Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Já myslím že ne...P.S já snad pujdu pro tatranku a budu to zapíjet bílym vínem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Zapněte TV ČT1- je tam automoto magazin! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 cumim na Spektrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Zapněte TV ČT1- je tam automoto magazin! koukam a RS6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 kde najdu aktualni vysledky valassky rally? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Za týden má dcera narozeniny a koukám že je i Svatý Valentyn...je někdo pořád zamilovanej.Já jsem strašně zamilovaný....do Audi RS6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Zapněte TV ČT1- je tam automoto magazin! kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Za týden má dcera narozeniny a koukám že je i Svatý Valentyn...je někdo pořád zamilovanej.Já jsem strašně zamilovaný....do Audi RS6 jo taky do auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Bobik je tady někde...kousek od nás a má dnes narozeniny.To by mohl zacvakat utratu v hospudce,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Bobik je tady někde...kousek od nás a má dnes narozeniny.To by mohl zacvakat utratu v hospudce,vid? jo skocte nekam .... a pozor chlasta rum jak matonku.... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Bobik je tady někde...kousek od nás a má dnes narozeniny.To by mohl zacvakat utratu v hospudce,vid? ... určitěěě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ja jeste na dnesek plan nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ja jeste na dnesek plan nemam... mam takovy pocit,ze brzo na neco prijdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 mam takovy pocit,ze brzo na neco prijdes no nevim spatnej den... nekdo nemocnej nekdo pryc nekdo nikam nepujde.... a ja doma cumim na tv.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ovidius: aspon ušetřiš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 zavolam kamosce a asi se s ni pujdu vecer na nejakou party nalejt a bude..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ovidius: aspon ušetřiš... nojo ale co z toho? prosedet to doma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Já vím...já si dělám prdel.Hele a Ty nemáš holku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Zdar hosove. Uz konecne sedim a dlabu. Sice za chvili razime na narozky,takze snad bude neco dobreho na zubek. Dneska jsem to auto take trosku oplachl rychle vodou a reknu vam,uplne jsem zapomnel jakou to mam origo barvu.Jsem cumel co je za auto. Za chvili jedem stejne pres CSM,takze hned bude zaprasene a urco bude prset. dneska jsem videl u K+K za Havrem nejakou zlutou O2,cekla na myscku,tak nevim zda to nebyl Zdeno77. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Já vím...já si dělám prdel.Hele a Ty nemáš holku? mam ale ta me vcera nasrala takovym stylem.... dnes jela s mati a se znamejma k tete na oslavu.. takze mam klid 2-3 dny... a sem docela rad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 (editace) Aááá...to znám...někdy to chce udělat odpočinek od sebe a jet třeba na dovolenou s jinou Editováno: 7. Únor 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Aááá...to znám...někdy to chce udělat odpočinek od sebe a jet třeba na dovolenou s jinou presne tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Kluci...jedu na oběd a na dvě kuželky.Kurwa...škoda že jste tak daleko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Kluci...jedu na oběd a na dvě kuželky.Kurwa...škoda že jste tak daleko! mi povidej.. ja asi taky nekam zajdu neco najit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 zdarec chalani..tako koukám stále obsazení tady v Hospě Mě už je dneska naštěstí lépe... Akorát taky čučím na tenis v telce..ale RS6 jsem viděl taky..ten zvuk je bombice,ale mají pravdu že u nás je to auto k ničemu téméř Ten kombík je praktičtejší,ale moc se mi líbí RS4 jak je pěkně vytažená u kol..to je neskutečná žába..a ten zvuk..jsem myslel že se poseru když mě předjížděla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.