O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Heh tak to si dam taky ale tedkom nevim co se tu podava myslel jsem tady jako clenove z fora ikdyz tady na foru virtualne raky... a vsechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jero uz nepij nedela ti to dobre jak vidim ze nepoznas ani mistniho z okoli tak to je sila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jero uz nepij nedela ti to dobre jak vidim ze nepoznas ani mistniho z okoli tak to je sila urcite ti vypravel a uz me verbujete do Čarodějek ... jojo,, kujete na mě pikle .).) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 RUM :D Ten si dam s kofolou rad tak nalyj:-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 RUM :D Ten si dam s kofolou rad tak nalyj:-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ten si dam s kofolou rad tak nalyj:-d už to tečéé .,,, ještě tu mam vodku s redbullem Dá si někdo ??.)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ja vodku samotnou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jero jj rikal mi maras...taky chce abych sel do carek ale trochu z ruky..jeste jak jsem tam mel slecnu tak jsem prespal tam ale tedkom ta moznost uz neni.Ale nejak by se to jeste poresilo bychom pak neco podnikli z Tazyym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ovi - liju cistou Palo ,,no vsak jasne,,chce to vymyslet nejakou skodahome akci .... tedko letim na jedno teda ,,mozna se jeste ozvu ,mozna ne tak se mejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ovi - liju cistou Palo ,,no vsak jasne,,chce to vymyslet nejakou skodahome akci .... tedko letim na jedno teda ,,mozna se jeste ozvu ,mozna ne tak se mejte tak to mam rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jero kazdopadne dej vedet co a jak v8 vyrazim taky na bo susi jak psa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to mam rad Hlavne to nesmi byt Plum Vodka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 brej večír....už se nám Bobík probral??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 no clovece vubec - celej den tu nebyl - to jsem jeste nevidel asi byl mooc zmordovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ove ty jsi ho dobre znicil...s tebou chlastat tak to je asi pekelne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Taky,taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Taky,taky? no před chvílí jsem dorazil z dobré večeře tak uvažuju o panáčkovi pana Jamesona. Dá si někdo se mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ove ty jsi ho dobre znicil...s tebou chlastat tak to je asi pekelne:) ne to ne jen jsme si lehce popili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Brej večír kalibossi ! tak jsem z5 ,Bylo to pěkně jemně jak jsem říkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ne to ne jen jsme si lehce popili a pan bobík z toho lehce po dlouhé době vypadl z top 20 autorů dne, dneska nemá ani 12 příspěvků. Žije ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 a pan bobík z toho lehce po dlouhé době vypadl z top 20 autorů dne, dneska nemá ani 12 příspěvků. Žije ještě? snad ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Brej večír kalibossi ! tak jsem z5 ,Bylo to pěkně jemně jak jsem říkal uz z5 - co se deje tak brzo doma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 uz z5 - co se deje tak brzo doma.... Dneska to bylo takovy,pohodovy jak jsem rikal Zitra bude narocny den a pri patku myslim,ze i vecer.)...no a v sobotu se jdu pobavit na ples takze mam o zabavu postarano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.