Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Spidi: Ty novy litrovy Farose pry nic moc... to uz radsi CBR 600RR LE mnam Ovidius: Jezdim jezdim ale letos jsem byla asi jen na 3 pokud myslis motorkarsky A ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 u nas nyni -21 .... Homous... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 u nas nyni -21 .... hele sezente si vsichni minibika a udelame sraz s temahle strojema to by byla mala show! to by byla show,zvláš když bych na to sednul já,bych si kolenama rozbil hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 u nas nyni -21 .... hele sezente si vsichni minibika a udelame sraz s temahle strojema to by byla mala show! krásná teplota... jo show a pár sanitek k tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Spidi: Ty novy litrovy Farose pry nic moc... to uz radsi CBR 600RR LE mnam Stejně asi zůstanu i letos u Kawy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 krásná teplota... jo show a pár sanitek k tomu... mě by stačil zubař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 No nic, tady zase budete až do půlnoce a já o půl čtvrtý musím vstávat do hahklbery Přeji dobré a míň mrazivé noci všem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Spidi: Ty novy litrovy Farose pry nic moc... to uz radsi CBR 600RR LE mnam Ovidius: Jezdim jezdim ale letos jsem byla asi jen na 3 pokud myslis motorkarsky A ty? taky se obcas podivam ale taky slabota - nejvetsi masakr je vzdy ten prvni - u nas jiz tradicne BikeShow Bakov nad Jizerou - rika ti to neco? ikdy to mam 3km domu s klukama se objedna chatka a 2 dny nonstop..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Jirka3: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Spidi: Taky dobra volba HF: Brooou Ovidius: Si pis ze rika Pockej takze ty mas masinu nebo ne? Krom toho minibika teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 krásná teplota... jo show a pár sanitek k tomu... dost mozna HF - cus za chvili asi taky pomazu v poradi - vana-postel-prace ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Stejně asi zůstanu i letos u Kawy... co mas? Jirka :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Spidi: Taky dobra volba Když už jsem si to tak dobře zajel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 se smějete,ale kdo už mě někdy viděl tak ví o čem mluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Taky se pujdu asi vycvachtat a chrnet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius: Si pis ze rika Pockej takze ty mas masinu nebo ne? Krom toho minibika teda uz ne - Krom toho minibika teda ted prave koukam ale vse je na me dost maly ... uvidaaame.... hele na poslednim Bakovu ted jsme tam vzali prave i toho minibika-silnici a jezdil jsem tam od chatky pro pivo a cigara a potom kdyz jsem se trochu prikulil tak i kolem arealu.... :smich: mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jirka3:asi jsi drobek co...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 se smějete,ale kdo už mě někdy viděl tak ví o čem mluvím jakto? hele z toho si nic nedelej ja k zubakovi taky chodim jak do prace a to je porad tamhle a tamhleto a jeden zub spravuje mesice..... hlavne ze nebolej!!! to je nejvetsi trest co znam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jirka3:asi jsi drobek co...? metr pade neměřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak vazeni - uz byl vecernicek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius: To budes asi dobre strelenej no A co jsi mel za moto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius: To budes asi dobre strelenej no A co jsi mel za moto? monstra 9ku ale starsi ale jinak vybrany laufy .... maly deti breceli a auta houkaly - na slovenskejch hranicich to bylo lepsi tlacit a az potom dyl nakopnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 heh uz vsichni usnuli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ja nespim,přemýšlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Kluci a holko, dobrou, ale já narozdíl od Vás jdu z práce domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.