Únor 6, 200916 r Prave ze naopak ,,sviti slunko a je fajn teplo jak na jare ... Tady určitě ne a jak tak koukám na meteosat, icaonotam a aip, tak v nižších podohách zjevně nikde...
Únor 6, 200916 r Standisi ,,dobré jo,taky si musim neco dat,,bricho uz ke mne promlouva .... Petře ,krásný kola !!!
Únor 6, 200916 r co jste měli nebo co si dáte??abych měl inspiraci Bylzde: tak dneska ti to nezávidím, v týdnu budiž,ale v pátek??blbý
Únor 6, 200916 r co jste měli nebo co si dáte??abych měl inspiraci Dneska to vidim na nějaký těstoviny ....
Únor 6, 200916 r to by šlo, dobrá inspirace Nejaky špagetky si asi udělám .... Jáj ,,posud'te sami ,není to přijemny pohled ? ...
Únor 6, 200916 r hosi... luxusni borsc a potom kureci maso v testicku a se syrem+ brambor tuna dobry oblohy a dresing... : :
Únor 6, 200916 r Tady se vážně ,,žere,pije,kalí .... hospoda jak se patří .) ... Ovi - a rikas dobrý jo ?.)
Únor 6, 200916 r Tady se vážně ,,žere,pije,kalí .... hospoda jak se patří .) ... Ovi - a rikas dobrý jo ?.) no uplne luxusni
Únor 6, 200916 r Hmmm, asi půjdu stříkat... fajně tu je no .... Znamy mi ted poslal pecku zavzpominal jsem paradne
Únor 6, 200916 r fajně tu je no .... Znamy mi ted poslal pecku zavzpominal jsem paradne No tohoto pána já zrovna dvakrát nemusím, ale když už něco od našich východních bratrů, tak pak třeba tohle
Únor 6, 200916 r No tohoto pána já zrovna dvakrát nemusím, ale když už něco od našich východních bratrů, tak pak třeba tohle To ja taky ne,,a ten song vubec ... Jen si ho pamatuju jak kdysi daavno zacal hravat ... Takove zvasltni byly ty songy ,klipy .... nebo třeba Upraveno Únor 6, 200916 r od Jeronymo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.