Únor 8, 200916 r Ahoj Jiřiku: počasi na draka-snih s deštěm. Tak ja jsem od vcera zase v CH a chumeli tady o sto sest
Únor 8, 200916 r Zdarec,jaky tam mate pocasi? Občas prší, ale jináč to jde, je zatažený a nějakejch 8°C
Únor 8, 200916 r Jináč na rychlostce od Svitav na Brno byla rozstřelená fungl nová pětková bafuša v kombále, total šrot...
Únor 8, 200916 r Spidi: když já Tě pořád spojuju s železnici a proto hned mě napadli ty závory ale je fakt že asi mluviš všeobecně co se stalo na normální silnici.
Únor 8, 200916 r Hlásím polojasno..zrovna tady svítí puňťa ale asi jen chvilková slabost Hokej jsem neviděl a jsem rád, ale radost mi udělali holky Fed cupový v tenise...jsou to šikulky
Únor 8, 200916 r Hlásím polojasno..zrovna tady svítí puňťa ale asi jen chvilková slabost Hokej jsem neviděl a jsem rád, ale radost mi udělali holky Fed cupový v tenise...jsou to šikulky tak tady sype a sype.neskutecny
Únor 8, 200916 r Předpověd ale byla že v ponděli se má výrazně ochladit a vypadá to že jim to tentokrát docela vyšlo.
Únor 8, 200916 r Ahoj.Psala mi ta známa která mi slíbila že se podívá po tom pronájmu a zatím má jen samé drahé a nereálny nabídky.Ale myslím na Tebe a jakmile bych něco měl tak se ozvu. Jinak víkend byl na pohodu-relax a ted se už hodinu přemlouvám do fitka ale vůbec se mi nechce!
Únor 8, 200916 r jj, vím že na mě s podnájmem myslíš, mam ted jeden tip na podnájem(ale podívvat se tam jdu až po 15.2.)...tak se uvidí...nechci nic předraženýho, ale zase nějak slušnýho.... jinak včera jsem byl na otočku v Jizerkách a bylo super:)
Únor 8, 200916 r Já jsem si člověče myslel že v Praze neni problém sehnat bydlení ale vidím že se pletu.
Únor 8, 200916 r Já jsem si člověče myslel že v Praze neni problém sehnat bydlení ale vidím že se pletu. pokud máš dostatečně plnou peněženku tak to problem není....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.