O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 jo porad steni lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 romario: ty chlastáš a za 1-2 hoďky chceš jet autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ovi - tak co ? ...uz mas plan na vecer ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ovi - tak co ? ...uz mas plan na vecer ? ne ne vuvec nic ... ted sem si dal do fronty tahat asi 5 filmu... nekonec to skonci ze zavolam ty kamosce a zejdu nekam na party... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ahoj kamarádi, tak jsem právě doodbahnil kokťu a rovnou jsem to přetáhl i šamponem s voskem od Sonaxíku, takže to opět vypadá 1A... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ahoj kamarádi, tak jsem právě doodbahnil kokťu a rovnou jsem to přetáhl i šamponem s voskem od Sonaxíku, takže to opět vypadá 1A... no tak to mas ok - ti privezu taky jednu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ty wole...tak o leštění mi ani nemluvte.Včera v noci jsem ji po dlouhé době umyl a dnes po obědě když jsem se na ní podíval na sluničku...tak jsem byl zralej na ARO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ja tu velkou ocistu a lesteni necham na poradny pocasi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 A už jsem zase zde, tentokrát už na déle... Ovi, klidně jsi to mohl přivést, ještě jedno auto navíc bych zvládl. My jsme teď s mojí pusinkou kuchali Arosu, má to zjevně brutálně zahumusený bubeníky a při brždění to vydává supr zvuky... Jináč při mytí kokťuly bylo konstatováno: brzdy, výfuk, čelní sklo a RS nárazník K.O. a zbytek v normě... A taky by to chtělo vyměnit boční bílý blikače za kouřový, ale ty co tam jsou, už jsou skoro kouřový taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 A už jsem zase zde, tentokrát už na déle... Ovi, klidně jsi to mohl přivést, ještě jedno auto navíc bych zvládl. My jsme teď s mojí pusinkou kuchali Arosu, má to zjevně brutálně zahumusený bubeníky a při brždění to vydává supr zvuky... Jináč při mytí kokťuly bylo konstatováno: brzdy, výfuk, čelní sklo a RS nárazník K.O. a zbytek v normě... A taky by to chtělo vyměnit boční bílý blikače za kouřový, ale ty co tam jsou, už jsou skoro kouřový taky... brdo se snad zitra zastavim tak panove skoncilo to jak sem tusil... jedu za kamoskou a jdem si vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 brdo se snad zitra zastavim tak panove skoncilo to jak sem tusil... jedu za kamoskou a jdem si vyrazit Jj, taky to dnes večer roztočím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 tak jedu cest! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 tak jedu cest! Maj sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Je tu vůbec někdo nebo jste všichni venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ted jsem dorazil ... krasna praaaace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Já jsem před hodinkou vstal a už mám v sobě první kávičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Já jsem před hodinkou vstal a už mám v sobě první kávičku... zdarek ja taky uz pul hodky vzhuru.... ale lezim s notasem v postely a jeste tak hodku v tom budu pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 zdarek ja taky uz pul hodky vzhuru.... ale lezim s notasem v postely a jeste tak hodku v tom budu pokracovat Čao Ovi, no já teď vyvařím kávu No.2 a pokoušu nějakej šunkovej sandwich a pomalu hybaj do práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Čao Ovi, no já teď vyvařím kávu No.2 a pokoušu nějakej šunkovej sandwich a pomalu hybaj do práce... ty brdo sendvice - a ja zase tu lezim bez zradla.... - co jdes delat? ja chtel dnes oplachnout karu ale kokam ze se oplachne asi sama.... hnus pocasi takze na to asi prdim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 ty brdo sendvice - a ja zase tu lezim bez zradla.... - co jdes delat? ja chtel dnes oplachnout karu ale kokam ze se oplachne asi sama.... hnus pocasi takze na to asi prdim.... Si taky něco vytvoř... Jedu do depa, stříkat krémovou linku, aby se výhledově mohla zalepit a mohl jsem nastříkat finální červenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 tak mnoho zdaru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 tak mnoho zdaru! Díkec !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no tak preci budu muset vylizt... mam nejakej hlad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Já vyrážím, maj sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 dobre ranko chlopacy. U nas chcije a chcije. Spidi,depo mas vyhrivane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.