Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jo porad steni lidi :)

romario: ty chlastáš a za 1-2 hoďky chceš jet autem? :)

Ovi - tak co ? ...uz mas plan na vecer ?

Ovi - tak co ? ...uz mas plan na vecer ?

ne ne vuvec nic ... ted sem si dal do fronty tahat asi 5 filmu... nekonec to skonci ze zavolam ty kamosce a zejdu nekam na party...

Ahoj kamarádi, tak jsem právě doodbahnil kokťu a rovnou jsem to přetáhl i šamponem s voskem od Sonaxíku, takže to opět vypadá 1A... :palec2:

Ahoj kamarádi, tak jsem právě doodbahnil kokťu a rovnou jsem to přetáhl i šamponem s voskem od Sonaxíku, takže to opět vypadá 1A... :palec2:

no tak to mas ok - ti privezu taky jednu jo? :)

Ty wole...tak o leštění mi ani nemluvte.Včera v noci jsem ji po dlouhé době umyl a dnes po obědě když jsem se na ní podíval na sluničku...tak jsem byl zralej na ARO... :aggressive:

ja tu velkou ocistu a lesteni necham na poradny pocasi...

A už jsem zase zde, tentokrát už na déle... ;)

Ovi, klidně jsi to mohl přivést, ještě jedno auto navíc bych zvládl. My jsme teď s mojí pusinkou kuchali Arosu, má to zjevně brutálně zahumusený bubeníky a při brždění to vydává supr zvuky... lol

Jináč při mytí kokťuly bylo konstatováno: brzdy, výfuk, čelní sklo a RS nárazník K.O. a zbytek v normě... ;)

A taky by to chtělo vyměnit boční bílý blikače za kouřový, ale ty co tam jsou, už jsou skoro kouřový taky... lol

A už jsem zase zde, tentokrát už na déle... ;)

Ovi, klidně jsi to mohl přivést, ještě jedno auto navíc bych zvládl. My jsme teď s mojí pusinkou kuchali Arosu, má to zjevně brutálně zahumusený bubeníky a při brždění to vydává supr zvuky... lol

Jináč při mytí kokťuly bylo konstatováno: brzdy, výfuk, čelní sklo a RS nárazník K.O. a zbytek v normě... ;)

A taky by to chtělo vyměnit boční bílý blikače za kouřový, ale ty co tam jsou, už jsou skoro kouřový taky... lol

brdo se snad zitra zastavim :)

tak panove skoncilo to jak sem tusil... jedu za kamoskou :palec2: a jdem si vyrazit :palec2:

brdo se snad zitra zastavim :)

tak panove skoncilo to jak sem tusil... jedu za kamoskou :palec2: a jdem si vyrazit :palec2:

Jj, taky to dnes večer roztočím... ;)

tak jedu cest!

tak jedu cest!

Maj sa... :palec2:

Je tu vůbec někdo nebo jste všichni venku?

ted jsem dorazil ... krasna praaaace :)

Já jsem před hodinkou vstal a už mám v sobě první kávičku... ;)

Já jsem před hodinkou vstal a už mám v sobě první kávičku... ;)

zdarek ja taky uz pul hodky vzhuru.... ale lezim s notasem v postely a jeste tak hodku v tom budu pokracovat :)

zdarek ja taky uz pul hodky vzhuru.... ale lezim s notasem v postely a jeste tak hodku v tom budu pokracovat :)

Čao Ovi, no já teď vyvařím kávu No.2 a pokoušu nějakej šunkovej sandwich a pomalu hybaj do práce... ;)

Čao Ovi, no já teď vyvařím kávu No.2 a pokoušu nějakej šunkovej sandwich a pomalu hybaj do práce... ;)

ty brdo sendvice - a ja zase tu lezim bez zradla.... :) - co jdes delat? ja chtel dnes oplachnout karu ale kokam ze se oplachne asi sama.... hnus pocasi takze na to asi prdim....

ty brdo sendvice - a ja zase tu lezim bez zradla.... :) - co jdes delat? ja chtel dnes oplachnout karu ale kokam ze se oplachne asi sama.... hnus pocasi takze na to asi prdim....

Si taky něco vytvoř... ;)

Jedu do depa, stříkat krémovou linku, aby se výhledově mohla zalepit a mohl jsem nastříkat finální červenou... ;)

tak mnoho zdaru!

tak mnoho zdaru!

Díkec !!!

no tak preci budu muset vylizt... :) mam nejakej hlad.... :)

Já vyrážím, maj sa... ;)

dobre ranko chlopacy.

U nas chcije a chcije.

Spidi,depo mas vyhrivane ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.