Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

V Hradci Králové taky něco padá z nebe.Dobré skoro poledne! :)

Dobrý skoro obed, tak čo, bol si včera lyžovať či nie?

V Brně taky padá.. voda :feve:

tu na východe už jedno kolo bolo, tak som zvedavý či ešte nejaké bude, je aj oblačno aj svieti slnko :D

Slunko, slunko, co to je? To jsem v Brně neviděl snad už pár měsíců :kuk: To je takový to žlutý kulatý co se usmívá ne?

jo pocasi na .......... jdu si neco uvarit k jidlu :) asi pastiku ci konzervu :)

Máš to blbě zařízený, mi jedem k babiče na oběd lol doufám že bude něco dobrého..

to se tak nekdo ma... :) treba zmaknu neco lepsiho :)

Ovidiusi ne že bych ti nevěřil, ale znáš to, k babičkám se na jídlo vrací všici lol

Jedem celá rodina, tak su zvědavý jestli na mě něco vůbc zůstane :D a navíc, před chvíli jsem snídal.

wrccko: lyžovačka včera nedopadla protože bylo plus 12 stupnu a na horách je technický snih.Škoda no...dětičky se těšili ale snad to ještě dopadne.

Slunko, slunko, co to je? To jsem v Brně neviděl snad už pár měsíců :kuk: To je takový to žlutý kulatý co se usmívá ne?

áno presne si to opísal :D:palec2:

Romariooo, no ja som bol v Tatrách ale keď už ani tam nie je sneh tak to už je čo povedať, bol iba vyššie taký zľadovatelý a včera padol teplotný rekord v Poprade 11,1C myslím, a taký nebol už pár rokov :feve: ale zajtra má znova snežiť :D

Tady u nás padaji sněhové vločky.Včera bylo jaro a dnes je opět na pikaču.

Ovidiusi ne že bych ti nevěřil, ale znáš to, k babičkám se na jídlo vrací všici lol

Jedem celá rodina, tak su zvědavý jestli na mě něco vůbc zůstane :D a navíc, před chvíli jsem snídal.

:) vem me s sebou :)

no taky bych radeji koukal na to kulaty velky zluty ale nekde se stratilo :)

Co máte dobrého k jidlu chuligání?

Covece Romane,ani nevim. Musim kouknout do lednice ale asi udelam si spagety.

Aha! A kde máš maso? Přijed za mnou a pohostím Tě :palec2:

no taky bych radeji koukal na to kulaty velky zluty ale nekde se stratilo :)

tak už odišlo aj od nás :(

kuva asi jdu nekam na jidlo - tady nebudu zrat nejaky konzervy jak cokl.... :)

Aha! A kde máš maso? Přijed za mnou a pohostím Tě :palec2:

maso nemusim....ale nejsem vegan,vegac a takove ty nezdrave kombinace....jim co mi chutna a ma na to zrovna chut :D a na nektere jidla nemam chut od mladi :D viz drzkova a spol :D

Jsem chlap na zabiti :D

Upraveno od maros

kuva asi jdu nekam na jidlo - tady nebudu zrat nejaky konzervy jak cokl.... :)

:smich::palec2:

zdar.

Romane, díky za Birela :)

je to hnus, včera jaro a dneska padá něco mezi sněhem a deštěm

a žrádlo? No tak včera jsem dotáhnul stehýnko z prasete a kus bejka z Makra, tak se na něj za chvíli vrhnu ho zpracovat, takže oběd je jasnej, jen bude pozdějc, teď jsem vstával. No a ke stejku asi hranolky.

Tome: jasná zpráva.Venku je opravdu hnusně a ta změna od včerejška je citelná.Mladá chce vzit děcka do bazénu a já se půjdu protáhnout asi do fitu...tam jsem už dlouho nebyl kvůli ramenu-chci to zkusit.

Koukáte někdo na hokej????

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.