Leden 6, 200916 r hádám, že tu bude o pár stupínků méně nežli ráno. Můj tip je na -18°C. Mám tu koupený 3 litry rumu, tak budeme v práci rozmrazovat Tak to dopadne jak na besídce ach jo.
Leden 6, 200916 r mazejte spát, ale fofrem, já už ležím a čekám, kdy to vypukne, že usnu :smich: ze tys tam poslal alespon 2ku cervenyho?
Leden 6, 200916 r slabá chvilka? jj potreboval jsem akutne na wc ... tak to vis... nic jinyho sem nedal :smich:
Leden 6, 200916 r ale ne, sice tu je okolo dost lahví vína ve špajzce i ve sklepě, ale vydržel jsem i se žrádlem. Lehce jsem povečeřel v šest a od té doby ani sousto
Leden 6, 200916 r ale ne, sice tu je okolo dost lahví vína ve špajzce i ve sklepě, ale vydržel jsem i se žrádlem. Lehce jsem povečeřel v šest a od té doby ani sousto si pes na sebe!! to ja nevydrzel a bezel pro rohlik
Leden 6, 200916 r a to jsem ani nenapsal, že jsem zrušil obědy a je téď jen polívka a likérka špička po obídku je již také minulostí. Stejně tak jako bohaté snídaně a pojídání pišingrů během dne
Leden 6, 200916 r he...já měl koprajdu s 5 knedlama k večeři a pak sežral celý chipsy,vypil 3 pivka ...
Leden 6, 200916 r a to jsem ani nenapsal, že jsem zrušil obědy a je téď jen polívka a likérka špička po obídku je již také minulostí. Stejně tak jako bohaté snídaně a pojídání pišingrů během dne ty voe kdo te uhodil? co blaznis?
Leden 6, 200916 r he...já měl koprajdu s 5 knedlama k večeři a pak sežral celý chipsy,vypil 3 pivka ... :smich: heej to je jina
Leden 6, 200916 r he...já měl koprajdu s 5 knedlama k večeři a pak sežral celý chipsy,vypil 3 pivka ... Jdi do vole prdele,dělat takový chutě Taky se musím dost hlídat
Leden 6, 200916 r ty voe kdo te uhodil? co blaznis? sem vykynutej, 5 kilek dolu a trocha pohybu, to by bylo, ale sem taky línej brou noc děti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.