Únor 6, 200916 r jděte do háje, já budu na 90% na horách. Posuňte to až na 21.2. prosím no uvidime...
Únor 6, 200916 r Tak prijedte nekdo pokecat v nedeli do Hávru na sraz v nedeli nabiram dech na pondeli
Únor 6, 200916 r v nedeli nabiram dech na pondeli No ,taky mam takovy pocit,ze jedine co zvladnu bude nafoceni nekolika snimku ,.,jestli se tam samo vubec dostanu
Únor 6, 200916 r jděte do háje, já budu na 90% na horách. Posuňte to až na 21.2. prosím o par radku vys pises ze by jsi mohl tak to nechapu
Únor 6, 200916 r a doprde*e - ty ne ty sem nesmis ale joooo mam nabidku ubytovani tak to se musi vyuzit ne
Únor 6, 200916 r o par radku vys pises ze by jsi mohl tak to nechapu psal jsem, že pokud nepojedu na hory což v současné době vypadá dost reálně, ale není to 100%
Únor 6, 200916 r ale joooo mam nabidku ubytovani tak to se musi vyuzit ne no zalezi jak vypada ubytovatelka... ale naprosto te chapu taky neodmitam...
Únor 6, 200916 r ale joooo mam nabidku ubytovani tak to se musi vyuzit ne ovsem nevim jestli bude chtit jit Bobik taky... a co treba jeste Luke?.... no z toho nebude nic dobryho......
Únor 6, 200916 r Nic,,nachvili se odpichnu ..... treba neco delat ..., ztm cest - ja pracuju paralelne s kecanim
Únor 6, 200916 r já Vás zaměstnávat, tak Vás ženu holí, vykecávat na netu to jo, ale makat, to néééé, jen imitovat, to Vám jde bando
Únor 6, 200916 r psal jsem, že pokud nepojedu na hory což v současné době vypadá dost reálně, ale není to 100% ja to s tema horama pochopil na tehle vikend
Únor 6, 200916 r já Vás zaměstnávat, tak Vás ženu holí, vykecávat na netu to jo, ale makat, to néééé, jen imitovat, to Vám jde bando ahoj Pájo, taky tě rádi vidíme jinak bude všechno, jen to musím dát do kupy
Únor 6, 200916 r ja to s tema horama pochopil na tehle vikend právě, že až příští a je dost pravděpodobný
Únor 6, 200916 r ovsem nevim jestli bude chtit jit Bobik taky... a co treba jeste Luke?.... no z toho nebude nic dobryho...... tak svolali by se vsichni to je jasny :-)
Únor 6, 200916 r já Vás zaměstnávat, tak Vás ženu holí, vykecávat na netu to jo, ale makat, to néééé, jen imitovat, to Vám jde bando taky bys chtel co? jinak zdar
Únor 6, 200916 r právě, že až příští a je dost pravděpodobný tak to ju, no asi si budes muset ujasni priority
Únor 6, 200916 r hoj ve spolek užívám si dovču - právě sem byl zatopit a něco bych zkousnul no nazdar! ve stredu jsi mel jit s nama
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.