Únor 6, 200916 r Ty jane, to si buď koupíš nejlíp v automatu takovej spešl elastickej sáček a nebo ta tvoje půjde k jistému odborně zaměřenému lékaři a ten ji předepíše takový zzzupr medikamenty. Rozumíš ? ty woe, kámoška bere asi 3 roky prášky a teď jí dělal doktor rozbor krve a prý - slečno jste měla štestí, že nejste těhotná, Vaše tělo ty prášky nepřijímá takže nefungují. A pak něčemu věř
Únor 6, 200916 r ty woe, kámoška bere asi 3 roky prášky a teď jí dělal doktor rozbor krve a prý - slečno jste měla štestí, že nejste těhotná, Vaše tělo ty prášky nepřijímá takže nefungují. A pak něčemu věř Tak toe hhhhustýýý...
Únor 6, 200916 r pánové, chci jet zítra s přítelkyní někam na výlet(cca do 100km od Prahy) nenmáte nějakej tip??? Bolka a zaparit
Únor 6, 200916 r Jde o to projevit trochu snahu... Hezky řečeno ... Vsak pockej po vikendu ,,te trumfnu ;) zebych si udelal vylet do MB ?
Únor 6, 200916 r ty woe, kámoška bere asi 3 roky prášky a teď jí dělal doktor rozbor krve a prý - slečno jste měla štestí, že nejste těhotná, Vaše tělo ty prášky nepřijímá takže nefungují. A pak něčemu věř si me uklidnil
Únor 6, 200916 r Hezky řečeno ... Vsak pockej po vikendu ,,te trumfnu ;) zebych si udelal vylet do MB ? no jisteee se zastav a sobota - parba a to bys videl veci - co Peto... Koliba....
Únor 6, 200916 r napiš to Bobkovi nezajdem v sobotu vsichni? ty voe no to mi rekni ze to Bik uz nehraje... ja mu snad zavolam - vzdyt jsme zase moc neblbli a on je druhej den KO ?? nechapu....
Únor 6, 200916 r Hezky řečeno ... Vsak pockej po vikendu ,,te trumfnu ;) zebych si udelal vylet do MB ? No jestli bude ten letošní rok na holky aspoň tak dobrej jako ten loňskej, tak to bude božolééé...
Únor 6, 200916 r No jestli bude ten letošní rok na holky aspoň tak dobrej jako ten loňskej, tak to bude božolééé... ja si s holkama jenom povidam takze me je to jedno
Únor 6, 200916 r no jisteee se zastav a sobota - parba a to bys videl veci - co Peto... Koliba.... Tyo ,, no to verim ... Kolibu tady mame taky Spidi - taky tak taky táák :palec2:
Únor 6, 200916 r si me uklidnil no my povídej, mě to říkala Petra protože to je společná kámoška a něják mě přešla chuť na sex
Únor 6, 200916 r no jisteee se zastav a sobota - parba a to bys videl veci - co Peto... Koliba.... tenhle víkend jsem zabitej, pokud nepojedu na hory tak příští by šel.
Únor 6, 200916 r no my povídej, mě to říkala Petra protože to je společná kámoška a něják mě přešla chuť na sex ojee to budu muset teda zmenit nejaky veci u kamaradek
Únor 6, 200916 r ja si s holkama jenom povidam takze me je to jedno věta: slečno pojďte si zašukat není povídání
Únor 6, 200916 r no my povídej, mě to říkala Petra protože to je společná kámoška a něják mě přešla chuť na sex teda abych byl presnejsi zmenit nejaky zvyky-navyky..
Únor 6, 200916 r ja bych to videl na pristi vikend, uz jsem neco probiral s Dimim :-) jděte do háje, já budu na 90% na horách. Posuňte to až na 21.2. prosím
Únor 6, 200916 r ja bych to videl na pristi vikend, uz jsem neco probiral s Dimim :-) a doprde*e - ty ne ty sem nesmis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.