Únor 5, 200916 r Kámošovi před hodinou bouchlo kolo na hradecké dálnicí ve 110km.Naštěsti se nic nestalo a protože má nízké tuningové auto musel jsem mu jet na pomoc.Trvalo to přes hodinu ale zvládli jsme to! Ale byla to pakárna!
Únor 5, 200916 r Já jsem uplně na sračky.Přijel jsem navečer ze Svitav kde jsem předával mobil členovi tady z fora...přijedu ve 21.30 domů a telefon...musela to být děsná rána protože byla klika že to nestočil do svodidel.A to si vemte že by jel 200km v hod. To by byla asi konečná v té rychlosti.
Únor 6, 200916 r Dobré ráno .... No Romane ,vpohode ,ze je kamos celej ,je to neprijemny tydlety situace ,clovek nikdy nevi co se muze stat .Jeste ,ze jl ''jen'' tech 110km/h ,,,,
Únor 6, 200916 r Bob to evidentne ve stredu prehnal ,, asi to neni jen tak vykalit v Bolce ... Spidi:) ,copak to tam mas za slecnu elektrikarku v tom avataru
Únor 6, 200916 r Spidi:) ,copak to tam mas za slecnu elektrikarku v tom avataru To je monter palubkowy...
Únor 6, 200916 r To je monter palubkowy... No téda ..., máš kolem sebe samý šikovný slečny tady někeré ty naše ani nevěděj v čem to vlastně jezdím Upraveno Únor 6, 200916 r od Jeronymo
Únor 6, 200916 r No téda ..., máš kolem sebe samý šikovný slečny tady někeré ty naše ani nevěděj v čem to vlastně jezdím Jj, šikovný slečny jsou potřeba...
Únor 6, 200916 r CEST SOUDRUZKY! čest tvé práci soudruhu zdar Lubo, včerejší avater byl lepší, ale dnešní taky jde Upraveno Únor 6, 200916 r od Petr81
Únor 6, 200916 r zdar Lubo, včerejší avater byl lepší, ale dnešní taky jde Čao Peťo, já Ti ho tam zase prdnu, ať máš radost...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.