Jero Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Jsem se hendka nechal napalit :D ... jasny ,,, kdy razite na ty Hory ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Petřik: a to píše kdo? Junior nebo senior? Jeronymo: čau chlape: dnes to muselo padnout protože na horách je technický snih a podminky jak píše Petřik nic moc.Tady je plus devět stupnu což nemá cenu trápit děti na sjezdovce kde je ledovatka.Nechci jim to znechutit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Jeronymo: čau chlape: dnes to muselo padnout protože na horách je technický snih a podminky jak píše Petřik nic moc.Tady je plus devět stupnu což nemá cenu trápit děti na sjezdovce kde je ledovatka.Nechci jim to znechutit. Tak koukam,ze pocasi je vsude podobny ... To je jasny no ,snad jeste budou podminky pro lyzovacku at si decka vyblnou .Ted budou mit jarni prazdniny ze,nebo uz mely ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Jarní prázdniny u nás teprve budou kamarád zitra letí na Kanáry.Ach jo! Taky bych jel a hned! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 cest panove... jo pocasi i u nas OK premejslim ze umeju auto ale na to je zima jeste.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 [Ovidius: pěkně si vyhrni rukávy...napust si do kbeliku teplou vodu s jarem a zační pomaličku krouživýma pohybama umývát karosérii vozu.Kdybys chtěl poradit na dálku co a jak...tak zavolej! Poradím Ti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Jarní prázdniny u nás teprve budou kamarád zitra letí na Kanáry.Ach jo! Taky bych jel a hned! No vida Tak snad deckam alespon trosku nasnezi a budou si uzivat ... jaj,,Kanarky ,,kdo by neletel ze Ovi - Zdarec kasli na mytí ,stejne bude prset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 [Ovidius: pěkně si vyhrni rukávy...napust si do kbeliku teplou vodu s jarem a zační pomaličku krouživýma pohybama umývát karosérii vozu.Kdybys chtěl poradit na dálku co a jak...tak zavolej! Poradím Ti! hele a nechces mi to prijet ukazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ovi - Zdarec kasli na mytí ,stejne bude prset cus - bohuzel mas asi pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ... senior Koukám,že mlaďas tady nadělal pěknou paseku Zase jsem Ignorant a to jsem chodim jednou za měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Petřik: a je jej! Zdravím Tě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Petřik: mladej řikal že ten Superb je jeho a že Ty jezdíš Felicii 1,3 40kW To jako fakt jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ahoj Romčo mladas mně říkal o téé fotce s Maminkou Pročítal jsem to z5 a koukám,že ve škole má pěknou flákarnu ... Měl bych tam zase zajít :D Co plánuješ na dnešek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Petřik: mladej řikal že ten Superb je jeho a že Ty jezdíš Felicii 1,3 40kW To jako fakt jo? Voe já se z něj poseru To je stále,tatiii,že mně ho budeš půjčovat v 18 apod. dostane Arosu a bude ale je fakt,že se supem už normalně jezdí,po městě mu to i půjčim takže to má dcl v ruce na 16nacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ... senior Koukám,že mlaďas tady nadělal pěknou paseku Zase jsem Ignorant a to jsem chodim jednou za měsíc vytahat za usi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tcs to mu nevadi ... staci schovat klicky od superba a je to a jeste nedat kapesny kdyz chce jit ven stema svejma slecnama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Petřiku: ale no tak! Já si myslím že mladej je v pohodě! A navic my jsme nebyli lepší v jeho letech,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tcs to mu nevadi ...staci schovat klicky od superba a je to a jeste nedat kapesny kdyz chce jit ven stema svejma slecnama :D :smich: dobre!! jo slecinky to byly casy.. a kapesny...jej ... a nebo schovana el. snura od PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Však já jsem na něj hodnej nebojte kluci On už o těch autech toho ví víc než já mám někdy pocit Holky mně nevaděj dokud nebudu ve zprávách,že jsem dědkem a mamince je 15 :D Nojo já mu schovám snuru od Pc a on bude sedet ve skole na pc nebo v knihovne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Však já jsem na něj hodnej nebojte kluci On už o těch autech toho ví víc než já mám někdy pocit Holky mně nevaděj dokud nebudu ve zprávách,že jsem dědkem a mamince je 15 :D Nojo já mu schovám snuru od Pc a on bude sedet ve skole na pc nebo v knihovne :D jasny za me to bylo jiny.... jedinej pc na vsi propasovanej z NDR .... a jinak nikde nic.. dneska vemes PC v podobe notasu a letis treba do parku a i tam uz je dnes NET.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 a stejne sem si koupil druhou takze...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ted koukam ,,,, nevim jestli uz to nekde je ,ale maca , kocht ,bobik a RAZTY slavi dneska narozeninky ..... tak všecko nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Bobik jo? No tak to se připokuju také! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Kluci vse nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ted koukam ,,,, nevim jestli uz to nekde je ,ale maca , kocht ,bobik a RAZTY slavi dneska narozeninky ..... tak všecko nej ty kraavo to bude v alejich... tak panove!! vse nej!! -_- -_- kurna ze bych callnul bobajsovi a neco bychoom vyvedli? no radeji asi ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.