Únor 5, 200916 r já si občas taky myslím, že vše vím, ale pak zjistím, že až tak všechno nevím tak to zase s tebou souhlasim ... a kdyz je teprv fotak u toho... OUUU
Únor 5, 200916 r Hmm a je tu zase mrtvo Koukam že bobajz leží asi v komatu Se tady ještě dneska neobjevil
Únor 5, 200916 r Hmm a je tu zase mrtvo Koukam že bobajz leží asi v komatu Se tady ještě dneska neobjevil Patrně je mu fakt šófl...
Únor 5, 200916 r Patrně je mu fakt šófl... Tak jsem zas tu .... Středeční kalbičky asi není to pravé ořechové
Únor 5, 200916 r Tak jsem zas tu .... Středeční kalbičky asi není to pravé ořechové A co čtvrteční...?
Únor 5, 200916 r A co čtvrteční...? Zachvili vyrazim no,cekam ,az se ozvou kolegové ... Ale jemně jemněě
Únor 5, 200916 r Jero uz zase jdes kalit ty stary ochlasto Hoy Nee,,dneska jen zlehka .) splachnout žízeň .... Jak v tu neděli ?
Únor 5, 200916 r Hai no uz jsem tam psal ze jdu jeste do prace ale doma bych mel byt neco pred 12 hodinou musim jeste jet do Lutyne jak rikam jak budes schopen jet aspon jako spolujezdec tak dej vedet
Únor 5, 200916 r Hoy Nee,,dneska jen zlehka .) splachnout žízeň .... Jak v tu neděli ? to jsme sli vcera taky a jak to dopadlo...
Únor 5, 200916 r Haino uz jsem tam psal ze jdu jeste do prace ale doma bych mel byt neco pred 12 hodinou musim jeste jet do Lutyne jak rikam jak budes schopen jet aspon jako spolujezdec tak dej vedet Jasny oukej ,ozvu se po akci conejdriv budu moct Ovi - jo ,,jsem za vozralu pac jsem nemohl poznat foraře Tazzyho ... Tak se me vseci smejou
Únor 5, 200916 r :smich: tady lejou plne vsichni Heh tak to si dam taky ale tedkom nevim co se tu podava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.