Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 už jseš dospalej, nebo pořád ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 cest panove - tak dnes fakt teplo jen -11°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) koprovku bych si taky dal, tjooooooo, děláš pěkný chutě Jo jo, to jsou důsledky hospodářské kríííze a přeju dobrý ráno. Editováno: 7. leden 2009, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hoy kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Zdarev vsem tak rano pustim pc a po 20 min. smrad ale pc jede.... pekny tak to killnu vyluxuju komplet-2 vetraky se vubec netocily - a to jeden byl ve zdroji to bylo o fous.... takze ted testuju-porad to trochu cejtim ale co ... kdyz chcipne nebudu delat a pujdu opravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Brý ránko,sakra jak mě se nechtělo vstávat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Brý ránko,sakra jak mě se nechtělo vstávat.... cus - to mas z toho ze se vecir nenajis poradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 asi na tom něco bude, mě se taky nechtělo vstávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 asi na tom něco bude, mě se taky nechtělo vstávat si pis no mam hlad -dam jabko misto sniclu, uzenyho nebo kureci rolky -bobik me nakazil a dodrzuju jeho tvrdy jidelni rezim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 zdareček ve spolek jak se daří při středě? sem po angličtině a sem totálně vydyndanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 zdareček ve spolek jak se daří při středě? sem po angličtině a sem totálně vydyndanej Zdar Dakie, já su po osmihodinovým spánku jak z růže květ a pomaličkuzačínám něco tvořiti, například teď jsem dvě hodiny četl celostátní jízdní řád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 zdarek panove! Dakie- v jaky firme do tebe hucej anglinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jen popreju bry ranko a jdu makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 zdarek panove!Dakie- v jaky firme do tebe hucej anglinu? Čao pane... Tak jaká dnes byla u vás kosička...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ovidius: ve Philadelphii taky chodíš na anglinu? Spidi: jízdní řády jo? na co to? závidím 8hodinový spánek, já spal 5hodin a sem nějaké utahané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jen popreju bry ranko a jdu makat Ahojky mazlíku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: jízdní řády jo? na co to? závidím 8hodinový spánek, já spal 5hodin a sem nějaké utahané Abych věděl, na čem bych mohl jezdit a co by se dalo vyfotit... No spánek byl 23:00 - 07:00, ostatní dny to bývá kratší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Čao pane... Tak jaká dnes byla u vás kosička...? aaale dnes hicaky -11°C a ted bude jeste tepleji - zacina zase padat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 si pis no mam hlad -dam jabko misto sniclu, uzenyho nebo kureci rolky -bobik me nakazil a dodrzuju jeho tvrdy jidelni rezim jenže jablko urychluje trávení tu se pije rum s colou, na stole jsou brambůrky, voříšky, taky trochu zobu ale rum mlsám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ovidius: ve Philadelphii taky chodíš na anglinu? nene nakonec to nedopadlo - myslel jsem ze to bude treba kvuli praci ale ta nedopadla takze..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jenže jablko urychluje trávenítu se pije rum s colou, na stole jsou brambůrky, voříšky, taky trochu zobu ale rum mlsám rád :smich: to je v kyblu - tak on nejde vcera na jedno, vecer neji a jen co prijde do prace tak brambory rum a cola..... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 aaale dnes hicaky -11°C a ted bude jeste tepleji - zacina zase padat ... My měli ve štatlu -2°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 :smich: to je v kyblu - tak on nejde vcera na jedno, vecer neji a jen co prijde do prace tak brambory rum a cola..... lol tak decánko, že jo a byl jsem bez snídaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 My měli ve štatlu -2°C ja nevim ze se ta zima tu drzi... clovek to auto chce umejt neco na tom udelat ale copak se da? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.