Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 To ja taky ne,,a ten song vubec ... Jen si ho pamatuju jak kdysi daavno zacal hravat ... Takove zvasltni byly ty songy ,klipy .... No já jsem se tak jaksik morálně přenesl od toho Modusu přes Elán a Team až k No Name nebo Pehe, proto každý rok jezdíme s kumpánama poslední víkend v červenci na Slnečná jazera, kde se všichni vždycky potkáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 a mebo bozsky Karl krutej klip !! Kaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) Tak to je paradicka .... Vidis,me se do tedka zamlouvaj kapety jako Team a Elan,ale No Name a Pehu uz moc nemusim ... Jednou jsem si byl poslechnout Desmod Editováno: 6. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 a mebo bozsky Karl krutej klip !! Kaja I kdeže, krutej klip je !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 I kdeže, krutej klip je !!!!!! to je fakt krutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jo Rybicky vubec.... masakry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 to je fakt krutý Souhlas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jo Rybicky vubec.... masakry jj, rybičky dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Kurec hnedle bych na ty Slnečná jazera vyrazil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jeden z nejlepsich songu od rybicek.. song Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 a kdyz k bratrum na slovac tak jedine timhle stylem taky fesnej klip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak co novýho pánové.Já už na to dneska seru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak co novýho pánové.Já už na to dneska seru Taky jsem to zapich .... Zacinam odpocivat a pomalu se chystat na narocny vikend ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak co novýho pánové.Já už na to dneska seru Právě se probírá slovenskej popík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak co novýho pánové.Já už na to dneska seru já taky a pomalu balím v práci a pofrčím domů. Mějte se kríásně kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Právě se probírá slovenskej popík... jojo,už tadyněco poslouchám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já taky a pomalu balím v práci a pofrčím domů. Mějte se kríásně kamarádi taky se měj a hezkej víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak co novýho pánové.Já už na to dneska seru jj ja taky.. sice koncim az za 2 hodky ale .......... a uz jen posloucham songy hodne dnesnimu veceru... k akci viz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já taky a pomalu balím v práci a pofrčím domů. Mějte se kríásně kamarádi tak cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já taky a pomalu balím v práci a pofrčím domů. Mějte se kríásně kamarádi Pěknej víkend... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 hosi ale je pecicka - uplne to vidim ... jak v Libci-Harcov-Zanzik a 03:00 rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já taky a pomalu balím v práci a pofrčím domů. Mějte se kríásně kamarádi Taky se mej A prijemny vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 hosi ale je pecicka - uplne to vidim ... jak v Libci-Harcov-Zanzik a 03:00 rano joooo arnoštek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 hosi ale je pecicka - uplne to vidim ... jak v Libci-Harcov-Zanzik a 03:00 rano jo tak tohle je fakt pecicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.