Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ty jane, to si buď koupíš nejlíp v automatu takovej spešl elastickej sáček a nebo ta tvoje půjde k jistému odborně zaměřenému lékaři a ten ji předepíše takový zzzupr medikamenty. Rozumíš ?

ty woe, kámoška bere asi 3 roky prášky a teď jí dělal doktor rozbor krve a prý - slečno jste měla štestí, že nejste těhotná, Vaše tělo ty prášky nepřijímá takže nefungují. A pak něčemu věř :feve::help:

Vloženo
ty woe, kámoška bere asi 3 roky prášky a teď jí dělal doktor rozbor krve a prý - slečno jste měla štestí, že nejste těhotná, Vaše tělo ty prášky nepřijímá takže nefungují. A pak něčemu věř :feve::help:

Tak toe hhhhustýýý... :feve:

Vloženo

si me uklidnil :feve:

Vloženo
Hezky řečeno :) ... Vsak pockej po vikendu :p ,,te trumfnu ;) ;)

zebych si udelal vylet do MB ? :D

no jisteee se zastav a sobota - parba a to bys videl veci - co Peto... Koliba.... :)

Vloženo
napiš to Bobkovi lollollol

nezajdem v sobotu vsichni? :)

ty voe no to mi rekni ze to Bik uz nehraje... ja mu snad zavolam - vzdyt jsme zase moc neblbli a on je druhej den KO ?? nechapu....

Vloženo
Hezky řečeno :) ... Vsak pockej po vikendu :p ,,te trumfnu ;) ;)

zebych si udelal vylet do MB ? :D

No jestli bude ten letošní rok na holky aspoň tak dobrej jako ten loňskej, tak to bude božolééé... :palec2:

Vloženo
No jestli bude ten letošní rok na holky aspoň tak dobrej jako ten loňskej, tak to bude božolééé... :palec2:

ja si s holkama jenom povidam takze me je to jedno :)

Vloženo
no jisteee se zastav a sobota - parba a to bys videl veci - co Peto... Koliba.... :)

Tyo ,, no to verim :D ... Kolibu tady mame taky :p

Spidi - taky tak taky táák :palec2: :palec2:

Vloženo
no my povídej, mě to říkala Petra protože to je společná kámoška a něják mě přešla chuť na sex :feve:

ojee to budu muset teda zmenit nejaky veci u kamaradek :smich:

Vloženo
no my povídej, mě to říkala Petra protože to je společná kámoška a něják mě přešla chuť na sex :feve:

teda abych byl presnejsi zmenit nejaky zvyky-navyky.. lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...