Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ovi - tak co ? ...uz mas plan na vecer ?

ne ne vuvec nic ... ted sem si dal do fronty tahat asi 5 filmu... nekonec to skonci ze zavolam ty kamosce a zejdu nekam na party...

Vloženo
Ahoj kamarádi, tak jsem právě doodbahnil kokťu a rovnou jsem to přetáhl i šamponem s voskem od Sonaxíku, takže to opět vypadá 1A... :palec2:

no tak to mas ok - ti privezu taky jednu jo? :)

Vloženo

A už jsem zase zde, tentokrát už na déle... ;)

Ovi, klidně jsi to mohl přivést, ještě jedno auto navíc bych zvládl. My jsme teď s mojí pusinkou kuchali Arosu, má to zjevně brutálně zahumusený bubeníky a při brždění to vydává supr zvuky... lol

Jináč při mytí kokťuly bylo konstatováno: brzdy, výfuk, čelní sklo a RS nárazník K.O. a zbytek v normě... ;)

A taky by to chtělo vyměnit boční bílý blikače za kouřový, ale ty co tam jsou, už jsou skoro kouřový taky... lol

Vloženo
A už jsem zase zde, tentokrát už na déle... ;)

Ovi, klidně jsi to mohl přivést, ještě jedno auto navíc bych zvládl. My jsme teď s mojí pusinkou kuchali Arosu, má to zjevně brutálně zahumusený bubeníky a při brždění to vydává supr zvuky... lol

Jináč při mytí kokťuly bylo konstatováno: brzdy, výfuk, čelní sklo a RS nárazník K.O. a zbytek v normě... ;)

A taky by to chtělo vyměnit boční bílý blikače za kouřový, ale ty co tam jsou, už jsou skoro kouřový taky... lol

brdo se snad zitra zastavim :)

tak panove skoncilo to jak sem tusil... jedu za kamoskou :palec2: a jdem si vyrazit :palec2:

Vloženo
Já jsem před hodinkou vstal a už mám v sobě první kávičku... ;)

zdarek ja taky uz pul hodky vzhuru.... ale lezim s notasem v postely a jeste tak hodku v tom budu pokracovat :)

Vloženo
zdarek ja taky uz pul hodky vzhuru.... ale lezim s notasem v postely a jeste tak hodku v tom budu pokracovat :)

Čao Ovi, no já teď vyvařím kávu No.2 a pokoušu nějakej šunkovej sandwich a pomalu hybaj do práce... ;)

Vloženo
Čao Ovi, no já teď vyvařím kávu No.2 a pokoušu nějakej šunkovej sandwich a pomalu hybaj do práce... ;)

ty brdo sendvice - a ja zase tu lezim bez zradla.... :) - co jdes delat? ja chtel dnes oplachnout karu ale kokam ze se oplachne asi sama.... hnus pocasi takze na to asi prdim....

Vloženo
ty brdo sendvice - a ja zase tu lezim bez zradla.... :) - co jdes delat? ja chtel dnes oplachnout karu ale kokam ze se oplachne asi sama.... hnus pocasi takze na to asi prdim....

Si taky něco vytvoř... ;)

Jedu do depa, stříkat krémovou linku, aby se výhledově mohla zalepit a mohl jsem nastříkat finální červenou... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...