Únor 6, 200916 r 5:35 jsem přišel z pivíčka woe... - pán Kaliboss Upraveno Únor 6, 200916 r od Jeronymo
Únor 6, 200916 r Čao Peťo, já Ti ho tam zase prdnu, ať máš radost... já to říkám furt, že není nad kamarády
Únor 6, 200916 r ty kravo - vyfot celej ten tvuj garaznickej team a posli to nemusí být ani moc oblečený
Únor 6, 200916 r 5:35 jsem přišel z pivíčka woe... tak to si se flinkal - prijit takhle rano a bejt ted vzhuru..... zeptej se Bobika jak se pije kdyz na to neni moc casu a musi udelat kus prace
Únor 6, 200916 r Jj, šikovný slečny jsou potřeba... ty voe ma dobrej sverak-si prohvizdla i kotnik ne?
Únor 6, 200916 r ty kravo - vyfot celej ten tvuj garaznickej team a posli to Tak to jsem měl udělat včera v té nálevně...
Únor 6, 200916 r Tak to jsem měl udělat včera v té nálevně... tak dneska jdete znovu a dokumentaci prosim
Únor 6, 200916 r Teď jsem letmým pohledem do zrcadla zjistil, že mám na tváří krvavej škrábanec jak šlak, kua co já to vlastně prováděl...
Únor 6, 200916 r Teď jsem letmým pohledem do zrcadla zjistil, že mám na tváří krvavej škrábanec jak šlak, kua co já to vlastně prováděl... jo to znam si potom vzpomenout co..
Únor 6, 200916 r dobré ráno tak tady máme poslední den a můžeme večer vyrazit do ulic cus! jo dnes uz se zase zajdu podivat nekam... nejdriv premiera CZ filmu a potom 1-2-3-4
Únor 6, 200916 r Teď jsem letmým pohledem do zrcadla zjistil, že mám na tváří krvavej škrábanec jak šlak, kua co já to vlastně prováděl...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.