Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ovi: doufám že mě osloviš ohledně toho noutase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 pokud máš dostatečně plnou peněženku tak to problem není.... hahaa no prave . chtel jsem neco normalnejsiho.... cca 15000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ovi: doufám že mě osloviš ohledně toho noutase... zpravu jsem ti napsal - ted letim do vany tak mi dej cca 30 min. jinak mam oblibenou znacku ASUS a jeste se mrknu kdy maj vyjit ty Win7 .... zatim na nej nespecham za priblizne 2-3 mesice by mohli byt i jiny ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 hlavne at mi nikdo nepise ze ASUS je shit a nejakej jinej cinan ok apod. .. a visty ze sou na ... a ty new 7ky budou taky na .... za tech X let praxe s hardwarem a softwarem v praci a doma si udelam obrazek sam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Asus je v pohodě ale rozhodně bych nebral Acer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 tak sem tu no ja mel acera pred tim (ted mam asus) a pekelne hral a vetrak hucel.... kvalita provedeni case a chlazeni = 0 (a to nejsem narocnej!) ted jsem s ASUSem spokojenej maximalne mam Intel 2jadro/2GB/IDE250GB/nejaka ATI128MB/15,4lesk displej a vsechny ostatni picovinky dnesnich noteboku no a dneska jsem byl u segry a opravoval jsem ji stolni pc (pozor ma durona 750!!) a chce prave neco lepsiho a libil se ji muj notas takze kdybych sehnal neco lepsiho tak bych ji nechal ten muj za peknou cenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 co rikas na tohle? kdyztak mi pis PM... me se docela libi a parametrama taky.... jak sem psal nejsem narocnej a hlavne bych to chtel bez OS pze jsem zvedav na Win7 a taky jeste HDD budu menit na 100% ten chci velkej - myslim ze 500GB je zatim nej a hlavne od WD...... http://www.aukro.cz/item548817280_asus_15_...12mb_320gb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ovi: proč koukáš na notebooky na aukru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 nevim koukal jsem vsude a treba tohle me prekvapilo... to je jedno porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 zdar prdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 podivej se na nej cus pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 panove vy chrapete nebo cucite na novu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ovi...je to u mě vyjímka, ale čučím na tu novu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 taky cumim na novu ale makam na notasu tzv. multitasking Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 já blbnu s plastama od budíků aby mi šel maxidot na Leonu a při tom koukám na novu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Taky jednim okem čučim na Novu po hodně dlouhé době.Ten Mareš je stejně dobrej šašek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Dobrý večer chlapi .... Jj,taky sleduju Pleoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahoj Jani, pěkný večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahoooj Luky taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 CMF: Jak? pořád doufám že nastane v životě nějakej zlom a furt nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahoj CMF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 to ano- si neumim predstavit, ze by to uvadel treba Eben Mares tam hazi stejne forky... a ostatni na nej.... prej Klima - na rozdil od vas jeste u sexu neusinam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahoooj Luky taky tak zdarec slecno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Luky: V cem zlom? theFrigo: Jezis co toe? Jinak ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.