O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jo, jeden jo... jj Baurak to je dabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 běžím domko, zatím zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 já si občas taky myslím, že vše vím, ale pak zjistím, že až tak všechno nevím tak to zase s tebou souhlasim ... a kdyz je teprv fotak u toho... OUUU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 běžím domko, zatím zdarec tak jo no - ja za 15min. taky ... tak zdarek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak panove kdo jdete dnes vecer do ulic ? Hehee ,,já takéé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 běžím domko, zatím zdarec Čao a maj sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak ja to balim taky.... tak zdarec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak ja to balim taky.... tak zdarec! Čao... A neožer se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Hmm a je tu zase mrtvo Koukam že bobajz leží asi v komatu Se tady ještě dneska neobjevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Hmm a je tu zase mrtvo Koukam že bobajz leží asi v komatu Se tady ještě dneska neobjevil Patrně je mu fakt šófl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Patrně je mu fakt šófl... Tak jsem zas tu .... Středeční kalbičky asi není to pravé ořechové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak z prace doma!... hosi dnes ani kapku alkoholu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tak jsem zas tu .... Středeční kalbičky asi není to pravé ořechové A co čtvrteční...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak z prace doma!... hosi dnes ani kapku alkoholu.... Kuš furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 A co čtvrteční...? Zachvili vyrazim no,cekam ,az se ozvou kolegové ... Ale jemně jemněě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jero uz zase jdes kalit ty stary ochlasto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jero uz zase jdes kalit ty stary ochlasto Hoy Nee,,dneska jen zlehka .) splachnout žízeň .... Jak v tu neděli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Hai no uz jsem tam psal ze jdu jeste do prace ale doma bych mel byt neco pred 12 hodinou musim jeste jet do Lutyne jak rikam jak budes schopen jet aspon jako spolujezdec tak dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Kuš furt... dneska ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jero uz zase jdes kalit ty stary ochlasto :smich: tady lejou plne vsichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Hoy Nee,,dneska jen zlehka .) splachnout žízeň .... Jak v tu neděli ? to jsme sli vcera taky a jak to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Haino uz jsem tam psal ze jdu jeste do prace ale doma bych mel byt neco pred 12 hodinou musim jeste jet do Lutyne jak rikam jak budes schopen jet aspon jako spolujezdec tak dej vedet Jasny oukej ,ozvu se po akci conejdriv budu moct Ovi - jo ,,jsem za vozralu pac jsem nemohl poznat foraře Tazzyho ... Tak se me vseci smejou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 :smich: tady lejou plne vsichni Heh tak to si dam taky ale tedkom nevim co se tu podava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 no me by zajimalo co ten bobajs... jestli nekde neleje!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Heh tak to si dam taky ale tedkom nevim co se tu podava RUM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.