Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ty jane, to si buď koupíš nejlíp v automatu takovej spešl elastickej sáček a nebo ta tvoje půjde k jistému odborně zaměřenému lékaři a ten ji předepíše takový zzzupr medikamenty. Rozumíš ? ty woe, kámoška bere asi 3 roky prášky a teď jí dělal doktor rozbor krve a prý - slečno jste měla štestí, že nejste těhotná, Vaše tělo ty prášky nepřijímá takže nefungují. A pak něčemu věř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Petr81: a pak těm práškům věř a spolehni se na ně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ty woe, kámoška bere asi 3 roky prášky a teď jí dělal doktor rozbor krve a prý - slečno jste měla štestí, že nejste těhotná, Vaše tělo ty prášky nepřijímá takže nefungují. A pak něčemu věř Tak toe hhhhustýýý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 pánové, chci jet zítra s přítelkyní někam na výlet(cca do 100km od Prahy) nenmáte nějakej tip??? Bolka a zaparit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak toe hhhhustýýý... no jako jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Bolka a zaparit napiš to Bobkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jde o to projevit trochu snahu... Hezky řečeno ... Vsak pockej po vikendu ,,te trumfnu ;) zebych si udelal vylet do MB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ty woe, kámoška bere asi 3 roky prášky a teď jí dělal doktor rozbor krve a prý - slečno jste měla štestí, že nejste těhotná, Vaše tělo ty prášky nepřijímá takže nefungují. A pak něčemu věř si me uklidnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Hezky řečeno ... Vsak pockej po vikendu ,,te trumfnu ;) zebych si udelal vylet do MB ? no jisteee se zastav a sobota - parba a to bys videl veci - co Peto... Koliba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 napiš to Bobkovi nezajdem v sobotu vsichni? ty voe no to mi rekni ze to Bik uz nehraje... ja mu snad zavolam - vzdyt jsme zase moc neblbli a on je druhej den KO ?? nechapu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Hezky řečeno ... Vsak pockej po vikendu ,,te trumfnu ;) zebych si udelal vylet do MB ? No jestli bude ten letošní rok na holky aspoň tak dobrej jako ten loňskej, tak to bude božolééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 No jestli bude ten letošní rok na holky aspoň tak dobrej jako ten loňskej, tak to bude božolééé... ja si s holkama jenom povidam takze me je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 no jisteee se zastav a sobota - parba a to bys videl veci - co Peto... Koliba.... Tyo ,, no to verim ... Kolibu tady mame taky Spidi - taky tak taky táák :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ja si s holkama jenom povidam takze me je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 si me uklidnil no my povídej, mě to říkala Petra protože to je společná kámoška a něják mě přešla chuť na sex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 no jisteee se zastav a sobota - parba a to bys videl veci - co Peto... Koliba.... tenhle víkend jsem zabitej, pokud nepojedu na hory tak příští by šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 no my povídej, mě to říkala Petra protože to je společná kámoška a něják mě přešla chuť na sex ojee to budu muset teda zmenit nejaky veci u kamaradek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tenhle víkend jsem zabitej, pokud nepojedu na hory tak příští by šel. ok ok uvidame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ja si s holkama jenom povidam takze me je to jedno věta: slečno pojďte si zašukat není povídání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 no my povídej, mě to říkala Petra protože to je společná kámoška a něják mě přešla chuť na sex teda abych byl presnejsi zmenit nejaky zvyky-navyky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 věta: slečno pojďte si zašukat není povídání pssst - ne tak nahlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ja bych to videl na pristi vikend, uz jsem neco probiral s Dimim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ja bych to videl na pristi vikend, uz jsem neco probiral s Dimim :-) jděte do háje, já budu na 90% na horách. Posuňte to až na 21.2. prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak prijedte nekdo pokecat v nedeli do Hávru na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ja bych to videl na pristi vikend, uz jsem neco probiral s Dimim :-) a doprde*e - ty ne ty sem nesmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.