Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 čao Spíďáku! dobrej avatar, to je tvá slečna? Čao Dakie, jj, toť moje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 kterej stroj Lubo? Stříbrnou Oktu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Mám hlad jako vlk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak uz mam nejaky hlad.. asi to zajdu poresit do nejaky zradelny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Mám hlad jako vlk cus no ted to zrovna resim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 cus no ted to zrovna resim taky to jdu pořešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Mám hlad jako vlk Čao jirko, právě to tady řeším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 no ja se zase prezeru ... ovsem az za 30 min. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Mám hlad jako vlk já taky a oběd až za 20 minut a to mi ta slepice včera ještě v systému objednala něco jinýho než sem jí řikal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já taky a oběd až za 20 minut a to mi ta slepice včera ještě v systému objednala něco jinýho než sem jí řikal takze co krupicovou kasi s mlikem ? :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 takze co krupicovou kasi s mlikem ? :feve: No fůůůůůůůůůj !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 takze co krupicovou kasi s mlikem ? :feve: tu bych zvládl, to já rád Místo houbový omáčky s knedlíkama mi tam dala orientální směs s bramborem :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 No fůůůůůůůůůj !!!!! presne tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tu bych zvládl, to já rád Místo houbový omáčky s knedlíkama mi tam dala orientální směs s bramborem :/ brambory uz taky neni nic pro me .... nejak mi posledni dobou nejedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 brambory uz taky neni nic pro me ....nejak mi posledni dobou nejedou Baže, nejlepší je kvalitní rejža nabíraná bagrem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Baže, nejlepší je kvalitní rejža nabíraná bagrem... rejži nemusím jít, brambory mi nevadí. No nic jdu se krmit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 nejlepsi je jakykoli maso-steak s nicim.... teda s pivkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ja jeste 15 min... a uz jsem skoro pruhlednej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak jsem zase tu .... Dneska je venku paradnepanecku ,typicke unorove pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 nejlepsi je jakykoli maso-steak s nicim.... teda s pivkem já byl včera v Bakově Na růžku na biftečku s hranolky, taky moc moc bašta. Jsem byl přežranej jak prasátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak hlad vyřešen čínou s pórkem.Akorát pivečko nebylo,pač musím odpoledne dost jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 rejži nemusím jít, brambory mi nevadí. No nic jdu se krmit A já už jsem po obídku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak jsem zase tu .... Dneska je venku paradnepanecku ,typicke unorove pocasi Jj, humidor, že by jeden blil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 a ja jeste nic - ale kaslu na to vyrazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jj, humidor, že by jeden blil... Prave ze naopak ,,sviti slunko a je fajn teplo jak na jare ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.