Únor 6, 200916 r Mám hlad jako vlk já taky a oběd až za 20 minut a to mi ta slepice včera ještě v systému objednala něco jinýho než sem jí řikal
Únor 6, 200916 r já taky a oběd až za 20 minut a to mi ta slepice včera ještě v systému objednala něco jinýho než sem jí řikal takze co krupicovou kasi s mlikem ? :feve:
Únor 6, 200916 r takze co krupicovou kasi s mlikem ? :feve: tu bych zvládl, to já rád Místo houbový omáčky s knedlíkama mi tam dala orientální směs s bramborem :/
Únor 6, 200916 r tu bych zvládl, to já rád Místo houbový omáčky s knedlíkama mi tam dala orientální směs s bramborem :/ brambory uz taky neni nic pro me .... nejak mi posledni dobou nejedou
Únor 6, 200916 r brambory uz taky neni nic pro me ....nejak mi posledni dobou nejedou Baže, nejlepší je kvalitní rejža nabíraná bagrem...
Únor 6, 200916 r Baže, nejlepší je kvalitní rejža nabíraná bagrem... rejži nemusím jít, brambory mi nevadí. No nic jdu se krmit
Únor 6, 200916 r nejlepsi je jakykoli maso-steak s nicim.... teda s pivkem já byl včera v Bakově Na růžku na biftečku s hranolky, taky moc moc bašta. Jsem byl přežranej jak prasátko
Únor 6, 200916 r Tak hlad vyřešen čínou s pórkem.Akorát pivečko nebylo,pač musím odpoledne dost jezdit
Únor 6, 200916 r rejži nemusím jít, brambory mi nevadí. No nic jdu se krmit A já už jsem po obídku...
Únor 6, 200916 r tak jsem zase tu .... Dneska je venku paradnepanecku ,typicke unorove pocasi Jj, humidor, že by jeden blil...
Únor 6, 200916 r Jj, humidor, že by jeden blil... Prave ze naopak ,,sviti slunko a je fajn teplo jak na jare ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.