O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Koukáte někdo na hokej???? mam to pusteny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 kuva ruskej gol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 SSSR - CSSR 3:2 zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Take jsem to pustil a jen to slysim z dali. Uz mam po O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 GOOOOOL 3:3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 a Boleslavsky Vrbata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Napěti vrcholííí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 jooo ted je to OK - tlacime je rudochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 hosi.... se poseru fakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 ale ted uz ne...jsem to ted videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 No jo no...to je život! 4:3 pro Rossiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no letim nekam pro zradlo - zatim cus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Tak utíkej at stihneš třetí třetinu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Tak myslím že je to jasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Turnaj konči pro ČR s nulou.To je hooodně smutny Trapárna největšího kalibru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Zdravím ... No Romane ,,je to nanic ,zacina to byt zajimavy s tim nasim hokejem ,ale ,uz me to nebavi se na to koukat ... Od te doby co jsem prestal hrat hokeyball a daroval deckam vsechny hokej karty co jsem mel jsem se o to prestal zajimat a asi jsem udelal dobre ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Osobně nesnáším Ružičku...ten jeho ksicht a aroganci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 No Růža je tupec ... nemam ho rád už od Nagana ... Škoda Hlinky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Hlinak byl pán trenér-o tom žádna a s Ružou se to vůůůbec nedá srovnávát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ono to mas celkove uplne jiny ,,kdysi ti sportovci to brali uplne jinac,forma jina,vsechno .... Taky tým jako byl treba v tom Naganu uz si myslim nikdy nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Asi tak.Souhlasím. Jaky je u Vás počasi? Tady snad začne hustě chumelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 No po vcerejsim prakticky teplem dni je tu dneska hnusne a taky cekam ,ze neco spadne. 1 stupen ,poprchava ,... hnus-Takovy radoby''podzimni'' pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Spidi,depo mas vyhrivane ? Samože... Jináč jsem zpět, počasí trochu humidor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Zdarec,jaky tam mate pocasi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahoj Jiřiku: počasi na draka-snih s deštěm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.