný, mohlo být hůř jo jasny ja uz sem v poho a klidne bych uz vecer mohl ale dnes neee ale Bobik je na tom asi hure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Vidím to tak na 7-8 škopků a alou domka... krasna vidina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Vidím to tak na 7-8 škopků a alou domka... tak tohle dát já, tak zas tak rychlý alou by to nebylo, cesta by mi trvala asi malinko dýl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ja si pro dnesni vecer beru dovolenou... bych padnul uz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 krasna vidina Mám na to stejný názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak tohle dát já, tak zas tak rychlý alou by to nebylo, cesta by mi trvala asi malinko dýl jakto - jeste preci panaky do toho ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak tohle dát já, tak zas tak rychlý alou by to nebylo, cesta by mi trvala asi malinko dýl To je otázka tréninku... Navíc cesta do hospody mi trvá 12 minut a z hospody 1-2 minuty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jakto - jeste preci panaky do toho ne? No tak to u nás nějak nehrozí, my moc v thaiwanech nejedeme, naposledy jsem měl paňáca tak někdy v srpnu nebo září v Brně na hlavním nádraží na druhým nástupišti - rumíček po šichtě s kolegou z mašiny o půl devátý večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jakto - jeste preci panaky do toho ne? jako pokud by to bylo v malejch pivech, neviděl bych problém, možná bych došel i na 13 kousků a nějakej ten panáček, bych asi taky skousnul, ale pak už bych asi moc toho nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 To je otázka tréninku... Navíc cesta do hospody mi trvá 12 minut a z hospody 1-2 minuty... tak jako by cesta trvala 1-2 minuty, tak to byla paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 No tak to u nás nějak nehrozí, my moc v thaiwanech nejedeme, naposledy jsem měl paňáca tak někdy v srpnu nebo září v Brně na hlavním nádraží na druhým nástupišti - rumíček po šichtě s kolegou z mašiny o půl devátý večer... panaky to chce... je vic srandy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jako pokud by to bylo v malejch pivech, neviděl bych problém, možná bych došel i na 13 kousků a nějakej ten panáček, bych asi taky skousnul, ale pak už bych asi moc toho nevěděl tak to nekdy zkusime co proste das .. co se do tebe vejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak jako by cesta trvala 1-2 minuty, tak to byla paráda No do hospody jdu totiž většinou pěšky a z hospody téměř vždy autem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 panaky to chce... je vic srandy.. a pak víc si toho druhej den nepamatuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to nekdy zkusime co proste das .. co se do tebe vejde to by šlo. jsem pro každou srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 panaky to chce... je vic srandy.. To hej, ale ty rána... Jináč tady vlevo píšó, že už jsem na tomhle fóru našmodrchal 19.000 příspěvků, to su ale prase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 To hej, ale ty rána... Jináč tady vlevo píšó, že už jsem na tomhle fóru našmodrchal 19.000 příspěvků, to su ale prase... ty kráso, to je garda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 a pak víc si toho druhej den nepamatuješ ja jo... vetsinou teda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 To hej, ale ty rána... Jináč tady vlevo píšó, že už jsem na tomhle fóru našmodrchal 19.000 příspěvků, to su ale prase... jsi spammer jako krava.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 to by šlo. jsem pro každou srandu to bude v alejich..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jsi spammer jako krava.. To teda hej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ja jo... vetsinou teda.... já si občas taky myslím, že vše vím, ale pak zjistím, že až tak všechno nevím to bude v alejich..... znáš to, jen malinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 To teda hej... ale jsou tu i lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ale jsou tu i lepsi... Jo, jeden jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.