wrccko Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 nebudeme, čo sa prihodilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Kámošovi před hodinou bouchlo kolo na hradecké dálnicí ve 110km.Naštěsti se nic nestalo a protože má nízké tuningové auto musel jsem mu jet na pomoc.Trvalo to přes hodinu ale zvládli jsme to! Ale byla to pakárna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 omg a čo rozbil niečo? musí to byť poriadne nepríjemný pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ty jo,tak to sis udelal peknej nocni vejlet.Hlavne ze se nic nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Já jsem uplně na sračky.Přijel jsem navečer ze Svitav kde jsem předával mobil členovi tady z fora...přijedu ve 21.30 domů a telefon...musela to být děsná rána protože byla klika že to nestočil do svodidel.A to si vemte že by jel 200km v hod. To by byla asi konečná v té rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jsem zde a pro dnešek už nepiju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Dobré ráno .... No Romane ,vpohode ,ze je kamos celej ,je to neprijemny tydlety situace ,clovek nikdy nevi co se muze stat .Jeste ,ze jl ''jen'' tech 110km/h ,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Dobré dobré ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Dobré ráno, ,myslíte, že Bobík dneska bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Dobré ráno kamarádi, Bobík už by mohl konečně procitnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ja myslim, ze by jsi uz dnes mohl zucastnit ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Bob to evidentne ve stredu prehnal ,, asi to neni jen tak vykalit v Bolce ... Spidi:) ,copak to tam mas za slecnu elektrikarku v tom avataru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Spidi:) ,copak to tam mas za slecnu elektrikarku v tom avataru To je monter palubkowy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) To je monter palubkowy... No téda ..., máš kolem sebe samý šikovný slečny tady někeré ty naše ani nevěděj v čem to vlastně jezdím Editováno: 6. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 CEST SOUDRUZKY! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 To je monter palubkowy... kuva Spidi co to zase je za montera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jsem zde a pro dnešek už nepiju... 5:35... pro densek uz nepiju co jsi kde delal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 No téda ..., máš kolem sebe samý šikovný slečny tady někeré ty naše ani nevěděj v čem to vlastně jezdím Jj, šikovný slečny jsou potřeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) CEST SOUDRUZKY! čest tvé práci soudruhu zdar Lubo, včerejší avater byl lepší, ale dnešní taky jde Editováno: 6. Únor 2009, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 CEST SOUDRUZKY! Za soudruzky nevim ,,ale za soudruhy Zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 CEST SOUDRUZKY! Čest držko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jj, šikovný slečny jsou potřeba... To se ti to pak pracuje co ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 5:35... pro densek uz nepiju co jsi kde delal? 5:35 jsem přišel z pivíčka woe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 zdar Lubo, včerejší avater byl lepší, ale dnešní taky jde Čao Peťo, já Ti ho tam zase prdnu, ať máš radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.