Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 V Hradci Králové taky něco padá z nebe.Dobré skoro poledne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Dobrý skoro obed, tak čo, bol si včera lyžovať či nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 V Brně taky padá.. voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 tu na východe už jedno kolo bolo, tak som zvedavý či ešte nejaké bude, je aj oblačno aj svieti slnko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Slunko, slunko, co to je? To jsem v Brně neviděl snad už pár měsíců To je takový to žlutý kulatý co se usmívá ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 jo pocasi na .......... jdu si neco uvarit k jidlu asi pastiku ci konzervu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Máš to blbě zařízený, mi jedem k babiče na oběd doufám že bude něco dobrého.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 to se tak nekdo ma... treba zmaknu neco lepsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ovidiusi ne že bych ti nevěřil, ale znáš to, k babičkám se na jídlo vrací všici Jedem celá rodina, tak su zvědavý jestli na mě něco vůbc zůstane a navíc, před chvíli jsem snídal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 wrccko: lyžovačka včera nedopadla protože bylo plus 12 stupnu a na horách je technický snih.Škoda no...dětičky se těšili ale snad to ještě dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Slunko, slunko, co to je? To jsem v Brně neviděl snad už pár měsíců To je takový to žlutý kulatý co se usmívá ne? áno presne si to opísal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Romariooo, no ja som bol v Tatrách ale keď už ani tam nie je sneh tak to už je čo povedať, bol iba vyššie taký zľadovatelý a včera padol teplotný rekord v Poprade 11,1C myslím, a taký nebol už pár rokov ale zajtra má znova snežiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Tady u nás padaji sněhové vločky.Včera bylo jaro a dnes je opět na pikaču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ovidiusi ne že bych ti nevěřil, ale znáš to, k babičkám se na jídlo vrací všici Jedem celá rodina, tak su zvědavý jestli na mě něco vůbc zůstane a navíc, před chvíli jsem snídal. vem me s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no taky bych radeji koukal na to kulaty velky zluty ale nekde se stratilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Co máte dobrého k jidlu chuligání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Covece Romane,ani nevim. Musim kouknout do lednice ale asi udelam si spagety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Aha! A kde máš maso? Přijed za mnou a pohostím Tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no taky bych radeji koukal na to kulaty velky zluty ale nekde se stratilo tak už odišlo aj od nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 kuva asi jdu nekam na jidlo - tady nebudu zrat nejaky konzervy jak cokl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) Aha! A kde máš maso? Přijed za mnou a pohostím Tě maso nemusim....ale nejsem vegan,vegac a takove ty nezdrave kombinace....jim co mi chutna a ma na to zrovna chut a na nektere jidla nemam chut od mladi viz drzkova a spol Jsem chlap na zabiti Editováno: 8. Únor 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 kuva asi jdu nekam na jidlo - tady nebudu zrat nejaky konzervy jak cokl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 zdar. Romane, díky za Birela je to hnus, včera jaro a dneska padá něco mezi sněhem a deštěm a žrádlo? No tak včera jsem dotáhnul stehýnko z prasete a kus bejka z Makra, tak se na něj za chvíli vrhnu ho zpracovat, takže oběd je jasnej, jen bude pozdějc, teď jsem vstával. No a ke stejku asi hranolky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Tome: jasná zpráva.Venku je opravdu hnusně a ta změna od včerejška je citelná.Mladá chce vzit děcka do bazénu a já se půjdu protáhnout asi do fitu...tam jsem už dlouho nebyl kvůli ramenu-chci to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Koukáte někdo na hokej???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.