maros Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 Take jsem to pustil a jen to slysim z dali. Uz mam po O. Citovat
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 Turnaj konči pro ČR s nulou.To je hooodně smutny Trapárna největšího kalibru. Citovat
Jero Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 Zdravím ... No Romane ,,je to nanic ,zacina to byt zajimavy s tim nasim hokejem ,ale ,uz me to nebavi se na to koukat ... Od te doby co jsem prestal hrat hokeyball a daroval deckam vsechny hokej karty co jsem mel jsem se o to prestal zajimat a asi jsem udelal dobre ... Citovat
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 Osobně nesnáším Ružičku...ten jeho ksicht a aroganci. Citovat
Jero Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 No Růža je tupec ... nemam ho rád už od Nagana ... Škoda Hlinky . Citovat
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 Hlinak byl pán trenér-o tom žádna a s Ružou se to vůůůbec nedá srovnávát. Citovat
Jero Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 Ono to mas celkove uplne jiny ,,kdysi ti sportovci to brali uplne jinac,forma jina,vsechno .... Taky tým jako byl treba v tom Naganu uz si myslim nikdy nebude... Citovat
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 Asi tak.Souhlasím. Jaky je u Vás počasi? Tady snad začne hustě chumelit Citovat
Jero Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 No po vcerejsim prakticky teplem dni je tu dneska hnusne a taky cekam ,ze neco spadne. 1 stupen ,poprchava ,... hnus-Takovy radoby''podzimni'' pocasi Citovat
Spidi Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 Spidi,depo mas vyhrivane ? Samože... Jináč jsem zpět, počasí trochu humidor... Citovat
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 Ahoj Jiřiku: počasi na draka-snih s deštěm. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.