Leden 7, 200916 r koprovku bych si taky dal, tjooooooo, děláš pěkný chutě Jo jo, to jsou důsledky hospodářské kríííze a přeju dobrý ráno. Upraveno Leden 7, 200916 r od pentadius
Leden 7, 200916 r Zdarev vsem tak rano pustim pc a po 20 min. smrad ale pc jede.... pekny tak to killnu vyluxuju komplet-2 vetraky se vubec netocily - a to jeden byl ve zdroji to bylo o fous.... takze ted testuju-porad to trochu cejtim ale co ... kdyz chcipne nebudu delat a pujdu opravovat
Leden 7, 200916 r Brý ránko,sakra jak mě se nechtělo vstávat.... cus - to mas z toho ze se vecir nenajis poradne
Leden 7, 200916 r asi na tom něco bude, mě se taky nechtělo vstávat si pis no mam hlad -dam jabko misto sniclu, uzenyho nebo kureci rolky -bobik me nakazil a dodrzuju jeho tvrdy jidelni rezim
Leden 7, 200916 r zdareček ve spolek jak se daří při středě? sem po angličtině a sem totálně vydyndanej
Leden 7, 200916 r zdareček ve spolek jak se daří při středě? sem po angličtině a sem totálně vydyndanej Zdar Dakie, já su po osmihodinovým spánku jak z růže květ a pomaličkuzačínám něco tvořiti, například teď jsem dvě hodiny četl celostátní jízdní řád...
Leden 7, 200916 r zdarek panove!Dakie- v jaky firme do tebe hucej anglinu? Čao pane... Tak jaká dnes byla u vás kosička...?
Leden 7, 200916 r Ovidius: ve Philadelphii taky chodíš na anglinu? Spidi: jízdní řády jo? na co to? závidím 8hodinový spánek, já spal 5hodin a sem nějaké utahané
Leden 7, 200916 r Spidi: jízdní řády jo? na co to? závidím 8hodinový spánek, já spal 5hodin a sem nějaké utahané Abych věděl, na čem bych mohl jezdit a co by se dalo vyfotit... No spánek byl 23:00 - 07:00, ostatní dny to bývá kratší...
Leden 7, 200916 r Čao pane... Tak jaká dnes byla u vás kosička...? aaale dnes hicaky -11°C a ted bude jeste tepleji - zacina zase padat ...
Leden 7, 200916 r si pis no mam hlad -dam jabko misto sniclu, uzenyho nebo kureci rolky -bobik me nakazil a dodrzuju jeho tvrdy jidelni rezim jenže jablko urychluje trávení tu se pije rum s colou, na stole jsou brambůrky, voříšky, taky trochu zobu ale rum mlsám rád
Leden 7, 200916 r Ovidius: ve Philadelphii taky chodíš na anglinu? nene nakonec to nedopadlo - myslel jsem ze to bude treba kvuli praci ale ta nedopadla takze.....
Leden 7, 200916 r jenže jablko urychluje trávenítu se pije rum s colou, na stole jsou brambůrky, voříšky, taky trochu zobu ale rum mlsám rád :smich: to je v kyblu - tak on nejde vcera na jedno, vecer neji a jen co prijde do prace tak brambory rum a cola..... lol
Leden 7, 200916 r aaale dnes hicaky -11°C a ted bude jeste tepleji - zacina zase padat ... My měli ve štatlu -2°C
Leden 7, 200916 r :smich: to je v kyblu - tak on nejde vcera na jedno, vecer neji a jen co prijde do prace tak brambory rum a cola..... lol tak decánko, že jo a byl jsem bez snídaně
Leden 7, 200916 r My měli ve štatlu -2°C ja nevim ze se ta zima tu drzi... clovek to auto chce umejt neco na tom udelat ale copak se da?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.