Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Dneska to bylo takovy,pohodovy jak jsem rikal Zitra bude narocny den a pri patku myslim,ze i vecer.)...no a v sobotu se jdu pobavit na ples takze mam o zabavu postarano no budeš to mít náročný kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Dneska to bylo takovy,pohodovy jak jsem rikal Zitra bude narocny den a pri patku myslim,ze i vecer.)...no a v sobotu se jdu pobavit na ples takze mam o zabavu postarano tak to ano ... no mi taky patek-sobota ..... takze..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to ano ... no mi taky patek-sobota ..... takze..... takže jako včera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 narocny to asi bude no ...uvidim,tesim se docela ... akorat jeste mame srazik v nedeli tak chci byt alespon trosku pouzitelny .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 takže jako včera? no jako vcera nevim ale...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ty jo,sem prave na hodinu brutalne umrel u TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ty jo,sem prave na hodinu brutalne umrel u TV to je jeste ok - ja jsem schopnej takhle vytuhnout na podstatne dyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ty jo,sem prave na hodinu brutalne umrel u TV A cos tam zahlid ,ze te t tak polozilo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 nevim,dal jsem si jedno pivko a najednou spim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Dobrý ,že ses probral ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 s flasou v ruce spi u tv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 nevim,dal jsem si jedno pivko a najednou spim tak co kara? jaka bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak co kara? jaka bude? nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Dobrý ,že ses probral ) jojo,musim jeste s autem do garaze,tak to se pekne proberu az pujdu zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 nevim aaale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 aaale Bobik povidal co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jojo,musim jeste s autem do garaze,tak to se pekne proberu az pujdu zpatky brdo bych uz dnes nikam nesel - tak panove koncim a jsu chrapat jsem KO takze cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Bobik povidal co? ten byl nalitej... nic nerikal spal na stole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 brdo bych uz dnes nikam nesel - tak panove koncim a jsu chrapat jsem KO takze cus dobrou pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ten byl nalitej... nic nerikal spal na stole.. no jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 cus brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 No nic,jdu si dat vecerni prochazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tak taky letím ,,mějte se A dobrou zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ahoj chlapáci! Nebudete věřim co se mi dnes přihodilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.