Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius: Mas foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius: Mas foto? nekde jo ale ne na prac. notasu zejtra pomrknu po necem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 hádám, že tu bude o pár stupínků méně nežli ráno. Můj tip je na -18°C. Mám tu koupený 3 litry rumu, tak budeme v práci rozmrazovat Tak to dopadne jak na besídce ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jirka3:já taky nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 zima je vsude kolem nas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 mazejte spát, ale fofrem, já už ležím a čekám, kdy to vypukne, že usnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 zima je vsude kolem nas! ty krávo co to je za básník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ty krávo co to je za básník to bylo skobrtnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 mazejte spát, ale fofrem, já už ležím a čekám, kdy to vypukne, že usnu :smich: ze tys tam poslal alespon 2ku cervenyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 slabá chvilka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 slabá chvilka? jj potreboval jsem akutne na wc ... tak to vis... nic jinyho sem nedal :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ale ne, sice tu je okolo dost lahví vína ve špajzce i ve sklepě, ale vydržel jsem i se žrádlem. Lehce jsem povečeřel v šest a od té doby ani sousto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ale ne, sice tu je okolo dost lahví vína ve špajzce i ve sklepě, ale vydržel jsem i se žrádlem. Lehce jsem povečeřel v šest a od té doby ani sousto si pes na sebe!! to ja nevydrzel a bezel pro rohlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 a to jsem ani nenapsal, že jsem zrušil obědy a je téď jen polívka a likérka špička po obídku je již také minulostí. Stejně tak jako bohaté snídaně a pojídání pišingrů během dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 he...já měl koprajdu s 5 knedlama k večeři a pak sežral celý chipsy,vypil 3 pivka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 koprovku bych si taky dal, tjooooooo, děláš pěkný chutě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 a to jsem ani nenapsal, že jsem zrušil obědy a je téď jen polívka a likérka špička po obídku je již také minulostí. Stejně tak jako bohaté snídaně a pojídání pišingrů během dne ty voe kdo te uhodil? co blaznis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 he...já měl koprajdu s 5 knedlama k večeři a pak sežral celý chipsy,vypil 3 pivka ... :smich: heej to je jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 he...já měl koprajdu s 5 knedlama k večeři a pak sežral celý chipsy,vypil 3 pivka ... Jdi do vole prdele,dělat takový chutě Taky se musím dost hlídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ty voe kdo te uhodil? co blaznis? sem vykynutej, 5 kilek dolu a trocha pohybu, to by bylo, ale sem taky línej brou noc děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 taky to jdu zalomit,pustím nějakej filmek a dávám tomu tak 5 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak cest chalani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 he a ještě tam vomajdy zbylo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak šup sem s tou koprofkou dnes docela teplo -12°C brý ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Bre rano ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.