jirka3 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jinak ceny : Nokia E66 8600,- na výběr dvě barvičky-grey steel a white. Nokia 6220 black za 6900,- ale nedoporučuju.V tomto připadě bych sáhnul po E66. Bezva,díky moc.Zítra odjíždím do Švajcu,ale budu se někdy koncem února vracet,tak se nějak možná rozhoupám a dám vědět.Zatím dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jasná zpráva! Některé ceny díky silnému euru a dolaru jdou nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jasná zpráva! Některé ceny díky silnému euru a dolaru jdou nahoru no jo,s tim clovek nic nenadela .Ta E66 se mi hodne libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Když Nokii E66 tak pouze v barvě grey steel.V bílé barvě ten telefon vypadá hodně levně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Kde jsou všichni? Ty wole...jedu se někam najist.Zatím čáu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 brzo doma,,ale na šrot ..,, dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jak na šrot??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jak na šrot??? mam co delat abych to upsal vsecko ,,, byl jsem venku kratce ,ale prepisk jsem to .. Zira bude hůř ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ty bejku jeden...to bude těžká sobota...ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak co chuligáni,čučíte taky na Rychle a zběsile? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jsem polomtrtwej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak dobrou noc a sladké sny škodováci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 zdar romário, co tak zejtra kafe? nebo něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ale jo.To by šlo.Chtěl jsem jet na hory ale stoji to tam prej za howno.Byla tam ségra a tak to vzdávám a budu v Hradci.Kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 mas to v SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 cest pri sobote! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Dobré ránko kaliči! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ale tak snad ani ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Koukám z okna na moje krásně umyté autíčko a přemýšlim co s načatym dnem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 hmm tak to ja ho mam zasraty jak jetel uz od lonska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Dobré ránko ... boli mě hlava .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ...mě srdce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Cau Romane jakto ? .... zacalo prset snad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ne! Dělám si srandu.Už to ato tak neprožívám jako předtím.Máma vyšla z nemocnice a tak se za ní dnes vypravim.Byla na operaci kotníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ahojky Kluci tak vstavam a co nevidim venku sucho a teplotka +8°C ...Vidime to na projizdku se supem a taky konecne zase neco pridelam :D Preju vam hezky vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.