O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jděte do háje, já budu na 90% na horách. Posuňte to až na 21.2. prosím no uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak prijedte nekdo pokecat v nedeli do Hávru na sraz v nedeli nabiram dech na pondeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 v nedeli nabiram dech na pondeli No ,taky mam takovy pocit,ze jedine co zvladnu bude nafoceni nekolika snimku ,.,jestli se tam samo vubec dostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jděte do háje, já budu na 90% na horách. Posuňte to až na 21.2. prosím o par radku vys pises ze by jsi mohl tak to nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 a doprde*e - ty ne ty sem nesmis ale joooo mam nabidku ubytovani tak to se musi vyuzit ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 o par radku vys pises ze by jsi mohl tak to nechapu psal jsem, že pokud nepojedu na hory což v současné době vypadá dost reálně, ale není to 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ale joooo mam nabidku ubytovani tak to se musi vyuzit ne no zalezi jak vypada ubytovatelka... ale naprosto te chapu taky neodmitam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ale joooo mam nabidku ubytovani tak to se musi vyuzit ne ovsem nevim jestli bude chtit jit Bobik taky... a co treba jeste Luke?.... no z toho nebude nic dobryho...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 a jeste Dimi.. tak to snad hodim acko pze s vama to bude na doraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Nic,,nachvili se odpichnu ..... treba neco delat ..., ztm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Nic,,nachvili se odpichnu ..... treba neco delat ..., ztm cest - ja pracuju paralelne s kecanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 cest - ja pracuju paralelne s kecanim taky se mi zatím daří to zkloubit dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 taky se mi zatím daří to zkloubit dohromady jo to je ok - a docela to i utika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já Vás zaměstnávat, tak Vás ženu holí, vykecávat na netu to jo, ale makat, to néééé, jen imitovat, to Vám jde bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jinak dobré ránko všem, jdu dát sprchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 psal jsem, že pokud nepojedu na hory což v současné době vypadá dost reálně, ale není to 100% ja to s tema horama pochopil na tehle vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já Vás zaměstnávat, tak Vás ženu holí, vykecávat na netu to jo, ale makat, to néééé, jen imitovat, to Vám jde bando ahoj Pájo, taky tě rádi vidíme jinak bude všechno, jen to musím dát do kupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 hoj ve spolek užívám si dovču - právě sem byl zatopit a něco bych zkousnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ja to s tema horama pochopil na tehle vikend právě, že až příští a je dost pravděpodobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ovsem nevim jestli bude chtit jit Bobik taky... a co treba jeste Luke?.... no z toho nebude nic dobryho...... tak svolali by se vsichni to je jasny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já Vás zaměstnávat, tak Vás ženu holí, vykecávat na netu to jo, ale makat, to néééé, jen imitovat, to Vám jde bando taky bys chtel co? jinak zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 právě, že až příští a je dost pravděpodobný tak to ju, no asi si budes muset ujasni priority Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 hoj ve spolek užívám si dovču - právě sem byl zatopit a něco bych zkousnul no nazdar! ve stredu jsi mel jit s nama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak to ju, no asi si budes muset ujasni priority si zloun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak svolali by se vsichni to je jasny :-) ty woe, tak to dopadne strašně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.